Режим, НЕрежим, ние си се веселим - 90ДД и още нещо

• 30 621
  • 747
  •   1
Отговори
# 135
  • У дома
Стаси, Жул,
Скрит текст:
сефе утре ще хапна такава вечеря, че умирам за сладолед, пробвах тази "смеска" за следобедна закуска почивните дни, е няма такава вкуснотия Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Нямам време за закуска сутрин, пътувам по автобуси, след това започваме и до 12 имам две мини почивки от по 5 или 10мин, т.е. да отида до 00, на О хапвам както само аз си умея, гледат ме странно, но аз си изяждам всичко Blush Следобед нямам време да ям, пътувам към тантур да прибера, и след това В към 5-6 Rolling Eyes
Мими, хубаво ще е времето март, не вали чак толкова, това да не ти е Норвегия, завид, завид за Париж Hug Heart Eyes

# 136
Гинко, утре ще си купя гинко. Забравих и меню за утре да пиша, и чайче да пия. Поправям се веднага.  Grinning
Утре:
З - естествено другата половинка на помелото  Joy
О - Пъстърва на скара и салата АГ
В - на Пепчо крилцата - 4 бр.  Embarassed и зелена салата
Сега си взимам последното чайче и продължавам с четенето. Ето и за вас:

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Последна редакция: вт, 21 фев 2017, 22:32 от viki_kati

# 137
О - Пъстърва на скара и салата АБ
Това модифицирано АГ ли е?  hahaha

# 138
О - Пъстърва на скара и салата АБ
Това модифицирано АГ ли е?  hahaha

Абсолютно!  hahaha Joy Joy Joy Joy

# 139
  • Русе
Стаситкеей, то и аз немам закуска почти винаги.  Flutter

Гени, ти си преценявай, но си мисля, че хормоните са се бъгнали основно от стрес. Сега си превключила към друг график, нормално.  Hug И аз неслучайно ти написах да си хапваш по-хард вгх понякога, та зарежи го тез протеини на прах, купи си хубав, качествен, вкусен сладолед, щом ти се яде.

Последна редакция: вт, 21 фев 2017, 22:55 от Juliette14

# 140
Надникнах в онази тема и ме напуши смях. Боже, мой!

# 141
  • Русе
smile3521 rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 142
  • Русе
И мен.....И то какъв смях..... Joy  Joy  Joy

Хохойохоооооооо  Joy  Joy , жгмъци, ся видях първа страница......Уохх малеее  Crazy

Последна редакция: ср, 22 фев 2017, 00:06 от Juliette14

# 143
 Joy Joy Joy
Онази темичка леко умрЕличка.

Гени, представих си я малката в пясъчника, хаха.
Може да си вариш яйца от предната вечер и сутрин да ги хапнеш след кафето.

Вики, пак ли помело, душицо, не ти ли омръзна? Simple Smile

Долчеее, къде сии?

Супер е 1ва страничка.

# 144
 newsm74  Благодаря на Джули и Вики Кати за съобщенията !

С удоволствие ще се включа. Много приятно и уютно ми беше досега да ви чета и с кеф бих писала в тази темичка със всички готини мацки и Курдов разбира се. Grinning

Макар ,че всички пишещи сме си поставили определени цели за сваляне на  килограми живота не е само
диета нормално е да пишем и споделяме за много други неща , които ни вълнуват ,а така много по леко и приятно човек постига целите ,който си е поставил Hug
Меню за утре,всъщност вече за днес :
З: грозде
О:гъбена каша и зелена салата+ ФПХ
В:Торта шок.мус и 2-3 бисквитки с шоколад, че парченцето е малко+РЧШ

Килограмите,които искам да махна са малко около 2-3 и сигурно няма да е лесно,но може би ще опитам да направя и някакъв експеримент за раздвижване на метаболизма.Приемам всякакви идеи newsm78
Още повече,че не я правя за 1 път.

