Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои начини за справяне с киселините по време на бременност?
Как да управлявам терморегулацията по време на бременност?
Какво е подходящо за транспортиране на бебе?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои начини за справяне с киселините по време на бременност?
-
Как да управлявам терморегулацията по време на бременност?
-
Какво е подходящо за транспортиране на бебе?
-
Какви са някои методи за облекчаване на терморегулацията и киселините по време на бременност?
-
Какви са препоръките за намаляване на корема преди раждането?
това са подготвителните. Каза да алармирам само ако на равни времеви интервали и не минават дори и да почивам, това значело че са истинкси контракции.

При мен, въпреки че работя от много години, с близки хора, излизането в болничен беше просто НЕвясване на работа след кратък разговор с шефа "-Мисля да излизам болничен след Нова Година. -Ок щом се налага. "
А баба ми се опитва да ми каже днес по между другото, да взема да прибера документите за плащани данъци на къщата, че тъй и тъй аз ще ги плащам, при което аз избухнах, да вземе сама да си ги оправя щом къщата е нейна. Не ми се обяснява за последвалата караница , цял час. Оф, че ми писна с тия работи, то това дъртото само гледа да се изхитри така, че да ме набута 
и често взе да ми става лошо, и да се задъхвам. Някаква паника ме обвзема от време на време , май заради дишането , или нещо кръвното ми играе, много е странно усещането. Вчера ужасно се изморих, кляках да почиствам размразения фризер на хладилника и май притисках бебчо лошо
и се притеснявам дали всичко му е наред сега ... Снощи като си легнах ме смля от ритане и бутане и някакви странни ритмични движения с ръце и крака 
И понеже таткото предния път пропусна,доки реши да му покаже бебко.Намазах пак да си го видя
Приповдигна ми се настроението,наближава големият ден