Доста изминахме, малко остана априлско бебче да гушне мама - Тема 13

• 47 548
  • 758
  •   1
Отговори
# 210
Ааа белинда видно завидях.  Party
Направо си те представих,но докато чатна какво е това лук лук 10х го прочетох Joy ,викам си този пък за какъв лук говори.  Joy
Моя багаж е готов,с нещата за бебчо също съм готова,остана само да купя козметика,но нея ще я вземе някой след като родя,да му видя кожичката каква е.

# 211
Онзи ден докато бях в магазина сложих един Лансинох в кошницата, ама го извадих. Не си спомням какво ползвах предния път, болеше си ме яко.
Днес след като излъсках банята и и се възхищавах два часа, взех че направих пуешки кюфтенца, таратор и салатка за малкия. ММ го води след у-ще и той един унил, два пъти ходил до тоалетна, не бил обядвал, корема го болял, пипам го - ръцете студени, тялото топло - ето ти тия 38 градуса температура. Еййй, не знам що толко ме стресира тая температура, винаги като вдигне и ми е много притеснено, и гледам да съм нон-стоп до него. Та сега се гушкаме и се надявам да мине бързо.
Представям си с две деца с температура как ли е  Crazy

# 212
Честит празник мами!
Хахахахахахах Белинда от сърце съм се смяла  tooth Благородно ти завидяхме  Innocent
Вчера ходих на лекция за кърменето,да науча и аз нещичко.Беше много интересно,особено за начинаещи като мен.Взех визитка на консултант по кърмене,ако толкова пък не се справям,да има от кого да искам съвет.
Вярвам,че ще успея.
И аз мушнах един Лансинох в багажа.Само за тази помпа за кърма се чудя да купувам ли или да изчакам да видя как ще е положението и ако се наложи ММ да ми донесе.На лекцията казаха,че е по-добре на ръка да се изцеждаме,ако не стане тогава помпа  newsm78

# 213
Ако можеш на ръка, добре. Аз се научих няколко месеца по-късно Simple Smile Може и мъжа ти да донесе помпа, те ги продават навсякъде.
А за консултанта по кърмене като се обадиш на Ла лече лига ти казват кой консултант е най-близо до тебе. При мен идва една много готина, сега децата са заедно в детската Simple Smile

# 214
Ако има празнуващи, честит имен ден!
Ако,Теди и ти празнуваш, да ти е живо и здраво името и да ти носи много радост и през април най-хубавия подарък!
 Личи си, че времето е хубаво и всички сме навън. Ние днес бяхме на Витоша, направихме една дълга разходка. Доволна съм. Онзи ден ми направи впечатление колко много бременни има по улиците, друго си е пролетта Simple Smile

# 215
  • София
Ако питаш мене - друго си е лятото Mr. Green Всички, които сме бая бременни сега, сме любовчийствали миналото лято по морето Laughing

То май вече не останаха без колички, но все пак да снеса, че в новата брошура на Айко има Пег перего, намалено с 300 лв. Peace

И ние дръпнахме една разходка, обаче вече съм като разглобена, бе хора. Ще ми падне дупето, честно Crazy На всеки километър - пейчица, иначе започва една болка в таза, ужас! Колко още ще се разширява, аман, три бебета вече, надявах се да е достигнал оптималните си размери, но не би Laughing

# 216
И вие ми липсвахте Hug Надничах ви чат пат, като имам време през телефона, обаче никога не съм писала през него, хич и нямам идея как става, а и нямах твърде много време за ровичкане в нета. Абе много яко беше! Да знаете само как ме гледаха скиорите с грамадния тумбак на пистите Joy Даже едни англичани чух да ме коментират "лук, лук, прегнант лейди!", викам прегнант, я, вий к'во си мислите Mr. Green Направо им взех акъла Joy Не съм карала, разбира се, дума не може да става, аз едвам държа правата линия Mr. Green Но много разходки, чист въздух, чайче горе на върха...И после всеки следобед, докато момчетата още караха, спях като мечка! Падна ни се един слънчев апартамент, с едни борове отсреща, ммм, само си открехвах вратата на терасата да ми влиза свежо и айдееее sleepuu Казвам ви това, за да ми го припомните, като ревна след няколко месеца, че не помня от кога не съм спала. Та, да ми кажете тогава - аааа, Белиндо, га яде кебапчета напреко, не рева Mr. Green

