Доста изминахме, малко остана априлско бебче да гушне мама - Тема 13

• 47 508
  • 758
  •   1
Отговори
# 120
Честита Баба Марта, мили момичета! Да сте здрави и засмени и леко раждане на всички ни и здрави и спокойни бебоци!
Линдичка, ако малчо прави чести ангини и няма друг вариант, по-добре е да му махнете сливиците. Аз бях в гимназията, дърта магарица и пак се оправих за няколко дни. А и може да яде сладолед Simple Smile

# 121
Много неприятно с тези сополи, Линдичка  Sad правили ли сте му изследване на носен секрет?! Да не е нещо бактериално?
Гаранция, че сега всички ще ги размеква девойката в мъжкия ви род Wink

# 122
Линдичка, ако малчо прави чести ангини и няма друг вариант, по-добре е да му махнете сливиците. Аз бях в гимназията, дърта магарица и пак се оправих за няколко дни. А и може да яде сладолед Simple Smile

не прави ангини, но диша през устата, което също си е сериозен проблем и винаги гъгне. и аз съм била същата до 5г. и като са ми ги махнали сливиците, да чукна на дърво, почти не съм боледувала. така че съм обндеждена, но пак си ми е притесненичко...

Много неприятно с тези сополи, Линдичка  Sad правили ли сте му изследване на носен секрет?! Да не е нещо бактериално?
Гаранция, че сега всички ще ги размеква девойката в мъжкия ви род Wink
правили сме много пъти - нищо, ни един бацил няма...

а за девойката - и аз така мисля  Joy

# 123
Линда, а защо се стои в болница? На мен като ми ги вадиха ме пратиха вкъщи. Иначе аз рязко спрях да боледувам от тогава.
Честита баба Марта! Бъдете много здрави!

# 124
Честита Баба Марта и от мен Simple Smile закичвам с по една виртулана мартеничка да сте живи и здрави, весели засмени, бели и червени Simple Smilebouquet

# 125
Линда, а защо се стои в болница? На мен като ми ги вадиха ме пратиха вкъщи. Иначе аз рязко спрях да боледувам от тогава.
Честита баба Марта! Бъдете много здрави!

такава била пътеката  #Crazy
иначе платено май можело и веднага, т.е.след няколко часа да те пуснат, но ако е само 3тата. ако се пипат и другите 2 - малко се удължават нещата, ще видим дали може да съкратим до минимум престоя

# 126
Доколкото знам зависи и от болницата, някои си пускат, а само си оставяш документите.

# 127
Честита Баба Марта!  Да ни окичи всички с мартенички, за да сме бели и червени, щастливи и засмени Simple Smile
Днес съм при Чавеева, ще си видя бебешока - та съм развълнувана  Crazy  Днешния преглед е много важен, за да види има ли индикации дали бебока да го държим до датата на секциото или трябва да го вадим по-раничко. И утре при Ташков. Тия 2 дена ще се находя по болници.
Момичета, в предишната тема, някой беше споменал за едни момчета, които миели прозорци. Може ли да ми изпрати техните координати на ЛС. Трябва и това да се свърши, а аз не се наемам  Mr. Green

# 128
  • Бургас
Baby.st.ss, на обяд съм на тонове и после може да дойда да ти правя компания в болницата  Confused Нещо много ме притесняват тези контракции. От два дни са много начесто. Сега и кръста ме боли. Чудя се дали да не звъня на АГ-то, че нещо се притеснявам

# 129
  • Варна
Добро утро. Честита Баба Марта! Да сте здрави и щастливи и вие и бебчетата ни!  smile3525

Скрит текст:
Мен ме ядосаха много от сутринта рано рано, по точно баба ми, ама да не развалям настроението ще ви спестя подробности.

