Бързи здравословни въпроси и отговори – 5

• 68 123
  • 744
  •   1
Отговори
# 420
Аз нищо не разбрах.Какво общо имаше странната менструация със задната хрема,че го вързахме и с цветна бременност.
 Ева Троянова бременна ли си?
.         Ами незнам :Д четох просто за задна хрема,защото много ме дразни вече и така пишеше

# 421
  • Варна
Глухарче не знам, чувала съм и от приятелки, че и при тях е така, не знам.

Ами да и при мен е така от няколко години,изчакай виж следващия си цикъл.Ако през това време отидеш на профилактичен при Аг-то питай.Аз го отдавам на промени в хормоните.

# 422
kasi7, не даваш почти никаква информация. Дано пред лекаря говориш повече. Много е важно като отидеш на лекар, да му дадеш цялата информация за състоянието ти: какви други оплаквания имаш, откога е почнало високото кръвно, хипертонията постоянна ли е или просто хиперточнични кризи, колко ти е нормалното кръвно, как се храниш, какви други лекарства взимаш. Не е зле да си записваш стойностите на кръвното на лист.

Има алтернативни методи за трайно лечение на хипертония, но те се прилагат заедно с работеща симптоматична терапия, защото резултатът е бавен при алтернативните методи и през това време си трябва класическа терапия. Трябва да се  намери и проблема преди това. А за да се открие, може да се наложи да посетиш освен кардиолог и ендокринолог, невролог, гинеколог, очен. Какво казва ендокринологът ти?
    becky  имам кръвно от близо 30год;Кардиолога ми е запознат със здравните ми проблеми напълно.Имам проблеми с щитовидната жлеза макар че се подложих на операция продължавам да пия лекарства.Имам тежък РА и трудно се движа.Според мен щитовидната има нови възли но ендокринолога каза че са мастни.Пълен хаос .Кръвното не го овладяват затова правя това запитване за рецептите на Мермерски. Минала съм при всички изброени от теб лекари при всички е ОК.Каква е причината обаче остава въпрос.

Въпросът ти беше как може да се овладее кръвното.

Не разбрах, че питаш за Мермерски. Нищо не мога да кажа за него. Освен, че е по професор не по медицина, а по селскостопански машини.

Какво е PA? Panick Attack, ревматоиден артрит или нещо друго?

Възможно е всички проблеми да са ти на психогенна почва. Но сега, когато вече имаш обострени здравословни проблеми след години психогенно наслагване, лечението ще е много продължително.

Какво е заключението на невролова?

# 423
Като сме на тема месечен цикъл да попитам нещо, един ден преди да тръгне нормалния цикъл получих кафяво течение, което е като зацапване. После тръгва нормално и към края на цикъла същото течени Според Вас нормално ли е? newsm78
Нормално е - кафявото течение обикновено е малко количество кръв, смесено с леко увеличената секреция около цикъла. Реално леко кървене в самата матка започва до няколко дни преди да видиш нормалното за теб кървене. След като свърши цикъла, за няколко дни се доизчиства и останалото по влагалището зацапване. При тези, които ползват чашки, тампони, или правят промивки, е много по-кратко или липсва оцветеното течение след цикъл.

# 424
  • Варна

datura_inermis и аз благодаря  Peace

# 425
Datura голямо Благодаря!  Simple Smile

# 426
  • София
Да препоръчате ефикасен спрей за гърло?
Стрепсилс интензив минах 1 блистер. Нямаше голям ефект.
От снощи - хексоралетен за смучене. Няма подобрение.
Леко възпаление е.

# 427
  • Тра-ла-ла
Леко възпаление е.
Сигурно ще го напиша за найсти път в темата  Laughing - мед, джинджифил и сода. По избор може да се добавят лимон и капки Кармолис. Отделно има бонбонки Кармолис за смучене. Пръскане със сребърна вода също помага, но не знам дали има такава по аптеките.

# 428
Има я сребърната вода, аз я ползвам за акнето  Peace

# 429
  • София
Леко възпаление е.
Сигурно ще го напиша за найсти път в темата  Laughing - мед, джинджифил и сода. По избор може да се добавят лимон и капки Кармолис. Отделно има бонбонки Кармолис за смучене. Пръскане със сребърна вода също помага, но не знам дали има такава по аптеките.
Това се забърква и яде ли?

# 430
  • Тра-ла-ла
Това се забърква и яде ли?
Смуче се по една лъжичка на няколко часа. Трябва да стане сравнително гъсто. Най-много мед, джинджифил на вкус (колкото повече-толкова по-добре) и содата според количеството на бъркоча. Ако е малко - сода на върха на една лъжичка. Хубаво е сместа да се приготвя всеки ден или поне на всеки 2. Може да се консервира с малко ракиджос  Mr. Green

# 431
  • София
Леко възпаление е.

Orofar Спрей при напреднала фаза:
http://apteka.framar.bg/15000486/%D0%BE%D1%80%D0%BE%D1%84%D0%B0%D1%80-%D1%81%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B9-30-%D0%BC%D0%BB-

Тонзилотрен при начален стадий
http://apteka.framar.bg/30001140/%D1%82%D0%BE%D0%BD%D0%B7%D0%B8% … B0%D0%B1%D0%BB-60

# 432
  • София
Леко възпаление е.

Lichensed, много помага!

# 433
Леко възпаление е.
Стрепсилс Плюс е единствевото,което ме спасява и действа,може би защото съдържа лидокаин.

# 434
Аз препоръчвам Тантум верде Peace

Общи условия

Активация на акаунт