Много се  радвам, че се присъединявам към вашата  готина групичка.Денят досега ми започваше с четене на темата докато си пиех кафето но сега вече мисля и да стана част от вашата мила бандичка love001

Лека и мека  newsm03

# 145
  • Калифорния, САЩ
   Чакате ли ме???  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Иринитка, Инжджи, мерси за поканата, момичета!  Party Party Party Party Party

Банда, ама вие наистина сте страшна дружина! ОБИЧАМ ВИ! Да, с големи букви е, точно така - крещя-я-я-я-я-я!  Hug Hug Hug Hug Hug

ЖГМЪЦ - ко, пак ни събра, а?  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Слагам кафенцето и отивам да ви чета, дорде дзверо не се е събудил.  Hug

И специално за мома-парижанка - нашето МимеHeart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Надявам се Пеп-4о да не ми се разсърди, че побликувам снимка от нейния блог, но по-хубава не успях да намеря.

Последна редакция: ср, 22 фев 2017, 02:20 от ir74

# 146
  • София
Добро утро, сладурчета Hug
Гени, да я изядеш малката с целувки-малко си поспинкала Joy Много динамично при теб, браво Hug
Ир,  Hug
Вълничке, "облизателно" си е направо в целта Hug
Забравих вчера да кажа, след пожеланията ви и това че сте ни мислили, малката влезна без рев  Shocked не смея да кажа, с усмивка Hug Голяма сила сте бандичка Hug Hug Hug
днес:
з:банан
о:салата с нещо хлебно/нямам идея какво/
в:облизателна  Twisted Evil
Днес деца от моя клас ще продават благотворително сладкиши и ще си подсигуря от там вечерята
Долче? Сънувах, че са спечелили от тотото 6-ца и правят ремонт-дано липсва заради нещо хубаво
прекрасен и усмихнат ден bouquet

# 147
  • София
Добро утрооооо,  Hug Hug Hug Hug
Ир,  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
На всички,  Hug Hug Hug Hug
Мимчо, Ир ти е сложила мечтаната закуса, аз ще сервирам нЯщо за другите Hug

Ничия, много се радвам, че вече не плачете за градинка Hug

# 148
  • Русе
ДобрЮтро, бандичка,
Ир, как да не те чакаме, кО праЙми без кафенце  Hug Hug Hug
Вангоби, хубава закуска, но я оставям на другите, мен ме дразни сутрин на гладно  Sad
Ничия, браво на детенце, все така спокойно да започвате сутрините.
Джулс, как можа да не видиш първа страничка, аз внимааателно я прочетох. Само дето не разбрах вчера, Сис като взе 1 и 2 - дали успя да си почине  Joy Joy Joy
Прекрасен ден на всички!

# 149
  • Targovishte
Добро утро, банда  bouquet

ИРКА  Hug Hug Hug камък ми падна от сърцето, като видях кафето bouquet bouquet Много се радвам че си с нас тук  Hug Hug

ВАНГОБИ  Hug закуската е супер  bouquet Нещо като зелен грейпфрут ли е  newsm78

ЖГМЪЦ  Hug Hug Чак сега обърнах внимание на обновената първа страница. Ти си скрит гений! Талант!  bouquet

Така. Отчитам: НУЛА след въглехидратите.

Днес - плодов. Започнах с три броя сушени смокини. За през деня с мене взимам мандарини, а за вечеря - или пак мандарини, или ябълки.

От днес започва и моята най-голяма мъка - предизборната кампания. Рязко и без предупреждение късно снощи получихме две покани за пресконференции за днес. Отделно от това трябва да ходя да правя рекламни снимки на един чисто нов магазин. И в края на краищата днес е сряда и трябва да приключа и изпратя вестника, в който сигурно ще трябва да влязат и двете пресконференции от днес, което пък означава че вестника ще закъснее. Ха да видим дали и този път ще се справя.

Пожелавам на всички вашият ден да е прекрасен, спокоен и усмихнат  Hug Hug Hug bouquet bouquet bouquet

Общи условия

Активация на акаунт