Доста изминахме, малко остана априлско бебче да гушне мама - Тема 13

• 47 505
  • 758
  •   1
Отговори
# 105
Мен корема ми се втърдява ниско долу и боли едвам правя крачка, това обикновенно става като се натоваря или доста съм вървяла. Не мога да преценя дали втрърдяването е на времеви интервали, но ми минава като си легна да почвам.
Питах си доктора и той каза така ще е посления месец, няма начин  Praynig това са подготвителните. Каза да алармирам само ако на равни времеви интервали и не минават дори и да почивам, това значело че са истинкси контракции.
Бейби да не се задържаш дълго в болницата, всичко е наред с шийката спокойно  Hug

# 106
  • Бургас
Ами не знам,явно да се види и кръвопотока от матката ли и аз не знам .  newsm78
Кой ти каза да ходиш пак на ФМ?

# 107
  • Варна
Малко късно цопвам в новата тема, но нямах време да пиша, само четях. Здравейте  Simple Smile
SilverLining направо ти завидях благородно за готините колеги и отношение  Heart Eyes При мен, въпреки че работя от много години, с близки хора, излизането в болничен беше просто НЕвясване на работа след кратък разговор с шефа "-Мисля да излизам болничен след Нова Година. -Ок щом се налага. "
Подаръци нямам от никой още, с изключение на едни бебешки бели чорапки (просто жест от приятелка) и 2-3 стари дрешки от свеки, която тя пазила 100000 години  Laughing ... Поне не настояваше и не обясняваше колко са хубави, а каза каквото си харесам да взимам  Simple Smile
Скрит текст:
Майка ми се ослушва, нищо не ми е предлагала за подарък за бебето, даже и за рождения ми ден не се видяхме, чухме се по обяд, и каза че забравила - сега се сетила че днес ми е рождения ден  Laughing Whistling  А баба ми се опитва да ми каже днес по между другото, да взема да прибера документите за плащани данъци на къщата, че тъй и тъй аз ще ги плащам, при което аз избухнах, да вземе сама да си ги оправя щом къщата е нейна. Не ми се обяснява за последвалата караница , цял час. Оф, че ми писна с тия работи, то това дъртото само гледа да се изхитри така, че да ме набута  Tired
Имам си и аз киселини, понякога и от вода само. Нищо не пия, трайкам си  Sick и често взе да ми става лошо, и да се задъхвам. Някаква паника ме обвзема от време на време , май заради дишането , или нещо кръвното ми играе, много е странно усещането. Вчера ужасно се изморих, кляках да почиствам размразения фризер на хладилника и май притисках бебчо лошо Sad и се притеснявам дали всичко му е наред сега ... Снощи като си легнах ме смля от ритане и бутане и някакви странни ритмични движения с ръце и крака  Confused Дано да си е отмъщавал просто и да си е наред бебчо...
Нямам проблем с потенето все още.
Бях на очен преглед, има малко забележки, но заключението е, че нямам очен проблем налагащ секцио  Simple Smile
Бейби.ст  - Стискам ти палци всичко да си върви нормално според датата, и да си родиш бебчето около датата на термин  Praynig
Контракциите при мен не са много. При силна контракция целия ми корем става щръкнал и твърд, при по лека (мисля) усещам леко некомфортно стягане ниско долу.
Димитрина, аз ако не пътувам с приспиване някъде с бебето, бих взела нормален матрак, но нямам много опит, не знам кой вариант е по удачен Simple Smile
 И ... Един тъп въпрос: Как се преварява зехтин ?  Mr. Green Честно , не искам да търся в гугъл 1001 варианта за преваряване, за това задавам тук въпроса  Grinning

# 108
Малко количество на водна баня за около 15 мин. Той не завира.

# 109
Айде и аз си взех 45 дневния болничен  Party И понеже таткото предния път пропусна,доки реши да му покаже бебко.Намазах пак да си го видя  Heart Eyes Контракции имам и аз доста,но то си е нормално вече.Стяга ми се корема за 30/40 сек.Доки гледа,че не се отразяват на шийката,бебко си е високо още и дано си остане така докато му дойде времето  Praynig
Бейби дано всичко е наред и по-бързо да се прибирате вкъщи  bouquet
Кристална за матрачето от бамбук и кокос,чух доста мнения,че задържал влага  Shocked Ама мисля,че пак е по- добре от дунапренен.
Доки днес ми даде картона за ЖК да си е в мен и една камара "домашни" да си чета. Подариха ми и бибка  baby_neutral Приповдигна ми се настроението,наближава големият ден   Heart Eyes
Доста коластра ми изтича вече,мисля да си я събирам  hahaha

# 110
На мен дори гърдите не ми се уголемиха изобщо..
Дайте ми съвет за шишенце за бебчо - гледах днес на Авент малко шише (не помня колко мл. беше) - антиколик 0+ месеца. Дали е подходящо?

