За тези, които четат любовни романи №27

• 81 004
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
  • Euskal Herria
А аз не останах очарована от нея. Такива суперлативи четох, а накрая - нищо. Надявам се за втората част авторката ще се постарае повече - като изказ; да пообмисли малко изразните си средства.

"Без милост" от Лекси Блейк
много добре звучи и изглежда, и сега големият въпрос - кога ли ще я има в ел. вариант или пдф Thinking
Че нека първо излезе на хартия. А за епуб - Ибис отдавна не пускат електронните си издания, нещо закъсаха.  Ако става дума за сканиране - купете и направете, ние ще я прочетем  Grinning.

# 571
  • София - Бургас
Днес подхванах и на един дъх почти изчетох Черния ангел на Фани Генчева, хареса ми, много ме радва главната с какво чувство за хумор е ,какви диалози има и се надявам скоро време да сътвори и втората част авторката, че свърши на един такъв момент... Леко ми напомни като сюжет на Кросфайър и нюансите, но за български автор, наистина ми хареса, добре че тук четох отзиви, та я подхванах. Обаче поредното чакане ще настане сега. Търсих дали нещо не е писано, кога се очаква втората част, но ударих на камък, някой от вас да е запознат, ммм?!?

Остнах със същите чувства като теб след прочита~ Рових и търсех нещичко, за инфо относно втората част и нищо~ Много е тъпо е така да се "зарибиш" по нещо и после да останеш огорчен от лисата на следваща част и продължение. Някак се получава половинчата работа, хич не ми е приятно така Crazy
Вече преди да захвана книга, първо проверявам дали е до край преведена и дали всичките и части са налице, иначе - не се наемам (горчив опит). Peace

# 572
  • Бургас
А
"Без милост" от Лекси Блейк
много добре звучи и изглежда, и сега големият въпрос - кога ли ще я има в ел. вариант или пдф Thinking
Че нека първо излезе на хартия. А за епуб - Ибис отдавна не пускат електронните си издания, нещо закъсаха.  Ако става дума за сканиране - купете и направете, ние ще я прочетем  Grinning.
В официален ел.вариан почти е сигурно, че няма да се появи  Twisted Evil
"Без милост" ми звучи като поредица  Thinking, дали ще се получи обаче е друг въпрос, адски много вече ми омръзна да започвам поредици и да не се доиздават на български. Моя си е грешката, че така и не се наканих да почна да чета на английски, ама още малко търпение ми остана  Mr. Green
През почивните дни прочетох "Кървава целувка" на Дж.Р. Уорд, като заклет фен на БЧК, ми достави ОГРОМНО удоволствие, сега започва голямото чакане разбира се  Crazy
Сега съм на "Неутолимо желание" на Кресли Коул, също ми харесва, явно ми е залипсвал фентъзи жанра, ама НА обичам вампири, ликани и т.н.  Whistling, за съжаление напоследък не се издават много книги в този жанр.

# 573
  • София
"Без милост" е първата от поредица, да. Ето я – https://www.goodreads.com/series/171082  Третата се очаква през юни на английски.

# 574
  • Плевен / София
Днес подхванах и на един дъх почти изчетох Черния ангел на Фани Генчева, хареса ми, много ме радва главната с какво чувство за хумор е ,какви диалози има и се надявам скоро време да сътвори и втората част авторката, че свърши на един такъв момент... Леко ми напомни като сюжет на Кросфайър и нюансите, но за български автор, наистина ми хареса, добре че тук четох отзиви, та я подхванах. Обаче поредното чакане ще настане сега. Търсих дали нещо не е писано, кога се очаква втората част, но ударих на камък, някой от вас да е запознат, ммм?!?

