Баба Марта наближава,а СЕПТЕМВРИйче все по-голямо става!!! Тема 3

• 36 732
  • 744
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Сигурна съм, че ни чете и вижда колко положителни емоции и изпращаме. Търпение и кураж!

# 646
  • гр. Бургас
.
Ако може да споделя, аз от днес съм без Дуфастон и съм притеснена да не стане нещо Sad Отначало ги пиех по две на ден, от около 10 дни ги намалих на по едно и вчера док каза да ги спирам. Някой да си е спрял Дуфастона?

Аз го спрях . Вече 5 дена не пия . Взимах по 2 на ден , после док го намали по 1 и така 2 седмици . С нищо не се чувствам по-различно от преди , но и аз не съм имала някакво кървене , просто ми го изписа да се застрахова , понеже съвсем в началото има 2-3 дена слабо зацапване , което по мое мнение беше от имплантирането точно в този период.

# 647
Аз не съм имала зацапване, пиех го заради предишен аборт и док за да е сигурна, а аз спокойна.
Надявам се всичко да е ок.

Дано Герда бъде много силна и скоро да сбъдне мечтата си  Heart Eyes

# 648
Хей,почти приключваме темата,а как ще се казва следващата  Thinking
"Септемврийче шава и расте,а мама с трепет чака пол да разбере"
"Септемврийче шава,а на мама коремчето все по-голямо става"
На мен това ми хрумна

# 649
  • Варна
Хей,почти приключваме темата,а как ще се казва следващата  Thinking
"Септемврийче шава и расте,а мама с трепет чака пол да разбере"
"Септемврийче шава,а на мама коремчето все по-голямо става"
На мен това ми хрумна
  супер идеи

# 650
Момичета с по едно, две и повече деца, може ли да споделите как ви бяха нещата с тялото и удобство за пътуване в 6-ти месец?

Питам, защото проверих, че след 28ма-30та седмица летенето със самолет се усложнява, искат декларации от лекари, могат да откажат качване на самолет и т.н. Планирам едно последно бягство за лятото към южните части на Европа и се чудя дали да е в началото на юни (24 г.с ) или края на юни (27 г.с). При нормален живот - в адската жега на мен ми е екстра (т.е. края на юни), но в бременност не знам как се понасят горещините на юг, затова питам за истории на минали през това. Sunglasses Благодаря!

# 651
Нека някой се захване със следващата тема  Grinning

# 652
Nadia_Stefanova, Благодаря! Nature Sunny Ще взема по-ранен полет през юни тогава (на мен и сега в снега ми е топло с тези хормони:))  Nature Sunny Nature Sunny Nature Sunny

# 653
Нека някой се захване със следващата тема  Grinning
Май само ти можеш. Или се дава някакъв код, но не знам как става. Адри?

# 654
Момичета, много ме боли ниско корема, пия 3*1 но шпа, и вечер по 1 спазмалгон, по препоръка на доки. Но продължават болките. При предните ми бременности, не съм била с такива болки. Не искам да казвам на доки, щото ще ме вкара в болницата и ще ми даде болничен, а аз не искам още. Но май ще трябва. Някой има ли силни болки? Резултата от бхс е супер 1  към 10000.😃

# 655
bebe87, аз съм със силни болки. Пия също Но-шпа,  но максималната доза 3по2, а също добавям и Папаверин, когато болките станат много нетърпими.

# 656
bebe87, mladamama, аз също съм с постоянни болки. В началото пиех ношпа, но нищо...После док ми изписа папаверин 3х2, последния път ходих извънредно, защото повече от 24 ч не минаваше, сложиха ми мускулно ношпа и ми изписаха в допълнение и бускулизин. Почти постоянно си ме боли, но е търпимо. Не са ми казвали да имам контракции или чувствителна матка. Лекарката от Щерев няма обяснение - само хапчета и лежане. Според лекаря от ЖК да пробвам с течни храни или имам прищипан нерв...

# 657
  • моята мила родна страна
Аз спирам Дуфастона/пиех и аз по 2 на ден/, док ми каза даже от раз ама мен ме беше страх. Та минах на 1 така бях една седмица, а сега пия по 1/2 мн се притеснявам и аз. 2-3 дни по 1/2 ще пия.....по принцип плацентата вече трябва да е развита и да си изпълнява функциите. Нещоо много се напрягам и притеснявам, постоянно мисля бебо как е дали му е добре, а според док вс е наред. Снощи сякаш подскочи като си легнах, имам си леки усещания и е много хубаво.
Имам чувството, че слушам себе си. И моята док каза спирай го от раз не се притеснявай, бебчо е добре, има си плацента, ама аз страх, та страх ... то ще се поболея от притеснение дали всичко е  наред. ooooh!
Същото се отнася и за мен...дано всичко е наред.  Praynig
 Sun-smile, благодаря за разясненията за БХС-то. Надявам се при второто резултатите са по-добри, а не обратното...

# 658
  • София
Добро утро!
Как сте със среднощното хранене? Снощи ми стана нещо, станах в 3ч. зверски гладна.. еми един пакет солени бисквити и 2 банана заминаха. Срам ме е чак.

# 659
И аз ям всяка нощ. Не мога да се спра... С предните бремености никога не съм яла нощем, но сега е нещо страшно  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт