Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 58

• 50 180
  • 737
  •   1
Отговори
# 45
  • при късмета
Благодаря за новата тема  bouquet

Намерих туикс най-после.
На брашното кода е най-отгоре на опаковката и ако е изтрит се вижда много добре, така, че няма как някой да вземе регистриран код. Видях брашно и в Била и във Фантастико, всички си бяха с неизтрити кодове. Обаче предната седмица си взех цял стек брашно и сега ще кандърдисвам майка, че ѝ трябва  hahaha
Имам опаковка на Лейс чудя се дали да играя. Хич не обичам такива игри със снимки

# 46
ма ко, ако е някоя разсеяна като мен като нищо може да грабне опаковката с изтрития код. Peace

# 47
Записвам се и аз ,макар че не съм печелила от месеци... Няма туиксове,чипсове,нищо няма.  Rolling Eyes На Ариана дето печелите със споделяне ли е играта?  newsm78

# 48
Благодаря за новата тема! Готина картинка - много пролетна!  Heart Eyes

С най-голямо нетърпение чакам играта на брашното, понеже наградите ми харесват, но пък едва ли ще мога да участвам с много кодове  Confused

П.п. Милка имат нова игра със скреч карти - това е техен цитат от фейса:
При покупка на продукти Milka на стойност 6 лв. в участващите магазини, ще получиш скреч карта, от която ведна разбираш дали печелиш уникална Milka саксия или шоколад Milka Triple!

Саксиите са хубави!

# 49
Да ви се оплача от Туикс. Купих 1 брой, регистрирах кода-не е валиден, викам объркала съм нещо. 100 пъти регистрирах и нищо. Пиша аз ЛС във фейсбук и отговор... Снимайте го. Е, как да го снимам тоз код, като аз едвам го виждам. Пратих им 3 снимки, ама те не го виждали. Да съм се опитала пак ooooh! Ядосах се и им написах, че повече няма да се занимавам с тях. Измамници. Twisted Evil

# 50
Размазан ли е? Аз така имах проблем с няколко опаковки от вафлите.

Брашното:
Да, сега се загледах, пише че веднага разбираш дали печелиш.

# 51
Трудно се трият кодовете на брашната.
Само с монета и пак слабо се виждат, така че няма опасност
да са изтрити още в магазина.
Какви ще бъдат наградите, видяхте ли някъде?

# 52
Размазан ли е? Аз така имах проблем с няколко опаковки от вафлите.

Брашното:
Да, сега се загледах, пише че веднага разбираш дали печелиш.

На места е изтрит.

# 53
Много е кофти така, трябва да се занимаваш да снимаш и т.н.

# 54
Ивекс, то изобщо снимка не се получава.

# 55
Знам, че нищо не се вижда, снимай от близо кода, да си го разчитат, снимай и опаковката с обозначението на играта, пробвай нищо не губиш.

# 56
Здравейте! Да ви върна към магнитчетата на Траяна- моя малкия си ги събира и се е заинатил че иска Дубай и Париж. Купихме доста кутии, но или няма магнит или ни се падат еднакви. Някой, ако има желание, може да разменим- имаме Барселона и Рим за размяна. От София съм.

# 57
Здравейте! Да ви върна към магнитчетата на Траяна- моя малкия си ги събира и се е заинатил че иска Дубай и Париж. Купихме доста кутии, но или няма магнит или ни се падат еднакви. Някой, ако има желание, може да разменим- имаме Барселона и Рим за размяна. От София съм.

Аз имам Дубай за размяна - ако искаш, може да ги изпратим с обикновени писма, предполагам, че няма да има проблем (магнитите не са много силни)?

# 58
сканира се. с тия снимки не виждам какво ще направите. и пак шанса тоя дето го гледа с очите си е много по-голям да дешифрира кода отколкото тоя дето гледа снимки.

# 59
И да се сканира пак няма да се види хубаво, ако кода е много блед и неразчитаем.

Общи условия

Активация на акаунт