# 130
  • Sofia, Младост 3
Честита Баба Марта ! На всички пожелавам здраве, най-вече на тези, които са в болница или с контракции  Hug Бързо да минават и да си изчакате още няколко седмици  Hug
Аз чак сега се вписвам в темата, много скитане , много нещо. Да чукна на дърво, чувствам се много добре, особено сега като стана пролетно времето - даже и сънищата ми станаха весели и летни, сънувам морета и почивки  Laughing
Единствения ми страх е да не ми се кара АГ за килограмите - ми качвам си... Уж хляб не ям, газирано само вчера съм пила, сладко рядко ям. Но пустите картофи са все на масата. Картоф и салата ми е менюто, или месце и салата. И на външен вид добре си изглеждам за 8 месец, според мен, но на кантара е страшно. Затова всеки ден по два пъти меря кръвно, както заръча АГ-нормално е, а от два дни с жегите даже падна още малко.
Стягам се за 06.03 за фотосесия и аз с мъжа, на 07.03 последната ФМ при Чавеева, тя поиска поне 32 седмица да съм. В същия ден и изследвания ще пусна пак, и тонове ще записваме.  Heart Eyes И на 15 март взимам 45 дневния, на 20 март последен преглед с ехограф, уговорки за дата за секциото, среща с анестезиолог и кардиолог. Направо ми се стяга сърцето като помисля, че наближи съвсем.  Whistling

# 131
Честита Баба Марта, момичета - да сте румени и засмени и да родите здрави бебчета  Heart Eyes Днес имам имен ден - черпя ви с по един виртуален бонбон  Simple Smile
Вчера с мъжа ми подписахме - на цялата рода и олекна  Joy Явно не им стигаше по-истинската за мен сватба лятото на морето с над 100 гости... За мен подписът беше излишна формалност, затова и се дърпах досега, ама ме пречупи мъжът ми - не искал да се занимава с нотариуси да си припознава детето  Grinning И втора "първа" брачна нощ си направихме снощи, та днес ми е едно усмихнато от сутринта  Joy
Пожелавам ви и на вас един прекрасен слънчев усмихнат ден и успех на всички с прегледите  Hug

# 132
Марти, честито! Да сте много щастливи, да се обичате, подкрепяте, уважавате и разбирате винаги!   Hug
Винаги много съм обичала новини за сватби и бебета Simple Smile
Ева, щом казваш, че видимо си добре, на кантара не се връзвай. Може да е от задържане на вода, от метаболизма и какво ли още не. Те са длъжни да ни ги следят и записват. Нали знаеш, че го има и обратния вариант, качват се четири-пет кг, а все едно са качени 20. По принцип самите картофи, да въглехидрати са, но в комбинация със салата е напълно нормално.
Аз затова и години наред не се бях качвала на кантар, гледах си по дрехите, почнат ли да ме стягат леко се ограничавах и не се напрягах излишно.

# 133
Честита Баба Марта момичета!
Честит имен ден Марти  bouquet Със здраве и гордост да си носиш името!Честито и за подписването  Wink Нека се кротне родата  Laughing И "брачната нощ" си е за завиждане (благородно,разбира се ) че с тези тумбаци и интимностите са пълна пародия  Joy
Мис звъни му направо на АГ-то и да те прегледа за твое спокойствие.То така стои ли се в напрежение  Confused Дано всичко да е наред  Hug
Линдичка Дано да минава бързо и да не се налага да стоите с дребчо в болница.
За матрачето съм взела няколко протектора.И спирам да слушам кой какво ми казва,че само ме объркват  Crossing Arms

# 134
Марти, честит имен ден и официален мъж  Hug luvbed newsm51 Бъдете живи и здрави и много щастливи.
Аз имам чувство, че напук на всички се дърпам от брак  Laughing Laughing Laughing Казала съм, че перфектната сватба за мен е пияни и заляни в ЛасВегас  #Crazy

Това с кантара е груба работа. Аз днес се събудих пак подута от всякъде и се сетих снощи, че прекалих с таратора, а аз много мразя безвкусна храна и всичко трябва да си има подправки, а солта ми е голям приятел.
От къде си пазарувате хубави блузи/ризи за бременни?! Оказва се, че с тия цици и тоя корем много малко неща ми стоят както аз искам  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт