Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога ефективно да почистя загорялата храна от плочата на мултикукър?
Как да приготвя свински ребра в мултикукър?
Как да приготвя ориз в мултикукър?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога ефективно да почистя загорялата храна от плочата на мултикукър?
Най-добрият начин да почистите загоряла храна от плочата на мултикукър е първо да я накиснете с мокра гъба и след това да я изтъркате с или роли, или сода за хляб. Използвайте лек натиск за малки петна и повече усилия за по-големи. Накрая изплакнете плочата старателно. Този метод е нежен към повърхността на плочата и гарантира ефективно почистване.
-
Как да приготвя свински ребра в мултикукър?
-
Как да приготвя ориз в мултикукър?
За да приготвите ориз в мултикукър, използвайте програмата за ориз или ризото. Обикновено съотношението е 2 части вода към 1 част ориз, а времето за готвене е около 4 минути при налягане от 140 градуса. Можете също да добавите подправки по ваш вкус. Уверете се, че следвате правилно пропорциите и програмата за готвене, за да постигнете желания резултат.
-
Как да приготвя ястие със зелен фасул и дивечово месо в мултикукър?
-
Как да се справя с проблема с ориза в мултикукър?

. Пусни в гугъл имената и ще ги видиш. Утре, ако се сетя, ще ти кажа как се казваше испанската. Тя май вече не се продава. Ако не намираш снимка или видео, свирни, ще пробвам да пусна линк.
, но това няма значение!
. Робуста не предлагат резервни купи и втора купа няма. Не си туряй таралеж .... знаеш къде. Моят го взех на шега от Сдискаунт. Една нощ с момиче от тези теми с ник уафи ме побутна. Тя го намери и струваше около 50 евра тогава. Да, заема много място на плота и е много, много тежък, около 8 кила някъде. Не е като Оята. Не ти трябва изобщо. 5 литра е и редовно не ми стига. Твоят е по-хубав, честно. Само няма дръжчици тенджерката ти и не пече. Но пък вдига по-високо налягане, можеш да му купиш други купи а моята ако се скапе целият отива на боклука. И честно, ако, не дай си Боже, сдаде багажа, веднага гепвам Оля. Или твоя Инстант пот. Ти си имала и кукър, който пече сладкиши и знаеш разликите
.
Напоследък детето все по често ме кара да пържа картофи, мразя да пържа каквото и да било и се загледах в един дребен фритюрник, точно като за една доза....и като наредя и него на плота няма да има място игла да се пусне, а имам три метра плот, не е като да нямам!
! Оставете я да си готви на спокойствие! И да си купи Оля, на бас, че след година ще и се прииска нещо друго. Няма идеален уред. Аз исках да заменя оризоварката, която ползуваме и като уред за готвене на пара. Не става. Оризоварката ни е огромна за ориз за 4 човека а кукърът е още по-голям и неудобен. Имам и малка оризоварка, но пък в нейното сито нищо се не събира. Снощи правих пуешко филе с броколи на пара и ориз и отделно бакла за дъщеря ми. Баклата в кукъра, щото тя се сето да я поиска час преди да сядаме на маса, пуешкото в тигана с гъбите, чесъна и магданоза. Оризът го правих само за дъщеря ми и ММ, обаче нямаше как да извадя малката оризоварка на плота, та половината остана по дъното и отгоре броколи в ситото. За кекс нямах свободен кукър. Или като се зачудя как да имаме топло червено цвекло + леща с ориз едновременно. В кукъра цвеклото на пара, вадя, беля, мия купа и слагам лещата. Слагам ориза в оризоварката и малко преди края цвеклото за да се стопли. Игра си е.