Звездни компромати - 315 част

• 107 784
  • 768
  •   1
Отговори
# 705
Явно на всички ни е симпатична госпожата, затова я оправдаваме. Ако беше Анна Баракова дали  Mr. Green Или не ни се иска и този срам Embarassed

# 706
Не била арестувана, а глобена.

Звучи достоверно като оправдание.
Цитат
След инцидента Поптодорова обяснила, че просто разглеждала един от кремовете във въпросния магазин. Тогава по телефона позвънила майка й. Без да си даде сметка, че помадата е все още в ръката й, бившият посланик излязла пред търговския обект, за да проведе разговора. Тя казала още, че веднага се отзовала на обаждането, защото майка й в момента имала здравословни проблеми

Напълно съм склонна да и' вярвам. Аз съм си тръгвала от заведение с чашата без да съм разговаряла по телефона, или да има други разсейващи фактори  hahaha

# 707
Днес прочетох,че и в Щатите  и се е случвал подобен инцидент,та хич не и вярвам.Ако пък е вид психично отклонение,тази жена ,е била лесна мишена на чуждите служби ,след като и знаят тази слабост

# 708
Разбира се, че не го е направила умишлено. Всеки знае, че има камери, аларми и т.н., а особено жена с положение като нея не би рискувала да се изложи така. А и какво значи "задържана"? Надали са я завели в РПУ с белезници.

# 709
Е, ако наистина ѝ се е случвал съвсем същият инцидент, ще си позволя да се съмнявам, че е случайно. Rolling Eyes

# 710
  • На топло
И малките деца знаят, че всичко е покрито с камери на летищата, а в продуктите се лепят едни малки стикерчета, които свирят. Не можеш да ги махнеш лесно и тайно, веднага ще те видят.
Не е възможно нормален и интелигентен човек да си пъхне нещо в джоба, след като знае какви ще са последствията.
Или е клептомански порив или неволна грешка....Ако е второто. Тогава, защо не си е търсила правата, а е платила глобата  newsm78
На камерите всичко е записано.

# 711
Е, ако наистина ѝ се е случвал съвсем същият инцидент, ще си позволя да се съмнявам, че е случайно. Rolling Eyes
В това не съм съвсем сигурна  прочетах го днес ,но не помня къде
 Не са я водили в полиция,отделили са я служители,обяснила е ,платила си е глобата ,тя се е легитимирала с дипломатическият си паспорт

# 712
  • София
И малките деца знаят, че всичко е покрито с камери на летищата, а в продуктите се лепят едни малки стикерчета, които свирят. Не можеш да ги махнеш лесно и тайно, веднага ще те видят.
Не е възможно нормален и интелигентен човек да си пъхне нещо в джоба, след като знае какви ще са последствията.
Или е клептомански порив или неволна грешка....Ако е второто. Тогава, защо не си е търсила правата, а е платила глобата  newsm78
Защото е изнесла продукт от магазина, без да го плати. Независимо от причината, поради която го е направила, това е нарушение на правилата.

# 713
Ако е второто. Тогава, защо не си е търсила правата, а е платила глобата  newsm78
Вероятно да не произведе скандал се е надявала, но... Каквото и да е станало, мисля, че няма да разберем истината. Във всеки случай е изключително неприятно.
Скрит текст:
Била съм свидетел на такова нещо с мой познат, аз умрях от срам, пък за него и жена му не знам какво да кажа. Че и военен, та викаха военна полиция, резил голям... И уверявам ви, той също не е тъп, много добре знае, че има аларми в опаковките на запечатаните стоки.

# 714
  • София
Актьорът Джеф Голдблум пак ще става баща на 64 години. Жена му е на 34, но изглежда на повече. Първото им дете е на година и половина.  Wink

Скрит текст:

# 715
  • На топло
Защото е изнесла продукт от магазина, без да го плати. Независимо от причината, поради която го е направила, това е нарушение на правилата.
На мен ако ми се случи, ще вдигна страшен скандал, знам как стават тези неща в чужбина, никой не може да ти иска пари, за неволна грешка. Хора сме!
Ще искам записите, ще откажа да платя, ще ги заплаша със съд  Crazy ако си изтърва самолета и т.н.

# 716
Актьорът Джеф Голдблум пак ще става баща на 64 години. Жена му е на 34, но изглежда на повече. Първото им дете е на година и половина.  Wink
Изглеждат откачено. Rolling Eyes Ми не мога да го приема това, та каквито и аргументи да извадят. Tired

# 717
  • Варна
На мен ако ми се случи, ще вдигна страшен скандал, знам как стават тези неща в чужбина, никой не може да ти иска пари, за неволна грешка. Хора сме!
Ще искам записите, ще откажа да платя, ще ги заплаша със съд  Crazy ако си изтърва самолета и т.н.

Това сериозно ли го мислиш? Щом не е нарочно значи е в реда на нещата?

# 718
  • София

А на какво основание да откаже да плати? Изнесла ли е крема - изнесла го е.
Почти всяко престъпление може да се оправдае с неволна грешка по тази логика

# 719
"Опитах" се да изляза от магазин с детски бански за крупната сума от 15 лв. Детето се дереше от рев и просто забравих, че трябва да мина през касата. Банските бяха върху количката, на видно място с все окачалката. Дойде една продавачка, казах й че съм забравила и толкоз.... Ама аз не съм Елена Поптодорова Wink

Общи условия

Активация на акаунт