НВ-ВМХ и палео - тема за здравословното хранене, част 113

• 93 932
  • 726
  •   1
Отговори
# 195
Искам да подчертая, че съм с ИР и умишлено спазвах много стриктно режима. Става въпрос за 16 часов фаст, последван от почти безвъглехидратен обяд. На вечеря имаше и зеленчук, но става въпрос за туршия/зеле/шопска. В малки количества. Умишлено целях кетоза, но пак казвам - целта беше регулиране на проблема с инсулина. Всичко останало е приятен бонус  Peace

# 196
  • Sofia
Регулира ли се ИР?

# 197
Давай снимка да видим. Аз не съм от показващите се къде да е, но в темата бях пуснала снимки, които след няколко часа изтрих. Ако искаш скрий лицето и пусни да видим.
Давай, че малко стимул ми трябва  Laughing

# 198
  • София
Браво Блеки! До колкото разбирам сега се чувстваш по- добре здравословно, а това е най- важно. Ще пускаш ли изследвания?
На новите добре дошли и от мен с пожелание за здраве и придобиване на здравословни навици.

# 199
  • SA
Блеки, браво! Пусни снимки във фейсбук групата, ако участваш.

# 200
Има ме в групата, но там си стоя и с името, а да кажем, че професията ми е такава, че съм малко или много разпознаваема и с името си. Тук я слагам  Laughing

С ИР са по-добре нещата, инсулинът падна под 9 на гладно без лекарства. Захарта е под 5, което никога не е било. Бонусът е на снимката - ляво е резултатът след 2 месеца стриктно, в дясно - 2 месеца точно преди това.

# 201
Перфектна си... Hug

# 202
Еха, има разлика голяма, да. Браво на теб!

# 203
blackisback, страхотен резултат! Поздравления! Още по-чудесно е, че здравословно си подобрила така нещата! Много вдъхновяващо!

Аз много съжалявам, че не си снимах гигантския корем в началото, обаче толкова не можех да се гледам и толкова се бях предала... Снощи, обаче, установих, че няма какво да облека за вечерно излизане. Старите рокли от "слабия" ми период раздадох преди година в пристъп на отчаяние и примирение, че вече никога няма да облека. За "дебелия" период си купих дрехи за ежедневието (които вече не ми стават) , защото не можех да се гледам и се оказа, че няма какво да облека. С нетърпение чакам да си ревизирам и летния гардероб и да изхвърля всички туники и торби, с които се прикривах и да си купя рокли, рокли, рокли  Mr. Green

# 204
Благодаря ви момичета, истината е, че ако не сте вие - няма как да се случи това нищо. Изключително полезни са ми всички неща, които пишете, всички резюмирани статии, всички case-ове. Другата истина е, че не съм стъпвала на кантара от поне година и половина. Само се снимам. И правя такива колажи. Не намирам смисъл в другото.

# 205
Здравейте и от мен страхотна групичка,
Блеки, чудесна си! Влизам и аз в борбата Crazy
На кратко с две думи, борим се за дете много години, изследвания, диагностични операции, вирамини.. и всичко отлично. Накрая Доки ми се накара и ме обяви за вманиачена, прати ме в къщи и каза, че нямам причина да не се случва щастието. Съвсем случайно една Мацка от форума, на която винаги ще съм благодарна ми каза да изследвам инсулин, понеже глюкозата ми е мн добре 4,2. И познайте -почти 14! Всички знате какво прави толкова висок инсулин с я.
И започнах, метформин, режим, изключително ще съм ви благодарна, ако споделяте с мен вашия безценен опит. Слъчев ден от мен  Hug

# 206
Блеки, за мен си изглеждаш перфектно и на снимката отдясно. На снимката в ляво даже ми се виждаш прекалено слаба  Wink  Peace
Гледам от телефон обаче, да уточня.
Колко е разликата в килограмите?
Спряла си метформина ли?

# 207
blackisback супер си bouquet
Момичета и аз да се похваля от месец и десетина  дни следвам режима , но съм много стриктна. Чувствам се много добре. Не съм се чувствала така отдавна. А като плюс получих 7 кг надолу. Направо не можах да повярвам,всички дрехи са ми широки. А от както спазвам режима не съм била гладна,даже напротив. Обаче това не беше истинската цел за мен. Аз съм с ИР и СПКЯ . Този месец по препоръка на док. трябва да си пусна ОГТТ за да се види какво се случва с инсулина. Та се чудя преди теста трябва ли да увелича малко въглехидратите ,сега приемам по около 20гр даже понякога и по-малко. Възможно ли е след като съм ограничила въглехидратите да реагирам много остро на глюкозата и резултатите да не са реални?

# 208
  • София
Блеки страхотна си! Дори ми се струваш доста слабичка, но най- важното са кръвните резултати, а те са пърфект.
Тази сутрин се загледах по ТВ- то д-р и фитнес инструктор май бяха, говореха за добавките за отслабване и фетбърнерите, че са правили собствено изследване и се оказва, че не действат. По-лошото е,че в някои от тях слагат анаболи- човек се поти и е енергичен и си мисли, че е от фетбърнера, а то е ефект на анаболите. Не се поддавайте на такива изкушения, яжте полезни мазнини, зеленчуци добри въглени и се радвайте на хубавата пролет.  Simple Smile

# 209
Блеки, и аз като Леми в първият момент помислих, че и двете снимки са от сега Mr. Green И на двете си изглеждаш пЪрфект просто, по мое скромно мнение. И викам, що не е постнала и фото от преди Mr. Green newsm78 После се зачетох по-Фнимателно и разбрах Grinning

Общи условия

Активация на акаунт