Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога ефективно да почистя загорялата храна от плочата на мултикукър?
Как да приготвя свински ребра в мултикукър?
Как да приготвя ориз в мултикукър?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога ефективно да почистя загорялата храна от плочата на мултикукър?
Най-добрият начин да почистите загоряла храна от плочата на мултикукър е първо да я накиснете с мокра гъба и след това да я изтъркате с или роли, или сода за хляб. Използвайте лек натиск за малки петна и повече усилия за по-големи. Накрая изплакнете плочата старателно. Този метод е нежен към повърхността на плочата и гарантира ефективно почистване.
-
Как да приготвя свински ребра в мултикукър?
-
Как да приготвя ориз в мултикукър?
За да приготвите ориз в мултикукър, използвайте програмата за ориз или ризото. Обикновено съотношението е 2 части вода към 1 част ориз, а времето за готвене е около 4 минути при налягане от 140 градуса. Можете също да добавите подправки по ваш вкус. Уверете се, че следвате правилно пропорциите и програмата за готвене, за да постигнете желания резултат.
-
Как да приготвя ястие със зелен фасул и дивечово месо в мултикукър?
-
Как да се справя с проблема с ориза в мултикукър?
Добър е за разни кремове и теста, но такива също не се тачат в нас, единствените тестени неща, които се ядат у нас са палачинки, солен кейк, пица, пърленка, спагети! Имам месеща купа на Тапъруеър, която ми прави чудесни теста без дори да пипам с ръка, само слагам съставките и бъркам със силиконовата шпатула!
Но уредчето много ми хареса
, имам явно заболяване и нестихваща любов към всякакви такива технически улеснения
на досадния, ежедневен дмакински живот!
Хляб почти не ядем, един хляб едва придъвкваме за три дни! Десерти също не ядем, освен по празници! Крем карамел съм правила два пъти в живота си....този термомикс няма да ми е нужен, но ми изпълни душата и сега все той ще ми е в главата!
Но пъво ИП трябва да си изслужи службата!
. Жалко, че не предлагат иноксови купи, защото точно те са вечни.
. Като няма да ме има наготвям от вечерта ястия, на които не им личи че са готвени предварително и съпружеското тяло претопля. Сърми, бобове и бакли, печено на грил пиле са идеални.
. В Неделя правя кускус с агнешко, но децата ядат само кускуса и не барват зеленчуците. Бьоф Строганов чат пат, маринован агнешки дроб - режеш на кубчета 1 см на 1см и от вечерта мариноваш. На другия ден само нарязваш лук и чесън и много магданоз и копър и за 5 мин е готово в тигана.
"