Съмнения за бременост !

• 14 651
  • 102
  •   1
Отговори
# 30
  • Варна
Това е много ниска стойност за толкова дни закъснение...

# 31
  • Varna
Много е ниско за след закъснение

# 32
Има някаква грешка, според мен. Те тестовете не отчитат ли + когато чхг в урината е над 25?

# 33
  • Варна
Ами може да е имало биохимична бременност, но да е спряла да се развива, съответно ЧХГ от сряда до днес спада. Може и лабораторна грешка да е.

# 34
  • Varna
Чертичката  й беше много бледа за след  закъснение,но  може и в лабораторията  да има грешка

# 35
Здравейте отново момичета  Heart Eyes Днес си направих и кръвен тест както ме посъветвахте, освен 6 положителни в домашни условия  Blush и стойностите от 0,10-1 са ми 5,61 и е потвърдено  Heart Eyes Heart Eyes

Ниската стойност говори за намаляващо ЧХГ, след като преди това си имала положителни уринни тестове. И последният тест беше с много бледа чертичка. Стискам палци за другия месец!

# 36
Здравейте,вчера си направих 2 теста за бременност sure check и показаха втора бледа черта, а сутринта си направих lady тест и отчете отрицателно. Та се чудя дали съм бременна, моля помагайте.

# 37
  • Телиш/Плевен
Здравейте,вчера си направих 2 теста за бременност sure check и показаха втора бледа черта, а сутринта си направих lady тест и отчете отрицателно. Та се чудя дали съм бременна, моля помагайте.
Кръвен тест ще отчете със сигурност. Успех! bouquet

# 38
  • Varna
Ако пазиш първите тестове,може да ги снимаш и прикачи тук да ги видим.Възможно е вторите черти да са били изпарителни-доста често се случва.

# 39
  • Бургас

Колко дни ти закъснява?

# 40
здравейте искам да попитам нещо с приятеля ми правим опити за бебе от 5 месеца от няколко дни се чувствам странно и реших да си направя вчера тест имаше още една много бледа чертичка която след 10 мин изчезна днеска сутринта повторих теста и отново я имаше но този път не изчезна възможно ли е да съм бремена не ми е закъсняло още остават 5 дни до датата на М

# 41
  • Бургас
По принцип е рано още тест да отчете бременността. Обикновено отчитат ден два преди закъснение. Дано вторият е познал  Heart EyesТака или иначе ще трябва да се въоръжиш с търпение, друго няма какво да направиш.
Какъв е теста?

# 42
здравейте искам да попитам нещо с приятеля ми правим опити за бебе от 5 месеца от няколко дни се чувствам странно и реших да си направя вчера тест имаше още една много бледа чертичка която след 10 мин изчезна днеска сутринта повторих теста и отново я имаше но този път не изчезна възможно ли е да съм бремена не ми е закъсняло още остават 5 дни до датата на М

Втора бледа черта означава положителен тест. Не е невъзможно да отчете толкова рано. Моя близка видя положителен тест 5 дни преди М, а аз - 3 дни. След 2-3 дни повтори теста. Peace

# 43

Втора бледа черта означава положителен тест. Не е невъзможно да отчете толкова рано. Моя близка видя положителен тест 5 дни преди М, а аз - 3 дни. След 2-3 дни повтори теста. Peace
благодаря дано се е получило този път

# 44
  • Варна
Днеска си направих тест имаше две чертички втората трудно забележима но я имаше после си направих дигитален който показва в коя седмица трява да съм ,но той ми изписа че няма бременост какво означава това ??

Общи условия

Активация на акаунт