Доста изминахме, малко остана априлско бебче да гушне мама - Тема 13

• 47 529
  • 758
  •   1
Отговори
# 135

От къде си пазарувате хубави блузи/ризи за бременни?! Оказва се, че с тия цици и тоя корем много малко неща ми стоят както аз искам  Laughing

направо са кът. аз се мъкна с една блузка от предната бременност от уайкики, една дадена бременска тениска  и една, която си купих от София от Неро Негра или нещо подобно беше магазина
всичко е едно повлеканско и много ме дрзни и мен. даже не мога да си харесам за изписването нещо...

# 136
Ох забравих,че днес е 1 март.Честита баба Марта.Да сте здрави,весели,засмяни и с чудни ангелчета на финал.  Hug
July звънни и,по-добре тук да си,виж мен заради контракциите колко ниско е слязло. Sad Дано всичко е ок.  Hug Обаче храната е отвратителна,майка ми довечера тайно ще ми внесе някоя друга вкусотийка.  Flutter
Марти честит празник.  bouquet

# 137
От къде си пазарувате хубави блузи/ризи за бременни?! Оказва се, че с тия цици и тоя корем много малко неща ми стоят както аз искам  Laughing
И аз съм така - в малко неща се харесах Simple Smile Добре, че раста на корем само и мога да си ходя със старите си дънки, само дето ги смъквам под корема. Иначе за блузки си взех от H&M по-голям номер и от горе съм с едно блузонче с къс ръкав. Малко остана, та каквото имам ще комбинирам, нищо няма да купувам.
За изписването си мисля за една блузка, с набор под гърдите, ако ми стане добре, иначе каквото стане Simple Smile
Сега четох мартенската тема - там има вече истински бебевалеж. Ние сме след тях, то май време не остана  Party Кога си казвах, споко имаш много време, и кога стана време да оправям дрешките и спалнята  Rolling Eyes

# 138
  • Бургас
Честита баба Марта!
Честито на младоженците!
Днес бях на тонове. Не ми засякоха контракции, но след като станах няколко пъти ме пристягва корема. Ще се ослушам още малко и ще звънна на АГ-то, че ми е притеснено

# 139
Еее Марти Ми честито Страхотни новини  bouquet Да и аз се сключвам към благородната завист за втората първа брачка нощ  Blush аз с тази пролет няма ви казвам какво взех да сънувам  Joy но айде още малко и корема ще го няма.
Аз дрехи вече няма да купувам никакви, така и не се разбрах с бременните. Само с един такъв клин купих, всичко друго си изкарах с нормални дрехи, и рокли, просто си взех на някой по голям размер други разтегателни.. Даже да ви кажа сутиен за кърмене нямам, и се чудя дали да купувам, имам си два памучни с тях ще се пробвам да изкарам, и после направо в коша. Да видим дали ще ми мине номера де  newsm78
Аз мартенките не ги чета, но по край мен всички само ми говорят че момиченцата се раждали десетина 12  дни по рано, и мен ме хвана параноятя, ми то както съм на 8.04 малее ми аз май наистина може да родя този месец   Thinking

# 140
  • Бургас
Аз мартенките не ги чета, но по край мен всички само ми говорят че момиченцата се раждали десетина 12  дни по рано, и мен ме хвана параноятя, ми то както съм на 8.04 малее ми аз май наистина може да родя този месец   Thinking
Ох, много ги "обичам" такива обобщения  Confused
За сутиена за кърмене те съветвам да си купиш поне един. Ако не ти се дават много пари, онзи ден гледах в Джъмбо, че имаше сутиени за кърмачки по 8 лева някъде.

# 141
  • Пловдив
На мен ми казаха, че дамите били по-търпеливи и да се готвя за някой-друг ден след термин. Пък аз имам усещане (или може би от нетърпение), че ще е по-скоро.
Днес направих три-часова разходка и за финал се награждавам в момента в една сладкарничка хаха
Бебка е мноооого активна последните нощи и се чудя дали ще задържи режима и след раждането.

# 142
Мисс ми все казвам ще купя и така и не стигам до там  Blush
ще ги погледна, и тези в джъмбо, ако не в Н&М ще ида, то като трябва  Peace
кристална то мнения нали знаеш колкото хора толкова много. Ще видим какво ще стане нали така Simple Smile

# 143
  • Пловдив
Лили, точно! Колкото хора, толкова мнения Simple Smile
Их че ме е яд - в неделя бях в Джъмбо и не видях сутиени. Хубави ли са им? Аз си имам от лидълските, но не бих отказала още някой новичък.

# 144
  • Бургас
Лили, точно! Колкото хора, толкова мнения Simple Smile
Их че ме е яд - в неделя бях в Джъмбо и не видях сутиени. Хубави ли са им? Аз си имам от лидълските, но не бих отказала още някой новичък.
Не ги загледах особено. ММ ми ги показа. Бяха чисто бели и черни. И аз си взех лидълските и затова не им обърнах внимание на тези.

# 145
  • София
Честита Баба Марта! Да сте здрави,щастливи и леко раждане!  bouquet
Аз днес бях за първи път на тонове и после ми дадоха и документите за раждане от жк, струва ми се рано защото утре влизам в 35 седмица , но няма да ги връщам  Laughing
В понеделник се видях с доктора,който ще ме изражда и ми назначи дата за секцио за 23.03 ,а термина ми е на 6.04. newsm78 Някоя друга мама има ли толкова ранна дата? На мен 2 седмици ми се виждат много.

# 146
Тези в Н&M са много готини, като обикновен сутиен са си и с всичко може да се носят.

На мен любимо ми е за киселините - че който има киселини бебето ще има много коса  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 147

В понеделник се видях с доктора,който ще ме изражда и ми назначи дата за секцио за 23.03 ,а термина ми е на 6.04. newsm78 Някоя друга мама има ли толкова ранна дата? На мен 2 седмици ми се виждат много.
Честита Баба Марта и от мен! Аз съм за 23-24 март, термина ми е 2 април.

# 148
  • София

Честита Баба Марта и от мен! Аз съм за 23-24 март, термина ми е 2 април.

Освен като ида на преглед след 2 седмици да го питам за друга дата. В 34+4 седмица го измери 2,300 кг и каза,че бил по-едър и да не тръгне по-рано (не ми се вижда основателна причина). А на жк в 33+4 го измериха 2,400 - не е много голяма разликата и каза,че си зависи от апарата. А вашия бебчо колко е голям? На мен 2,300 не ми се виждат много,но нямам база за сравнение.

# 149
А хаха киселините и косата са пряко свързани  Joy
Мен ми казаха около 2.000 кг май и аз бях 34 седмица.
За ранните дати не знам, но май наистина сециото се назначава малко по ранко като чувам.

Общи условия

Активация на акаунт