НВ-ВМХ и палео - тема за здравословното хранене, част 113

• 93 907
  • 726
  •   1
Отговори
# 210
  • Благоевград
Блеки, страхотна си! Браво!  Hug bouquet Изглеждаш чудесно, но по-важното е, че инсулинът е добре  Hug

Аз тези дни съм малко по-физически активна, докторката ми каза да забравя за асансьора и да катеря и слизам пеша по стълбите. Живеем на 7 етаж и до 5 съм горе-долу добре, но до 7 ми излиза въздуха  Laughing Отделно ходя и се прибирам пеша от работа, което е около 2 км в едната посока, но ми се отразява добре.
Вчера взех от личната направление за кръвни изследвания, казах й да ми пусне кръвна захар, глигиран хемоглобин, холестеролите и триглицериди. Допълнително ще си платя да изследвам инсулин на гладно. Много съм стресирана напоследък, член от семейството ми не е добре здравословно с животозастрашаващо състояние и ям каквото ми попадне, хич не ми е до готвене на авокадо, пържоли или каквото и да е.
В четвъртък сутринта в 5 часа се събудих със зверски световъртеж, цялата мокра, сухота в устата и гадене. Изкарах си акъла да не е нещо от стимулацията или някаква алергична реакция от лепенките за кокоши трън и с триста зора ходихме до спешното да ме прегледат. Оказа се, че кръвното ми е паднало 90/60 и затова ми е така. Трети ден вече ходя като ударен самолет и идея си нямам от какво се е получило. В петък ми измериха кръвното, беше 100/60. Днес съм малко по-добре, но установих, че след като обядвах малко студена пача се почувствах значително по-добре, светна ми пред очите. А, мерих си веднага кръвната захар като се събудих така и беше 5.7. Идея си нямам защо се случи това, по-скоро мислех, че е хипоглекимия, но е възможно от стреса да съм вдигнала много инсулина и оттам такава реакция.  newsm78

# 211
И аз да кажа, че не виждам разлика в снимките на Блеки. За мен си е екстра и на двете снимки. Важно е, че изследванията са ок и тя се чувства перфектно!
signora_tina, ще те нахокам! Последните ти постове все с прегрешения са! Хайде, идва пролет, лято, стягай се!

# 212
  • SA
Блеки, браво, чудесна си! Hug

# 213
И аз да кажа, че не виждам разлика в снимките на Блеки.

Заклахте ме  Cry Не виждате разлика, защото гащете са еднакви  Mr. Green То е умишлено, де.

Благодаря ви иначе  Hug Самочувствието ми е до небето, паднах на номера на дънки, какъвто от гимназията не съм носила, че и леко ми е голям. Сега съм решила да се съсредоточа върху спорта, за да стегна наличното. Свалих доста, но пак се тресе  Laughing

# 214
Навъртях 6 месеца на режима. Продължавам да чакам положителните резултати, засега иок! И не мога да се оттърва на моменти от мисълта, че ще си навредя с този начин на хранене. Такъв момент е и настоящия.  ConfusedПреди няколко седмици получих миниерна криза за първи път. Получава се от слабо кръвоснабдяване на следното ухо. Помислих си разбира се да не е от начина ми на хранене. Май режима не е много Ок за ситуации на стрес, как мислите?
От този страх да не си навредя пия една шепа витамини: А, Е, D, К, Магнезий, Омега3 всичките на Now

# 215
И аз да кажа, че не виждам разлика в снимките на Блеки.

Заклахте ме  Cry Не виждате разлика, защото гащете са еднакви  Mr. Green То е умишлено, де.

Благодаря ви иначе  Hug Самочувствието ми е до небето, паднах на номера на дънки, какъвто от гимназията не съм носила, че и леко ми е голям. Сега съм решила да се съсредоточа върху спорта, за да стегна наличното. Свалих доста, но пак се тресе  Laughing

Блек, разликата в талията е очеизвадна, перфектно изглеждаш, браво на теб!

# 216
Блеки, личи си, личи си  bouquet

Лимонче, страхотен резултат имаш и ти  bouquet За вдигането на въглехидратите преди ОГГТ прочети на първа страница. Мисля, че там имаше написано.

