За тези, които четат любовни романи №27

• 80 983
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
Завърших "Скандален залог" на Каролайн Линдън. Не ми хареса. Прекалено скучна история. Добре че книгата е тъничка.

Започвам .

# 91
  • Плевен / София
Завърших "Скандален залог" на Каролайн Линдън. Не ми хареса. Прекалено скучна история. Добре че книгата е тъничка.

Започвам .
тази вече съм сигурна, че ще ти хареса.....

# 92

Започвам .

Дано, защото напоследък попадам все на скучни книги.

# 93
  • Плевен / София

Започвам .

Дано, защото напоследък попадам все на скучни книги.
   Тя е първата книга от поредица....следващите са:
2.Любовницата на корсаря и  3. Не предавай любовта

# 94
  • Euskal Herria
Прочетох "Черния ангел", не съм очарована, честно казано. След всички суперлативи, които видях, очаквах повече.

# 95
Не знаех че "Дивата котка" е част от поредица. Ако ми хареса ще прочета и другите.

# 96
Завърших днес "Омразния съквартирант", но не е моята книга! Peace Начина по който се разви историята, връзката между героите...нещо не ми беше достатъчно за да ги заобичаш Амелия и Джъстин! Има си книги, които ми влизат под кожата и съпреживявам всичко с героите, но тук не се получи! Макар че накрая си поплаках, особено когато момиченцето влезе в болница  Heart Eyes
Не знам с коя история да продължа, мисля да се пробвам с Джейн Ан Кренц! Почти нищо нейно не съм чела...

# 97
  • София
Нахлувам с един въпрос Blush
Дали знаете дали цялата поредица на Джулия Куин "Бриджъртън" е преведена на български?
Аз намерих само първите 4 книги от поредицата, а частно казано доста ме грабнаха Simple Smile
И на мен ми харесват. Преводите са любителски, екип "Илюжън" ги превеждат; пишат, че имат намерение да преведат и останалите, но не се знае кога  Simple Smile Ако се справяш с руския, провери по техните сайтове, напълно е възможно да ги има.
Нямам представа какъв е този екип Blush
Аз си намерих първите 3(+епилозите) в Читанка, а четвъртата в една фейсбук група. Сега я чета нея.
Ще почакам за преводи, дано има скоро, ако не ще ги мъча на английски.

Може ли да ми препоръчате други подобни книги?

# 98
Здравейте,
Търся един любовен роман вече повече от три дни и не мога да си спомня името му. Не е нещо впечатляващо като история, но се обсебих от мисълтя да го намеря. Като цяло историята е за млада вдовица, която се съгласява да стане метреса на благородник, за да изкупи дълговете на брат си. Брат и е подвел сестрата на благородника да избяга с него и в резултат младото момиче пада и остава в инвалидна количка. Херцогът (или какъвто беше) в хазартна игра прави така, че момчето да загуби много пари. Така главната героиня е принудена да стане метреса на херцога и гувернантка за сестра му, за да покрие дълговете на брат си. В последствие в романа се разказваше как се грижат за младото момиче инвалид, построяват басейн. Имаше някакъв момент, в който херцогът учеше своята метреса как да си намери богат любовник след тяхната раздяла, после и предложи брак, който тя отказа. Междувременно братът се промени и започна да ухажва малката сестра и накрая всички щастливо заживяха заедно.
Моля ви да ми помогнете със заглавието на тази книга.

# 99
  • Euskal Herria
Прелъстяване - Никол Джордан.

# 100
  • в сърцето на един мъж...
Прелъстяване - Никол Джордан.

Дали я има някъде електронна?

# 101
  • Euskal Herria
Има я в дата, както и в различните фейсбук групи.

# 102
  • варненка от София
Прочетох "Героите са моята слабост" на СЕФ, ами харесвам я как пише тази жена, има хумор, има емоции, с кеф я прочетох и съжалявам, че свърши, искам още. Сега почнах Силвия Дей - "Жега", съвсем в началото съм, но нещо не ме грабва, тя е и кратичка и още в началото се подхванаха да се гледат като куче и коте, ще я изчета, но и по-хубави неща има тази жена.

# 103
  • София
Скрит текст:
Нахлувам с един въпрос Blush
Дали знаете дали цялата поредица на Джулия Куин "Бриджъртън" е преведена на български?
Аз намерих само първите 4 книги от поредицата, а частно казано доста ме грабнаха Simple Smile
И на мен ми харесват. Преводите са любителски, екип "Илюжън" ги превеждат; пишат, че имат намерение да преведат и останалите, но не се знае кога  Simple Smile Ако се справяш с руския, провери по техните сайтове, напълно е възможно да ги има.
Нямам представа какъв е този екип Blush
Аз си намерих първите 3(+епилозите) в Читанка, а четвъртата в една фейсбук група. Сега я чета нея.
Ще почакам за преводи, дано има скоро, ако не ще ги мъча на английски.

Може ли да ми препоръчате други подобни книги?
Виж друга нейна поредица – "Блайдън". На мен първата от нея най-много ми харесва. Не се сещам за други подобни, но със сигурност има, просто аз не ги знам, чета основно съвременни.

# 104
  • Великобритания
Прочетох "Героите са моята слабост" на СЕФ, ами харесвам я как пише тази жена, има хумор, има емоции, с кеф я прочетох и съжалявам, че свърши, искам още. Сега почнах Силвия Дей - "Жега", съвсем в началото съм, но нещо не ме грабва, тя е и кратичка и още в началото се подхванаха да се гледат като куче и коте, ще я изчета, но и по-хубави неща има тази жена.
има ли я някъде качена , че и аз съм фен на СЕФ

Общи условия

Активация на акаунт