Лидл 101- Почти мартенска /24.02 - 31.03/

• 202 706
  • 1 751
  •   1
Отговори
# 1 680
А, ще пропуснеш нещо - минаваш и вземаш от всеки рафт по бройка bowuu

# 1 681
  • При децата ми
Здравейте, сигурно е обсъждано вече, но аз не видях и затова ще питам: Имате ли впечатления от детските ролери? Качествени ли са?

# 1 682
Те ги изкупиха вече....ролерите де Laughing
Добри били, отзивите са силно положителни Peace

# 1 683
"РОден боб с хАрен бекон днес ще има във всеки дом" bouquet

# 1 684
На входа на магазина трябва да подават направо готова кошница по списъка от бг-мамма  Mr. Green

# 1 685
Шъ има бобец...в неделя при мен Laughing

ха ха...Хепи, баш Joy

# 1 686
На входа на магазина трябва да подават направо готова кошница по списъка от бг-мамма  Mr. Green
Точно  hahaha
"РОден боб с хАрен бекон днес ще има във всеки дом" bouquet
bouquet
Съботното ни меню е ясно
Боб с бекон звучи прекрасно.
Лидъл , отвори врати
Домочадието  нахрани  Joy

# 1 687
Сладурки,страхотни поетеси станахте,след като Апнахте картофени дукеси Hug

# 1 688
  • София
Грабнах сутринта закуски, намалена био моцарела и други благинки. Нямаше достатъчно сметка за стикита, но човека пред мен не си ги взе и помолих да ми ги дадат на мен. Събирам за дъщерята на един колега Simple Smile

# 1 689
  • Бургас
Някой питаше за ролери в Бургас - имаше един чифт сини от големите номера в Лидл Изгрев.

Беконът явно не само Тета го Аресва, беше на привършване. И аз да не остана по-назад забърсах един. И закуска с кленов сироп си взех. И ябълков сок. Не ми стигнаха лев и нещо от сметката за стики, но в къщи каката е голяма, а дребния още малък за тях. Събирам ги за по-нататък, дори не съм ги отворила да видя как изглеждат.

# 1 690
Абе момичета, сутринта специално се спрях да чета етикети и опаковки на дамските превръзки Софтино, които са месечни - в четири цвята са -лилави, розови, сини и зелени. За мен са абсолютно еднакви, изключая различния цвят на опаковката им. Къде видяхте, че били с памучно покритие, къде-че са различни видове newsm78

# 1 691
  • Бургас
Аз питах за ролери, ама вчера успях да намеря точно сини в нашия Лидл в мола Sunglasses Оказа се, че почти всички деца от тайфата са с лидълски ролери от години, много били читави, ние още не сме ги сефтосали, но моята беше супер щастлива вчера. Днес пак отворих магазина. Дотук 2 стикита днес, но имам още за пазаруване Crazy
Моята 9-годишна вече девойка пък всичко събира. Преди две седмици изкупихме всички милки от кварталния магазин, докато ѝ се падне саксия. За какво ѝ е точно саксия никой не знае, но щом има нещо за спечелване - там сме. Батко ѝ снощи ходи да си купува дънки, голямо мрънкане беше защо не купил още нещо за 8лв., че да вземе второ стики.

# 1 692
  • Стара Загора
харесах тротинетката, много й  се чудя. При нас в единия лидъл разместиха нещата  и не видях сладоледа с лешници вчера.Искаше ми се да го пробвам. В понеделник за таблетките финиш ще ходя, тъкмо привършвам една опаковка от тях.

# 1 693
Абе момичета, сутринта специално се спрях да чета етикети и опаковки на дамските превръзки Софтино, които са месечни - в четири цвята са -лилави, розови, сини и зелени. За мен са абсолютно еднакви, изключая различния цвят на опаковката им. Къде видяхте, че били с памучно покритие, къде-че са различни видове newsm78
Ароматът, Тета, ароматът е различен, поне според мен (аз съм купувала розови и лилави и според мен само ароматът им е различен). Peace

# 1 694
Ами може, но девойките писаха оня ден, че били различни, ама дрънци различни се оказаха Rolling Eyes
Писаха също, че единият цвят били памучни...изчетох всичкото дребен шрифт, на все езици, таквоз нЯщу не видях също Rolling Eyes

В резюме-много лъжете, Начи...ягоди нямало-лъжа, тез били различни видове в отделните цветове-лъжа, бобът увирал за има няма докато мигнеш и т.н. и т.н. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт