За тези, които четат любовни романи №27

• 80 978
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
Скоро прочетох една рокерска, ако ти се чете нещо подобно беше ок. Нищо прекалено като сцени, тийн история. Края обаче ми беше претупан. Исках повече детайли. Laughing https://www.goodreads.com/book/show/23492282-nowhere-but-here?ac … ;from_search=true

# 601
  • София
Сега съм на вълна "дарк", та Hades Hangmen ми идва идеално. Засега, де, ако стане прекалено брутално, ще се откажа. Все още не е.

# 602
Скоро прочетох една рокерска, ако ти се чете нещо подобно беше ок. Нищо прекалено като сцени, тийн история. Края обаче ми беше претупан. Исках повече детайли. Laughing https://www.goodreads.com/book/show/23492282-nowhere-but-here?ac … ;from_search=true

Започнах да я чета,някак ми беше скучна и се отказах.Може след време пак да я погледна.

# 603
  • Варна
Miriel, почвам Новите видове, нисли му ако като Породите хахах

# 604
  • Разпиляна във въображението

Ей, четох ги преди време  Crossing Arms може да ги "идеализирам" малко в сравнение с другите Laughing

# 605
В момента чета кн. 1от ,, Наследството на черния кинжал " и много, много ми харесва Grinning. Знае ли се кога излиза кн. 2?

# 606
Новите видове и на мен ми бяха доста по-интересни от Породите. Simple Smile

# 607
  • В къщурката на хълма на феите
В момента чета кн. 1от ,, Наследството на черния кинжал " и много, много ми харесва Grinning. Знае ли се кога излиза кн. 2?
чакаме да излезе първо 14тата книга от Братството и едва тогава евентуално втората от тази поредица Peace

# 608
  • Варна

Ей, четох ги преди време  Crossing Arms може да ги "идеализирам" малко в сравнение с другите Laughing
Добре е засега, минах 20% вече. Не ме оставя да чета колежката Grinning

# 609
чакаме да излезе първо 14тата книга от Братството и едва тогава евентуално втората от тази поредица Peace

Братството  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Аз съм до 12 книга. Чака ме на четеца след като приключа с Град на демони на Нора Робъртс. Свалих и първата от Наследството  Peace

# 610
  • Варна
Чета "Само една нощ" на Ел Кейси, още съм в началото но много се забавлявам  Grinning

Отдавна се им се чудя на "Братството на черния кинжал", много дълга поредица и не знам заслужава ли си  newsm78 да я започвам ли, дали ще ми хареса  newsm78

... много моля някой да ме окуражи  Thinking

# 611
Аз съм със смесени чувства към поредицата. Резервите ми са свързани към жените, които се обвързват с мъжете.

# 612
  • София
Аз два пъти се пробвам с нея и все удрям на камък. Но мисля, че съм една от малкото, които не я харесват.

# 613
На мен ми харесва. Написана е увлекателно, чете се бързо и историите държат в напрежение читателя.
Miriel в какъв смисъл имаш резерви към жените? Определено имало е моменти, когато и аз съм се дразнела на някой реакции от тяхна страна.  Peace

# 614
Резервите ми са основно към това КАКВО са Laughing

Общи условия

Активация на акаунт