За тези, които четат любовни романи №27

• 81 063
  • 740
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте, момичета и Честита Баба Марта!  bouquet
Прочетох "Лабиринтът" на Катрин Каултър! Първи досег до тази авторка- историята е криминална, разследване на сериен убиец, двама агенти на ФБР които в крайна сметка започват връзка по време на случая! Не е лоша като интрига, но няма романтика или някакви по-сексуални сцени!Все пак за едно четене става...
Може ли някой да ми прати в epub формат "Адът на Гейбриъл" трилогията...Намерих трите книги в пдф формат, които обаче не се отварят на четеца ми! Мейла ми е hristina_tserovska@abv.bg Много благодаря  Peace

# 121
  • София
Охх, смея се с глас на Лор. Само той може да открие абсолютно логична (според него) връзка между лондонските таксита, клиторите и методи за по-лесно запаметяване  Joy  

Това от Треска 8.

Допълвам с въпрос към прочелите книгата:
Скрит текст:
Сестра ѝ наистина ли е жива? Тя ли е?

Последна редакция: чт, 02 мар 2017, 12:47 от milenaka

# 122
  • София
Здравейте,някой чел ли е Ако останеш на Кортни Коул?И какви са отзивите ви,има ли смисъл да я започвам?

# 123
Здравейте,някой чел ли е Ако останеш на Кортни Коул?И какви са отзивите ви,има ли смисъл да я започвам?

Четох я преди няколко месеца и доста бързо я забравих! Малко съжалих,че си я купих на хартия...Момчета има проблеми с наркотиците, главната го спасява, когато прекалява с дрогата и след това му помага да преодолее зависимостта си...Влюбват се, той е богат но има проблеми с баща си...За едно четене става!  Peace

# 124
  • Варна
Допълвам с въпрос към прочелите книгата:
Скрит текст:
Сестра ѝ наистина ли е жива? Тя ли е?

Да, но ще видиш на финала какво ще стане

# 125
  • София
Е, точно се успокоих с първата част от отговора ти и ме хвърли в размисли с втората.

# 126
  • Euskal Herria
Някой случайно да е чел "Всички нюанси лилаво"? По-скоро е тийн, но четох резюмето и се чудя за нея. И новата на Силвия Дей не знам дали е интересна. Като цяло, всички анотации са писани така, че човек си казва "Уау!", ама като зачете... доста пъти съдържанието няма нищо общо с описанието.

# 127
  • варненка от София
Някой случайно да е чел "Всички нюанси лилаво"? По-скоро е тийн, но четох резюмето и се чудя за нея. И новата на Силвия Дей не знам дали е интересна. Като цяло, всички анотации са писани така, че човек си казва "Уау!", ама като зачете... доста пъти съдържанието няма нищо общо с описанието.
Новата на Силвия Дей я прочетох днес, нищо особено, имам чувството ,че са я писали в някое читалище в литературния кръжок, кратичка е, набързо, на две на три станаха нещата, хем да има крими елемент, хем секс и любов и накрая едно нищо - от пръв поглед припламнаха, на третата страница вече се уговаряха къде ще се оправят и за 24-часа разбраха, че са един за друг. А за другата книга нямам сведения, не съм я взимала.

Аз започнах сега "Имението Дарингам" на Катрин Тейлър - 3 части ще е, за сега първата е преведена и издадена, да се надяваме да не я прекъснат и нея. За сега е интересна.

Четох я, хареса ми, що годе - имаше хубав финал, но започна брутално с едно надрусване на главния и още една мацка, това ми е останало в главата. Книгата е пак в поредица, но от Ориндж казаха, че не планирали да преведат останалите и да ги издадат съответно. Спомням си, че преводът беше отвратителен на книгата и никаква редакция нямаше, пълно с правописни и стилистични грешки, които вадят просто очите - за цената, която искаха за книгата е срамота да предлагат такова нещо, писах няколко пъти коментар по въпроса, ама ми го трият, що ли, хахахаха.

И днес гледах, ето тази новина https://www.facebook.com/orangebooks/photos/rpp.128959040593896/ … ype=3&theater

# 128
Много съм щастлива, че ще има още една книга от поредицата Дъблин Стрийт- любимата ми! Heart Eyes
Писали са.че ще включат 4 новели...Предполагам едната ще е как всички двойки празнуват Свети Валентин! Simple Smile Може да са решили да преведат и историята на Адам и Ели... Thinking За тази поредица направо не мога да повярвам как точно си преведоха всички части, дори издадоха Касъл Хил  за което не бях си и мечтала! Аз не знам на друга поредица да са се превеждали даже и новелите! Crazy Но съм много хепи!
Прочетох преди малко първата книга Блек от поредицата Вендета! Heart Eyes Много интересно завърши и ми е любопитно знае ли се кога ще излиза втората част!  Party

# 129
Прочетох преди малко първата книга Блек от поредицата Вендета! Heart Eyes Много интересно завърши и ми е любопитно знае ли се кога ще излиза втората част!  Party

11.03 (събота) започва Монтана - Вендета #2 Simple Smile

# 130

11.03 (събота) започва Монтана - Вендета #2 Simple Smile

Еха, благодаря ти за добрата новина! Heart Eyes Отлагах първата част колкото мога за да не чакам много до следващата,а тя започвала съвсем скоро! Може ли и още един въпрос, знае ли се колко ще са частите? 2 или 3? Благодаря  bouquet

# 131
Не мислех , че е възможно след 4-та, но 5-а на Infidelity ми се влачи по-бавно.. :/ То , че и работа имам, и по-малк овреме за четене, но нещо не ми е интересна. На ръба съм да я зарежа.

# 132
Еха, благодаря ти за добрата новина! Heart Eyes Отлагах първата част колкото мога за да не чакам много до следващата,а тя започвала съвсем скоро! Може ли и още един въпрос, знае ли се колко ще са частите? 2 или 3? Благодаря  bouquet
Две ще са, Хриси. Монтана е последната част Simple Smile

ShySun, напълно ми разби мечтите  Joy Все се надявах това мъчение да е само в четвъртата и после да се върне към стандартното си темпо Алита. Уви, мен ще ме натръшка накрая hahaha

# 133
На 60% съм и до сега реално не се е случило нищо особено
Скрит текст:
Освен това, че вече не е в имението. Майка й се подобрява, много се обясняват колко се обичат с Нокс иии нищо особено.  Crossing Arms

# 134
  • Варна
На 60% съм и до сега реално не се е случило нищо особено
Скрит текст:
Освен това, че вече не е в имението. Майка й се подобрява, много се обясняват колко се обичат с Нокс иии нищо особено.  Crossing Arms
Напук я прочетох! Лигавият край ме уби

Общи условия

Активация на акаунт