# 111
Бейби, дръж се момиче, най-важното е с бебчо да сте добре, ще ви следят и когато преценят ще действат.
Нали нямам фейсбук и затова някоя мама като зачезне си мисля, че просто пише там и не й остава време за темичката ни тук Simple Smile
Теди, да не би тези ритмични движения да са хълцане? Че и аз докато разбера ми отне бая време.

# 112
Всяко шише е подходящо за вода. За АМ вече е според предпочитанията на бебето, но няма как да знаеш предварително.

# 113
Благодаря, такава ми е каша...ще взема такова за АМ и ще видим как ще е.

# 114
Ирмов ми каза  Thinking
Благодаря ви за подкрепата момичета. Hug

# 115
За свекитата, преди време бях писала, че мисля да направя официално обръщение към родителите си. Е случи се като се опитвах да бъда спокойна и мила за да си спестя скандали, а и беше на РД на ММ и бяхме и купили и някои неща, които са подарък в разговора реших, че сега е момента. Моето свеки явно реши, че за нея не се отнася и си говореше с някой през цялото време , но все пак ме е чула, че след изписването не искам да има никой вкъщи и ми го натяква при всеки удобен случай. Определено ме дразни факта, че продължават да си правят планове за празници и ритуали без да ме пита никой. Допълнително към това аз съм от хората, които не си падат по масови мероприятия и събирания с повод и без повод на маси от сутрин до вечер.  #Crazy
Baby всичко ще е ОК все пак те наблюдават и следят положението. Знаеш ли колко ти е скъсена шийката.
А днес направо имах чувството, че ще родя. Имах усещането, че ако се сгъна още малко ще се чуе пльок и ще съм родила. Заключението ми беше, че май ще родя бързо и лесно. Какво лошо има да си помечтаем  Praynig
Вчера си взех епикризата. Правилно съм разбрала и за шийката и за разкритието. Дано не се е променило последните седмици. Казаха, че щом нищо не са ми казали значи всичко е наред.
Белиндаааа, къде сииии

# 116
  • Варна
Белинда надявам се, си изкарва супер, на почивка Simple Smile
Благодаря манха  bouquet
PurpleS, не беше хълцане, а като потупване с ръчички ниско долу, цял час, а на сутринта същото потупване с крачета горе. Като тикове направо, абе, притесних се. Добре че днес нямаше такива потупвания че съвсем щях да се вкарам във филм. На 10ти ми е прегледа, ще гледам да го дочакам

# 117
Добро утро.Тази вечер не можах да спя.  Tired Милата ми съквартирантка я измъчи бебешока.  Confused Така и натискаше хранопровода,че откачи от киселини,после имаше болки и и беше лошо,проверяваха я за разкритие,но нищо няма и и вливаха системи.Термина и е 16март и като я гледам,че не остана и се мъчи вече с това шкемби много мъчно ми стана..
Shkembi скъсена е с 30%.

# 118
Честита Баба Марта Simple Smile Бъдете живи и здрави, много щастливи и обичани. Ох, като се сетя, че някои ще гушкате скоро мартенски бебчета.

# 119
честита Баба Марта и от мен Simple Smile

значи при мен няма спокойствие - влачихме се тия дни по доктори, заради бъдещия батко и вечните сополи, та в крайна сметка другата седмица ще вадим трета сливица и сигурно и част от другите две...това предполага стоене в болница минимум 3 дни  Sick толкова да мразя.... ама по-добре сега, че после нямакога да стане - ново бебе, празници... дано всичко да мине бързо и да се свършва вече...  Praynig Praynig Praynig

по повод свекърите - бъркат се хората, няма как, но вече някак си свикнах и не обръщам внимание. последното, което казаха, уж на майтап, ама нещо много го повтарят и почва да ме дразни е, че ако било момиче, не било от тях  (понеже са  яко мъжка рода...) Ще ги видя сега като се пръкне една госпожица дали ще продължават да го повтарят  hahaha
Но определено номерът е да успееш да пускаш покрай ушите и да не даваш да ти се налагат, за нищо и по никакъв повод, защото после става нетърпимо.

за матрачето - и ние имаме такова наследствено кокосово. не съм забелязала да задържа влага. аз имам калъф, отгоре протектор мушамен, отгоре чаршаф - не виждам как изобщо някаква влага може да достигне до матрака.

Общи условия

Активация на акаунт