Фиеста
, от внушение можеш да си направиш някоя беля  Hug Ако мислиш режима за вреден, не разбирам защо го спазваш. Колкото до това дали е добър при стрес, зависи как реагираш на стреса. Има хора, които губят всякакъв апетит при стрес, други точно обратното. Няма еднозначен отговор.

# 217
Блеки, аз пак да попитам-метформина ли спря, и само един път на ден ли се хранеше?

Фиеста, и аз бих ти предложила, щом нещо те притеснява, да се откажеш.  Peace

# 218
Блеки, върнах се и пак зяпах гащите, панделката и теб! Екстра си и на двете снимки! Признавам си, че не виждам разлика, но за мен си перфектна и на лявата, и на дясната снимка.
Леми, до колкото схванах е имала 16 часов фаст, после е хапвала мазнинно манджоре, а вечер мазнинно + салата.

# 219
Разликата, която се забелязва може да се получи и от промяна на ъгъла на камерата и малка промяна в осветлението при едно и също тяло за модел. Много е слаба, добре е. На 1 март обаче е питала за фетбърнър в друга тема, при това тяло и всичките и здравословни проблеми. Признавам, не е като да не съм мотивирана, но не чак толкова.

# 220
Блеки, личи си, личи си  bouquet

Лимонче, страхотен резултат имаш и ти  bouquet За вдигането на въглехидратите преди ОГГТ прочети на първа страница. Мисля, че там имаше написано.

Фиеста
, от внушение можеш да си направиш някоя беля  Hug Ако мислиш режима за вреден, не разбирам защо го спазваш. Колкото до това дали е добър при стрес, зависи как реагираш на стреса. Има хора, които губят всякакъв апетит при стрес, други точно обратното. Няма еднозначен отговор.
Благодаря,попринцип съм я чела 2 пъти . Но ще се зачета по-внимателно може нещо да изпускам

# 221
На 1 март обаче е питала за фетбърнър в друга тема, при това тяло и всичките и здравословни проблеми. Признавам, не е като да не съм мотивирана, но не чак толкова.

Едно е да питаш, друго е да вземеш, трето е да пиеш. Бърнъри не пия. Не ми стиска. Но не смятам, че е проблем да питам  Mr. Green Искам да поизчистя още иначе, да. Големият проблем са ми краката, но и от там свалям, макар и бавно. Резултатът на снимките е точно един размер дрехи.

Леми, спрях го, да. На своя глава. Не ми понася добре вече. Появиха ми се всички възможни странични ефекти. Ще следя кръвни изследвания и ще съм стриктна в храненето. Четох, че и с други метформинови препарати жени имат сходни проблеми. Смятам просто да не давам поводи на панкреаса да произвежда толкова много инсулин. Храня се два пъти иначе на ден. Имало е дни, в които и по един път, но там е било нещо извънредно.

# 222
  • SA
Лимонче, пропуснала съм твоето питане. Ако ще правиш ОГТТ,  задължително 3-4 дни преди това яж повече въглехидрати / поне по 100 грама от картофи, ориз, плодове/. Иначе няма да е реален теста. Трябваше да го направиш преди да започнеш режима, но нищо.
Предполагам имаш доста наднормени килограми, щом си свалила толкова много само за месец. Успех ти желая!
Блеки, хубаво си направила, че си спряла метформина. То и с тези резултати, които цитираш, повече нямаш и нужда от него.

# 223
На 1 март обаче е питала за фетбърнър в друга тема, при това тяло и всичките и здравословни проблеми. Признавам, не е като да не съм мотивирана, но не чак толкова.

Едно е да питаш, друго е да вземеш, трето е да пиеш. Бърнъри не пия. Не ми стиска. Но не смятам, че е проблем да питам  Mr. Green Искам да поизчистя още иначе, да. Големият проблем са ми краката, но и от там свалям, макар и бавно. Резултатът на снимките е точно един размер дрехи.

Още пиеш протеини ("от време на време") и  доста тренираш, че и от доста време. За второто разбира се адмирации, но е още един симптом за много висока мотивация.

# 224
За сега ще чета само  Hug

Общи условия

Активация на акаунт