Звездни компромати - 315 част

• 107 775
  • 768
  •   1
Отговори
# 750
Бижу, да не ги е купил от самолета? България еър продават в самолета.
Не, от Duty free на Шипхол. Каза, че е изненадан, защото ги платил и имал два часа до полета, казали му: господине, ще получите покупките си на борда и толкова. Не му е първия полет това и първа покупка по летищата, но там - така. Не помня вече с коя авиокомпания се прибираше, но май KLM от Вашингтон до Амстердам и от там до тук - не знам с кого.

Няма такава опция, нещо не си разбрала. Peace
Милиони пъти през Шипоол, сме прекачвали..никога не са споменавали, за такава оферта, и по 10 часа между полет сме имали.
Но...,това не е зa тази тема, истината за клептоманкаta-дипломаткаta ,си я знае само тя Wink Ние да не я мислим, оправила се е жената не е за сефте!
Тя и Уинона Райдър има навика да се разсейва hahaha  http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-146375/Winona-Ryder-guilty-shoplifting.html

# 751
Е сега аз да не съм малоумна! Пък синът ми лично ще го питам утре пак.

# 752
  • София
Не си. На JFK ги слагат в плътно запечатана найлонова торба и я носят на ръкава на полета.

А т.нар. преден случай е http://www.nytimes.com/1991/04/02/us/foreign-officials-evicted-by-grocer.html. В превод, случай няма.

За да няма объркване, БСП са ми силно антипатични.

# 753
Историята познава и случай на отзован дипломат ,заради подобни изпълнения на съпругата му

# 754
  • Пловдив

# 755
Скандалче се вихрело, между късокраката и дългокраката без кавички истина си е
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10157602078670366&se … ype=3&theater

# 756
Друго се чудех. Жената все пак не влиза за първи път в подобен магазин. Ако е нарочно, за толкова тъпа ли я мислите, че няма да се сети, че ще изписка?

Коланите май не ги уважават много.

# 757
  • Пловдив
Тя трябва да е в седалка  Rolling Eyes както и всички деца до 7 годишна възраст мисля.  Колани масово възрастните не използват та не се учудвам на децата. Навикът се създава  Peace

# 758
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
На кой богаташ му трябва да краде крем,бил той и $400,след като може да си позволи такъв за $1400.За първи път чувам за тази жена,изглежда ми на възраст+личните проблеми,напълно нормално е да "не е съвсем в час".
Чак такъв скандал за едно кремче  Rolling Eyes Явно в България си нямате други проблеми..

# 759
  • Rock & Roll feeling ...
Кейт Мидълтън
Скрит текст:

Българска аниматорка е работила по „Зоотрополис“, който взе „Оскар“ .  Също така  е работила, като асистент в анимационния отдел на суперпродукцията на Дисни "Замръзналото кралство", който също има " Оскар" .   Grinning Grinning Grinning

Светла Радивоева
Скрит текст:

Баси, как ме усмихна това момиче !!  Grinning Heart Eyes

Последна редакция: ср, 01 мар 2017, 06:44 от Чолито

# 760
Явно в България си нямате други проблеми..
Що за тъпа констатация, при положение, че историята се случва във Варшава и я раздухват тамошните медии?! Но, защо да не оплюем нещастните българи, дето са останали да съществуват в България, а не да живеят по белия свят.  Crossing Arms

# 761
А коя жена тръгва да си избира козметика, бидейки в стрес и на път за болната си майка... Доста лежерно ще да го дава..

# 762
  • София
А коя жена тръгва да си избира козметика, бидейки в стрес и на път за болната си майка... Доста лежерно ще да го дава..
Е, недей така - тя не е отишла на летището, за да си избира козметика. Имала е време, решила е да се помотае по магазините. Така или иначе, заради нейните тревоги и притеснения самолетът няма да излети по-рано.

# 763
Явно в България си нямате други проблеми..
Що за тъпа констатация, при положение, че историята се случва във Варшава и я раздухват тамошните медии?! Но, защо да не оплюем нещастните българи, дето са останали да съществуват в България, а не да живеят по белия свят.  Crossing Arms
+ 100 ПазИ боже, както се казваше... Whistling

# 764
Аз допускам, че Поптодорова не лъже. Излязла е с крем в ръката, не го е мушнала в чантата или в джоба.

Общи условия

Активация на акаунт