Мартенички кичим бели и червени, eто идат, идат МАРТенчетата засмени!- тема 13

• 58 312
  • 753
  •   1
Отговори
# 675
Момичета на 9.03 в 8:55 станах мама на бебе Алина 3.110 гр  и 48см. Малката е истинска принцеса и се чувства добре. Аз съм изписана от реанимация и много ме боли, но също съм добре. Прегръщам ви всичките.

# 676
Ниа изобщо не е страшно секциото, болка почти няма само като мърдаш е лека като мускулна треска, аз от тренировки съм имала къде къде по силна мускулна. Няма страшно аз през цялото време се усмихвах и смях на шегите на мъжа ми и екипа и си правихме снимки. Вече се раздвижих в леглото и ми се върви обезболяващите ги отказах директно

# 677
 Мис, пиеш ли си още фемибион (запомнила съм , че си на тези витамини) или въобще фолиева пиете ли още ? Аз съм на фемибион , но от три дни започнах пак обикновена фолиева, че нещо си въобразявам, че от комбинираните не раждам newsm78 #Crazy Blush
 Светлана и Калфова , честито бебчета  bouquet bouquet

Последна редакция: пт, 10 мар 2017, 16:04 от Jeran

# 678
Всичко си пия още.
Светла, честита Алина! bouquet Heart Eyes
Бързо възстановяване и към в къщи!

# 679
Честито, Светле, бързо да се възстановиш, за да я гушкаш скоро bouquet

Хич не съм се правила на герой и си взех обезболяващите  Crazy Секциото беше вечерта и помня, че сутринта толкова ме втресе, че започнах наистина да се треса и няма да ви казвам каква болка беше. Никога не беше ме боляло от студ Mr. Green
Кашлянето или кихането също е кофти.

# 680
Момичета на 9.03 в 8:55 станах мама на бебе Алина 3.110 гр  и 48см. Малката е истинска принцеса и се чувства добре. Аз съм изписана от реанимация и много ме боли, но също съм добре. Прегръщам ви всичките.
Честито бебе, бъдете здрави и много щастливи newsm51

# 681
  • София
Svetlana, Kalfova, честити рожбички!  newsm51

Малък отчет от 4ти ден след раждането-днес се претеглих за пръв път, качих общо 11 кг, сега съм -6кг, коремчето започна да се прибира (по скоро да се смалява чувствително), сега е малко, ниско и смешно. Сядането вече се получава, болка почти няма, шевовете по-скоро дразнят.  Смрадлика и Цикатридина са вълшебните думи за мен Simple Smile Мога да лягам по гръб и да ям хляб, щастие!  Mr. Green
Педиатърката мина снощи на посещение, бебо е окей, яде като змей, все още не мога да разкарам напълно АМ но изяжда все повече кърма. Малкият рибок е много гушлив, лаком и ми е все още малко трудно да се напаснем с яденето-кое кога какво, стига ли, не стига ли храна, ориентирам се по памперсите  Rolling Eyes пробвам го на режим. Надявам се, че утре ще успея да се добера пак до компютъра за да направя новата темичка.  Embarassed Трудно е да нямаш помощ, вчера аз гледам бебо, мм гледа мен, през нощта бях супер изтощена. Сега съм машинка Simple Smile

# 682
  • Бургас
Every me, Kalfova, Svetlana, , честити да са ви Самуил, Божидар и Алина! Да са здрави, а вие бързо да се възстановите!

Зайче, и мен промивките с тетра ме спасиха от неприятните шевове. Да е жив и здрав баща ми, че още лятото ми я е събрал Simple Smile

Нашия Марти досега е къпан веднъж в коритото, довечера ще му е втори. Всяка вечер мия до вратлето под течаща вода, но главата веднъж седмично. И каката така беше.
Знам, че при преминаване през родовия канал бебето си събира де що има полезни бактерии и затова е добре да не му се отмиват бързо. Освен това и порите им първия месец не са отворени, та реално не се и потят.

Нашата педиатърка така и не дойде. Ако съм искала, да дойдела...

# 683
Момичета, в 13:10ч се роди моето къртиче,Жаклин-3050кг и 50см.
Малко два пъти родих днес. Една жена с нoрмално напъва и вика,а аз отвън рева с глас. Grinning
Мина и замина. Бебка само на снимки гледам за сега.

# 684
 Зайче, браво , радвам се , че бързо се възстановявате, а и рибочко енергичен 🤗. Сега остава скоро да разказваш за реакциите на бабсъстава 🙈
 Елисавета, честита мома  bouquet Hug

# 685
Честито на най-новите мамчета, Елисавета и Светлана! Много щастие с малките бебки  bouquet

# 686
  • Бургас
Добре дошла и на малката Жаклин!

# 687
  • София
Момичета, на някого да са махали шевове след нормално раждане долу? още ми е пресен спомена за болката там, сега в понеделник трябва да отида да махат конци и съм малко напрегната....

# 688
Конците не падат ли сами?

# 689
  • София
И аз доколкото помня ми казаха че слагат резорбиращи се и падат,даже после на визитация единия лекар потвърди, но моята АГ иска да ги махне, не знам защо.Страх ме е като първолак пред зъболекарски кабинет. Embarassed Иначе преброих 4 шева, не са чак толкова страшни, имам и 2 вътрешни, тях не ги усещам.
Elisaveta, честито Щастие! Много хубаво име сте избрали  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт