5-и клас – не му се учи. Вие как се справяте?

• 67 019
  • 1 161
  •   1
Отговори
# 45
  • София
По английски се молих 2 месеца за един тест!
Там е пълен срам. Embarassed Embarassed Embarassed Аз преподавам английски, а оценките на детето са 2 5 2 5 2 5.
Ама тя ми бяга и аз съм заета и не можем да се засечем да учим.
Ще и определя време за урок!

Обикновените дроби са ми пълна мъгла на мен. Добре че ги преговориха, ама пак не ги знае. 5цата е на геометрия май. Обаче, да си знаете, на НВОто няма да има от тази геометрия.

# 46
Обаче, да си знаете, на НВОто няма да има от тази геометрия.
Сигурна ли си? Защото майка ми твърди обратното, а тя дава уроци точно на деца за НВО в 7 клас.

# 47
  • София
Обаче, да си знаете, на НВОто няма да има от тази геометрия.
Сигурна ли си? Защото майка ми твърди обратното, а тя дава уроци точно на деца за НВО в 7 клас.
А! На мен ми го каза учителката по мат. Не знам вече.

# 48
  • Варна
А правят ли ви впечатление контролните по математика и начина им на оценяване.Последното контролно се състоеше от 22 примера и за оценка среден трябваше да има 8 абсолютно вярно решени задачи.22 задачи за 40 мин. малко множко ми се видят,но може би защото моя синковец е бавен  ooooh!

# 49
Koe НВО - 7ми клас ли?
Не може да няма от тази геометрия. Всичко по-нататък - геометрия, стереометрията в гимназията и т.н. - се гради върху това, което ще учат тази година.
Аз съм с математическа гимназия, помагам по математика основно.

Може ли все пак да ми кажете колко домашно по математика дават при вас?
И на мен ми се виждат много 22 задачи за 40 минути.

Глухарче, и моят е бавен...
Наистина ли по наше време десет. дроби се учеха в 6ти клас? Нямам спомен.

# 50
  • Варна

Може ли все пак да ми кажете колко домашно по математика дават при вас?

Глухарче, и моят е бавен...
Наистина ли по наше време десет. дроби се учеха в 6ти клас? Нямам спомен.

Да,да смъкнаха много материал от 6-ти клас,по български е същото положение.А там и много материал го няма в  учебника и е кошмар.
Моя в момента е точно на уроците за десетичните дроби,снощи имаше за домашно 6-те задачи от учебника след урока.А те бяха 6 задачи,но с подточки а),б),в) и т.н.От сборника май нямаше  newsm78

# 51
А моят син е и една година по-малък. Много сгреших, като го пуснах по-рано, много. Съучениците му станаха на 12, а той на 11.  ooooh!

# 52
  • Варна
А моят син е и една година по-малък. Много сгреших, като го пуснах по-рано, много. Съучениците му станаха на 12, а той на 11.  ooooh!

Това 5-ти клас ли.И моя е на 11 г.

# 53
  • София
О, дъщеря ми е Декември и понякога просто виждам, че и трябват месеци, за да настигне другите.

Синът ми е Януари и ще си го пусна на 7г и 9месеца като стой та гледай.

# 54

2006та е роден, стана на 11 скоро

Дъщеря ми е февруари, ще си я пусна с набора и изобщо няма да се двуомя.

# 55
Луничке, води се по детето. Синът ми тръгна на 7 и половина. Дъщеря ми- на 6 и половина. До дете си е.

# 56
  • Варна

2006та е роден, стана на 11 скоро

Дъщеря ми е февруари, ще си я пусна с набора и изобщо няма да се двуомя.

Аха,моя е септември.Определено сякаш не е добре да се пускат по-рано.

# 57
  • София

Защо за 40 минути, в час ли имаш предвид, че ги дават тези задачи?

# 58
А правят ли ви впечатление контролните по математика и начина им на оценяване.Последното контролно се състоеше от 22 примера и за оценка среден трябваше да има 8 абсолютно вярно решени задачи.22 задачи за 40 мин. малко множко ми се видят,но може би защото моя синковец е бавен  ooooh!
това, което е писала Глухарче имам предвид

# 59
  • София
Не съм разбрала, съжалявам  Peace

Общи условия

Активация на акаунт