За тези, които четат любовни романи №27

• 81 002
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
  • Разпиляна във въображението
И едни Нови видове - мисля, че в тази тематика са една идея по-добре.

# 586
  • варненка от София
Хахахахахаххахаа това стана като слогат на поредицата  Joy
Работи се по петата момичета, просто този път решихме да преведем по-голямата част от книгата и тогава да публикуваме. Simple Smile

Само едно ще рекна  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes, онези чумата да ги тръшне по няколко пъти, а на вас господ здраве да ви дава.

Честно казано и аз бях настроена за скучна 4-та част, с много протакане и прочее, а то ми беше много готино, напрегнато, нервно, весело, абе доволна останах, много.

# 587
И на мен като на Краси ми се видя скучна, но аз съм повредена вече.  Joy
Другите й две поредици ми харесаха повече, въпреки че тази за религиозния култ малко ми бръкна в мозъка и ме изби на агресия (там за тръшкане са половината персонажи, барабар с главния). А и като цяло не знам да са издавани много книги, които наподобяват стила на Алита, затова и на хората им харесва - нещо различно е. На повечето англочетящи им се е сторила скучна, ако са чели подобни, а на другите много им хареса. За всеки по нещо  Joy

# 588
  • София
И аз започнах да чета за някакъв култ и за рокери – https://www.goodreads.com/book/show/22020052-it-ain-t-me-babe  Май имаше съфорумки, които са чели поредицата  Thinking  Какво да очаквам, какви са отзивите?

# 589
Според ГР Краси я е чела и не я е харесала особено  Mr. Green
Хубаво, че е сайта, че да си спомни човек кой какво е чел  Mr. Green
Наскоро й се чудех и аз дали да не я почна да я чета, нали излезе нова книга от поредицата, но реших да се отдам на сериали през почивката  hahaha

# 590
  • София
Краси да се отчете, моля  Mr. Green   Simple Smile

# 591
  • Варна
И аз започнах да чета за някакъв култ и за рокери – https://www.goodreads.com/book/show/22020052-it-ain-t-me-babe  Май имаше съфорумки, които са чели поредицата  Thinking  Какво да очаквам, какви са отзивите?
Оф, култът беше особено гнусен. Изнасилваха многократно и зловещо 4-5 нарочени за красавици, и то още 8 годишни ако не бъркам. Живеят в нещо като лагер в дън гори, пазачи, огради, кучета. Главният видял главната случайно, когато били деца. Оттогава обсебен, води се ням. Може да говори само с един пич от неговите и с главната. Общо взето ми беше гнус, не дарк. Почнах втората обаче там главната ептен смахната, беше й мъчно за култа и зарязах.
Едвам довършвам Породите 1, то само сокове и сперма, да ме прощавате!!!

# 592
Красе, пробвай Новите видове Laughing

# 593
  • София
И аз започнах да чета за някакъв култ и за рокери – https://www.goodreads.com/book/show/22020052-it-ain-t-me-babe  Май имаше съфорумки, които са чели поредицата  Thinking  Какво да очаквам, какви са отзивите?
Оф, култът беше особено гнусен. Изнасилваха многократно и зловещо 4-5 нарочени за красавици, и то още 8 годишни ако не бъркам. Живеят в нещо като лагер в дън гори, пазачи, огради, кучета. Главният видял главната случайно, когато били деца. Оттогава обсебен, води се ням. Може да говори само с един пич от неговите и с главната. Общо взето ми беше гнус, не дарк. Почнах втората обаче там главната ептен смахната, беше й мъчно за култа и зарязах.
Едвам довършвам Породите 1, то само сокове и сперма, да ме прощавате!!!
Подчертаното вече го прочетох и дотук е добре, не ми е особено дарк, засега ще продължа, но... Може би ще остана само с първата  Thinking

# 594
Мен второто изречение ме отказа, а я имам още като "за четене".

# 595
  • Варна
Кои са тия Видове? То там сигурно само врещят в екстаз хаха

# 596
  • Стара Загора
"Изневярата" колко книги са...чумата да го тръшне Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Все си мислех, че са пет и ще се свършат и моите мъки...че ми писна да търча из редовете и после да се връщам да си дочитам, че съм прескочила нещо в стремежа си да видя какво ще стане...
Чумата да го тръшне.

Новите видове...Породите...все е секс...ту мъч секс...ту мъч лов....голяма работа Joy

# 597
Кои са тия Видове? То там сигурно само врещят в екстаз хаха

https://chitanka.info/serie/new-species

Малко по-добре са от Породите  Whistling , но нали си на тази вълна

# 598
  • София
"Изневярата" колко книги са...чумата да го тръшне Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Все си мислех, че са пет и ще се свършат и моите мъки...че ми писна да търча из редовете и после да се връщам да си дочитам, че съм прескочила нещо в стремежа си да видя какво ще стане...
Чумата да го тръшне.

Новите видове...Породите...все е секс...ту мъч секс...ту мъч лов....голяма работа Joy
Толкова са, чумата да го тръшне  Laughing

# 599
И аз започнах да чета за някакъв култ и за рокери – https://www.goodreads.com/book/show/22020052-it-ain-t-me-babe  Май имаше съфорумки, които са чели поредицата  Thinking  Какво да очаквам, какви са отзивите?

Скрит текст:
Не е за всеки вкус тази поредица.По принцип и аз не чета такива,но сякаш на някакъв инат ги прочетох докрая Simple Smile На моменти доста ми дойде,но съм чела всички излезли без 4.

Първата и третата досколкото си спомням повече ги биваше.Третата-главния Flame доста го хапе кучето  Laughing Авторката много и е развинтена фантазията.

Последната ,която излезе скоро не ми харесва.  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт