Доста изминахме, малко остана априлско бебче да гушне мама - Тема 13

• 47 552
  • 758
  •   1
Отговори
# 225
Белинда, вярно е, че сме палували успешно всички до една миналото лято  Joy
Нана, тук в София е същото, хора навсякъде.  Най-обичам София по празниците, когато обикновено доста се изпразва, обаче сега като че ли повечето са си останали тук и я нямаше тая осезаема разлика.
Потребител, аз ще ходя във вторник на фотосесия, запалих се тук от момичетата и после ще дам отзив как е минало. На мен фотографката ми каза, че тя дава дрехи и аксесоари, поне снимките които гледах наистина са й много хубави. После има и фотосесия за новородени до навършването им на15 дни, които също искам да направиме.

# 226
  • Варна
Аз тамън да се навия за фотосесия, ама май ще се откажа. Много сме НЕфотогенични с ММ, хич не си отиваме, а аз съм вече хипопотам в сравнение преди бременността, въобще, чувствам се като трътлесто сланинеста мамашка. А и имаме толкова много работа в къщи с ММ че не знам кога и как ще бързаме да излезнем че да застанем спокойно пред фотографа  Confused
Белинда, добре дошла в къщи  Simple Smile Много се размечтах за планината и аз, много ми липсва. Това море тук цял живот го гледам Laughing писнало ми е. И докато някои са правили бебе на морето, други като мен - на планината ( или малко преди планината ама карай  Mr. Green )
Ще започна да записвам рецепти от тук, да знаете Grinning Наннаа и аз очаквам да прочета за десертите  Grinning
Като казах рецепти, сега, като обърнахме къщата с главата надолу, открих папка, дебела 10см. с рецепти събирани от вестници и прочие. Ще има да ги разглеждам 1 седмица .... или пък направо ще ги метна в кофата, и като ми трябва рецепта, ще я намеря в нета  Laughing Толкова много вехтории намерих, ужас! Ремонта иначе върви с пълна пара, днес почти всичко е боядисано вече, има само малки пропуски, които ще оправяме утре, и ни очаква отново почистване 100 дни и 100 нощи  ooooh! Болят ме ръце крака и кръст вече много с това шетане.
Днес бояджийките стреснаха ММ като едната му каза че при нея объркали термина с 1 месец, и родила неочаквано месец по рано, напълно доносено бебе, и че ми дава максимум 20 дни или нещо такова, и съм щяла да раждам. ММ като се притеснииии че сме до никъде още и като почна да ме моли да сядам да почивам често, да съм стискала колкото може ....  Joy че не сме готови още. Много смешно ми стана, само да не стане наистина така, че няма да ми е много смешно  Laughing
И да не забравя! Да ви почерпя виртуално за именния ми ден  Party

# 227
  • Бургас
Аз деля една стая в болницата с друга априлка от групата. Шийката е скъсена, тапата поддава и имам 1.5 см разкритие. Набодоха ме три пъти гадовете. За мен Гинипрал, за бебо - кортикостероиди  Tired  Сега трябва да удържаме фронта

# 228
Мис всичко ще е наред.Поне си под наблюдение и ще си по-спокойна.А защо кортикостероиди за бебо?Коя е другата мама с теб?Ей,че гадно  Sad

# 229
Мис,  Hug стискам палци и всичко ще бъде наред и с теб и с бебо! И при другата мама също! Докторите ще удържат фронта още няколко седмици или колкото е необходимо. Помниш, преди дни обсъждахме с паднала тапа и с разкритие може и месец да се изкара. Почивай си сега доколкото е възможно в тая ситуация.

# 230
  • Бургас
Мис всичко ще е наред.Поне си под наблюдение и ще си по-спокойна.А защо кортикостероиди за бебо?Коя е другата мама с теб?Ей,че гадно  Sad
За всеки случай ги слагат, че официално не съм влязла в 9-тия месец.
С Иринчето съм

# 231
Малко остана... другата седмица влизаш в 9-ти нали?Иринчето сигурно е от фейс групата,а аз не съм там.Прегръдки и на двете ви  Hug Стискаме палчета всичко да е наред  bouquet

# 232
  • Бургас
Малко остана... другата седмица влизаш в 9-ти нали?Иринчето сигурно е от фейс групата,а аз не съм там.Прегръдки и на двете ви  Hug Стискаме палчета всичко да е наред  bouquet
Да, в 36 та, но заради дългия цикъл реално 35 та  Tired

# 233
Няма,няма... бебко ще си стои на топличко,рано му е още да излиза.Нетърпеливко! ooooh!

# 234
  • София
Мис, ама какво стана? От кога си в болница Sad Нещо болки ли имаше или какво?

Иринчето и аз не знам коя е Thinking

# 235
  • Бургас
Мис, ама какво стана? От кога си в болница Sad Нещо болки ли имаше или какво?
Иринчето и аз не знам коя е Thinking
Тази вечер ме приеха. Не бяха болки, а едни светло кафяви жилки върху тоалетната хартия и се притесних, че е тапата. Права бях.

Пърпълче, знам за тапата, а е за разкритието, че може да се удържат, но се притеснявам да не тръгне и раждане. Дано удържим фронта. Поне гинеколожката ми каза, че уж ще успеем

# 236
Оо, Мис, дано устискате още малко! Стискам палци да те закрепят и да те пускат да си караш последните седмици в къщи.
Иначе мисля си в по-сигурни седмици вече - 37-ма вече са съвсем доносени, те и в 36-та дробчетата са развити вече, а ти имаш и коркистероиди.  Hug

# 237
Мис, дръжте фронта и си давайте кураж една на друга. Не се тревожи толкова, дори и раждането да тръгне по-рано...... все пак сте в добри ръце, а пък и съвсем на финала. Примери за преждевременно родени, къде-къде по-рано от вашите седмици има и всичко е наред. Само си представи, аз съм се родила осмаче и то преди почти 40 години, когато медицината не е била на това ниво, на което е сега, пък ей ме на какъв кит съм станала Simple Smile

Между другото, от известно време пак не мога да спя нощем......постоянно се будя с мисълта, че раждането ще стане много преди да е дошла даже 36 седмица. Даже и сънищата ми са в тая посока. Незнам дали това не е знак да си стегна по-раничко багажа  newsm78 Само ме притеснява, че още не съм уредила въпроса, кой ще гледа децата, ако се наложи по спешност да тръгна към болницата.....не че съм си избрала болница, де  #Crazy

Белинда, браво за презареждането на духа и тялото  Peace Теди, Честит празник и на теб  bouquet

newsm78  newsm78  newsm78 ......И друго май исках да напиша, ама ей на, изхвърча ми от главата  ooooh!

# 238
  • Sofia, Младост 3
И аз в отбора на неспящите. От час се въртя, мъча, но всякакви мисли ме връхлитат,а и бебка започна с шутове вътре и се отказах да спя.
Мис, стискам палци,пак да кажа, и за двете с Иринка  Hug
В понеделник сме на бременна фотосесия в природата, във вторник ми е ФМ, мисля че последна останах с нея  Laughing И от мисли по тези неща не спя  Crazy

# 239
Мис, надявам сте да сте спали спокойно. Те сигурно и с магнезий ще те налеят, за да може да забавят раждането. Според мен не само ще удържиш фронта, но и ще си родиш около термин.
Викси, според мен сънищата ти са си от емоциите и притесненията от бременността, а не че ти подсказват нещо. То е нормално в някой момент да си стегнеш багажа и да се подготвиш за раждането. Аз също съм така, защото засега при мен нещата клонят към секцио, което значи, че още по-малко време ми остава и това явно много чи влияе.

Общи условия

Активация на акаунт