Съмнения за бременост !

• 14 638
  • 102
  •   1
Отговори
# 15
http://www.prikachi.com/images.php?images/936/9048936I.jpg Ето това е резултатът направен днес на обяд.

# 16
  • Varna
Прилича ми на  положителен. Повтори след два дни или пусни ЧХГ.

# 17

Доста е бледа чертата за след закъснение, по-добре направи кръвен преди да се зарадваш, стискам палци  Praynig

# 18
  • Варна
И аз ти стискам палци   bouquet

# 19
След 4 дни закъснение, понеже на мен най много с ден ми е закъснявало винаги днес реших да направя тест.

# 20
  • Варна
а може ли да споделиш дали си имала някакви симптоми или как си се чувствала

# 21
Да разбира се  Heart Eyes Имам увеличен апетит, често гадене, много силен световъртеж и доста напрегнати гърди.

# 22
Засече ли овулация? Ако ти е била късна може да няма достатъчно натрупан хормон.

# 23
За съжаление не съм.  Tired

# 24
  • Варна
как разбра втори тест ли си направи

# 25
  • Varna
За 4 дневно закъснение е бледичка, сигурно О е била късна Hug

# 26
Не не съм направила още втори. Имам предвид че не съм засичала овулацията  Heart Eyes

# 27
  • София
Моята 2 бледа чертичка се казва Катерина.  Heart Eyes Стискам палци. Hug

# 28
И моя тест беше с бледа втора черта,наистина се оказа късна овулация.В момента съм бременна в 25 г.с. и се надявам всичко да е наред и до края.
По принцип не съм усетила някакви особенни симптоми.Имам чувството,че всичко е внушение..просто не търсете под вола теле за да не оставате разочеровани накрая.

# 29
Здравейте отново момичета  Heart Eyes Днес си направих и кръвен тест както ме посъветвахте, освен 6 положителни в домашни условия  Blush и стойностите от 0,10-1 са ми 5,61 и е потвърдено  Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт