Звездни компромати - 315 част

• 107 782
  • 768
  •   1
Отговори
# 720
  • Пловдив
Бижу, твоят познат военен нарочно ли го е направил?

# 721
  • На топло
Хайде моралистките, които ми наскачаша по-спокойно  Peace
Много лесно използвате думата престъпление.
В големите търговски центрове всеки см. е покрит с камери. Има специален персонал, който наблюдава и може да направи разликата между кражба и неволни действия. Един човек също не се третира като някакво животно и без право на обяснение му се слагат белезници и директно в затвора.
Имам чувството, че никога не сте били в чужбина и не знаете, че правата на гражданите се зачитат. Rolling Eyes

# 722
Бижу, твоят познат военен нарочно ли го е направил?
А, не, бе... без да иска. Беше като наакан като взеха да пищят алармите. Влиза, излиза, пет пъти го връщаха напред-назад, накрая дойде един и го отведе червен като домат, та три часа го чакахме, щото бяхме заедно с нашата кола и нямаше как да ги зарежем там хората, пък и жена му каква вина има, че мъжът ѝ е кретен. ooooh! Така и не разбрахме какво отмъкна, но сякаш не му беше за първи път. После носѝ в поделението мезета, прасета... квото може, но така или иначе го уволниха.

# 723
Повече от сигурна съм, че не биха извикали охрана и чак да стигнат до арест, ако тя просто беше останала да говори пред магазина с телефона си. Обикновено охраната вижда заблудените клиенти и проявява разбиране, биха й взели крема от ръцете и биха я изчакали да приключи разговора си.  Много вероятно тя е тръгнала да си ходи и са я догонили. На всичкото отгоре съм учудена как е успяла да носи крем и да говори по телефона, обикновено гледаме да освободим ръцете си от всичко излишно, тя със сигурност е имала дамска чанта...

На мен ми се е случвало - дамска чанта, закупена от чужбина да писка в някои магазини. Е, в крайна сметка един добър чичка от Теско ме вкара в специална стаичка, пригодена точно за такива ситуации - голяма маса, на която сам изваждаш съдържанието на чантата и той го минава през магнитната им система. Благодарение на този господин, вече не пискам и не карам хората да се обръщат след мен Embarassed Обикновено има много стриктна процедура как да се действа за да се запазят правата на заподозрения и обвинения се отправят само когато е доказана кражбата. Съответно, ако си крадец, имаш право да откажеш да влезеш в тая стая и си извикваш адвокат, който да те защити без обиск.

Последна редакция: вт, 28 фев 2017, 20:58 от Dress like Princess

# 724
Сега се сещам и за един мой срамен случай. От един козметичен магазин отивам в друг. Без да съм купила нищо от втория на излизане алармите започват да пищят, заради покупките от първия. И както имам навика да погледна набързо касовата, колкото да не са ме излъгали с парите и я хвърлям, ходи обяснявай после, че не си ги взела от магазина тези неща Crazy

# 725
Пищяла ми е аларма в близкия мол. С покупки от един магазин, влизам в друг. Голяма торба с няколко дрехи вътре и маратонки. Ми дойде охрана, изсипахме торбата, гледахме, пулихме се ... виждат, че нищичко тяхно няма. Обръщахме дрехите на лице, на опаки, една по една ги прокараха през пищялката и накрая се оказа, че под стелката на едната маратонка има залепена от тея квадратните аларми. Под стелката! ooooh! Ми извиниха се хората, даже казаха: добре че я открихме, че щяха навсякъде да ви спират.

# 726
  • На топло
На мен ми се случва по един път в седмицата да пропищя в някой магазин. Това значи, че всяка седмица трябва да бъда обвинена в престъпление?  Stop
Запомнете, в чужбина всички бележки от покупки се пазят прилежно !!! Особено ако влизате на различни места. От един магазин може да не ти размагнетизират алармата и тя да прозвъни в друг. Или просто да реагира на тяхната система за сигурност.
Ако не сте виновни, търсете си правата  Peace

Последна редакция: вт, 28 фев 2017, 21:44 от Hello♥J

# 727
  • София
Летището на Варшава е много дълго, безмитният магазин е много дълъг и преминава от зона в зона,  тя вероятно е минала поне 200 метра преди да излезе от зоната на магазина и след пискането, когато са я хванали, тепърва се е усетила, че още държи нещо в ръцете. Не забравяйте, че тя самата е много възрастна, съпругът й е след инсулт, а е говорила с майка си, заради която е търчала по спешност към България. Изобщо не е била в час.

# 728
  • София
Някой хора са много боси и нищо не разбират.
бреййй...

пищяла съм и аз, с един тренчкот, на който пищящият стикер беше сложен в зашит джоб. циркът беше пълен, защото охраната и аз идеално разбрахме откъде идва пищенето и много искахме да разгадаем докрай Laughing
дрехата беше купувана от друга държава, през ум не ми е минало, че съдържа подводен камък.

# 729
  • София
Има огромна разлика между това да не махнат сензора/ алармата и някой да вземе (волно или неволно) нещо, което да не плати. В първият случай клиентът няма вина, но, според мен, във втория има.
Елена Поптодорова е постъпила както е редно - платила е съответната глоба, какво толкова странно има?

# 730
  • София
Излезе, че повечето са си имали-вземане даване с охрана. Обаче Поптодорова, за контакт с охраната (при което тя все пак е била в нарушение) я изкараха завършена крадла.

# 731
От Външно министерство са потвърдили случая.Пише, че била арестувана , не глобена

# 732
  • На топло
Има огромна разлика между това да не махнат сензора/ алармата и някой да вземе (волно или неволно) нещо, което да не плати. В първият случай клиентът няма вина, но, според мен, във втория има.
Елена Поптодорова е постъпила както е редно - платила е съответната глоба, какво толкова странно има?
Има голяма разлика, да  Peace Но защо го давам като пример, защото преди да разберат за какво точно става въпрос, охраната няма право по никакъв начин да глобява, обвинява и други подобни действия.
Не знам точно какво се е случило с Елена, но ако наистина е излязла неволно с крема и той е бил в ръката и, а не някъде забутан в чантата и, няма сила която да я накара да плати глоба. Пак повтарям, не знам как точно е било в неиния случай.

# 733
Пак повтарям, не знам как точно е било в неиния случай.

Няма нищо, важното е, че си пътувала, видяла си  чужбината и там нещата са ти ясни.
Пък ние босите и нищо неразбиращите те четем в захлас  Laughing

# 734
Извинете, ама при покупка от безмитен магазин, не носят ли покупката ви направо в самолета? Синът ми ми купи от Амстердамското летище парфюм, на баща си бутилка уиски и спомена, че ги е платил в магазина, и направо си ги е получил после в самолета.

Общи условия

Активация на акаунт