Остнах със същите чувства като теб след прочита~ Рових и търсех нещичко, за инфо относно втората част и нищо~ Много е тъпо е така да се "зарибиш" по нещо и после да останеш огорчен от лисата на следваща част и продължение. Някак се получава половинчата работа, хич не ми е приятно така Crazy
Вече преди да захвана книга, първо проверявам дали е до край преведена и дали всичките и части са налице, иначе - не се наемам (горчив опит). Peace
Тази книга поне не е превод...просто авторката още пише втората част....

# 575
  • Варна
Тоя Бърз триумф, беше някакъв потрес, пълно недоразумение! Завърших с надежда за някакъв обрат ама нъц! Кофти книга, да й се чудиш на Джули Гарууд.
Изобщо напоследък все лоши попадения от любими автори.

# 576
  • Плевен / София
Тоя Бърз триумф, беше някакъв потрес, пълно недоразумение! Завърших с надежда за някакъв обрат ама нъц! Кофти книга, да й се чудиш на Джули Гарууд.
Изобщо напоследък все лоши попадения от любими автори.
Просто трябваше да има книга и за Ейдън и Корди Wink

# 577
  • София
Е много ми хареса 4-тата част на Изневяра на Алита Ромиг. Изчетох си я с голям кеф в превода на The Diary of a Book Junkie. Нарочно я бях забавила, първо защото тия романи ма много дълги бее... та бях си дала временно почивка от тях, а на второ място, защото срещнах няколко негативни отзиви за книгата. Та стартирах я с известна доза скептицизъм и виж ти - така ме грабна, че за отрицателно време стигнах до края. Понеже нямам търпение да чакам превода на 5-тата, почвам я на английски. Обявена е за последна от поредицата. Харесва ми да знам, че нещата си имат край. Simple Smile  Искам най-накрая да свършват тия мъки на главната героиня, че и моите, защото нещо много съпреживявах този път.

# 578
  • Плевен / София
Е много ми хареса 4-тата част на Изневяра на Алита Ромиг. Изчетох си я с голям кеф в превода на The Diary of a Book Junkie. Нарочно я бях забавила, първо защото тия романи ма много дълги бее... та бях си дала временно почивка от тях, а на второ място, защото срещнах няколко негативни отзиви за книгата. Та стартирах я с известна доза скептицизъм и виж ти - така ме грабна, че за отрицателно време стигнах до края. Понеже нямам търпение да чакам превода на 5-тата, почвам я на английски. Обявена е за последна от поредицата. Харесва ми да знам, че нещата си имат край. Simple Smile  Искам най-накрая да свършват тия мъки на главната героиня, че и моите, защото нещо много съпреживявах този път.
А дано....

# 579
Пост за "Изневяра" без да е съпроводен с "Чумата да го тръшне"  #Crazy #CrazyЩе трябва спешно да си редактирате постовете.Не може да останат така, носи 7 години нещастна любов.

# 580
  • Плевен / София
Пост за "Изневяра" без да е съпроводен с "Чумата да го тръшне"  #Crazy #CrazyЩе трябва спешно да си редактирате постовете.Не може да останат така, носи 7 години нещастна любов.
Joy Joy Joy Joy Joy

# 581
Хахахахахаххахаа това стана като слогат на поредицата  Joy
Работи се по петата момичета, просто този път решихме да преведем по-голямата част от книгата и тогава да публикуваме. Simple Smile

# 582
  • Варна
Радвайъе, щот пета книга е боза. За изневяра става дума.
Почнат 1ва книга от Породи на Лора Лей. Пак някъв потрес, преводът е нямам думи. Ще пробвам да я довърша и ако продължа ще е на английски. Но книгата изначално си е зле май.

# 583
  • София
Това е защото не пея в хора, тренирана съм да бъда сдържана и хладнокръвна, нервите са ми от стомана а сърцето от камък и окото ми не мига и от най-страшните прокоби!!!

п.п. Само заради вас, лигави романтични души такива: Чумата да го тръшне и орел да го отнесе!

# 584
Породите в оригинал са още по зле

Общи условия

Активация на акаунт