Еднократно бельо има по аптеките, както и по магазините за бебешки стоки. От кремчетата най-добър е Лансиноха, да, понеже не се отмива. Не е лоша идея да се вземе още в родилното, ако ще кърмите за първи път. Аз мисля да го пропусна засега, не знам дали ще имам нужда.

Белинда,
Страхотно звучи всичко, което си описала за почивката.. Усетих дъха на иглолистните дървета, приятния вкус на чая, релаксираните ти крачка след разходките и сладката следобедна дрямка ... Ако беше реално телепортирането .. jumpuu jumpuu jumpuu newsm81

Ще ти го припомним след няколко месеца, но дали ще има форум за "родилите бебечета през Април 2017"? От известно време ми преминава през ума, че ще ми е по-самотно без вас, бъдещите мами, след като родим сладки и пухкави бебчета. Чудех се: а какво ще стане след това... ?!

# 217

Благодарности за клипчето с Елена Василева (акушерка). Бях на лекцията ѝ за дишането и попивах всичко, което казва. Сега с удоволствие си припомних някои от указанията ѝ- то раждането не било лесно, освен за нас, но и за отговорните израждащи- лекари и акушерки.

За фотосесия: Успявате ли да се харесате на снимките? Освен теглото, някои дефекти на кожата на лицето, трудно е избора на дрехи, отпускането и приятното усещане за уловения миг и не на последно място- дискомфорта, който може да изненада- например болки или киселини в деня и часа на фотосесията. Ходилите, разкажете каква е организацията на самото снимане- предлагат ли ви ефирни връхни дрехи/ветреещи се платове, насочват ли ви как да заставате, говорят ли ви някакви приятни неща за бебето, раждането, за да се разкиснете и да си помечтаете,за да ви предразположат, питат ли ви какви снимки си представяте?! Може и аз да се престраша. И да попитам цените за фотосесиите как вървят- на час или на брой кадри?

# 218
Е, как какво?! Отиваме в "Родили през април"!  Mr. Green И да, личи си хубавото време и почивните дни. Аз си мислех, че като си остана вкъщи ще пи а и ще имам куп свободно време, но не би. Не се спрях тая седмица. Чак днес поспах следобед. Все някъде да отида, нещо да свърша... Новите ми слоеве сланина са в шок и не знаят какво се случва. hahaha От една седмица им се каня на кашоните с дрешки и все не стигам до тях. Багажа за болницата и той чака ред, козметика не съм купувал.  Несериозна работа!  Laughing
Пак да кажа и тук, че се организираме за другата седмица за обедната среща пак. Засега се очертава да е четвъртък или петък.

# 219
  • София
Като се разберете, пишете час и място. Аз по обяд водя малкия на училище, но ако имам възможност, ще измисля нещо, за да дойда Peace

# 220
Е, как какво?! Отиваме в "Родили през април"!  Mr. Green И да, личи си хубавото време и почивните дни. Аз си мислех, че като си остана вкъщи ще пи а и ще имам куп свободно време, но не би. Не се спрях тая седмица. Чак днес поспах следобед. Все някъде да отида, нещо да свърша... Новите ми слоеве сланина са в шок и не знаят какво се случва. hahaha От една седмица им се каня на кашоните с дрешки и все не стигам до тях. Багажа за болницата и той чака ред, козметика не съм купувал.  Несериозна работа!  Laughing
Пак да кажа и тук, че се организираме за другата седмица за обедната среща пак. Засега се очертава да е четвъртък или петък.
Докторе,
Сега разгледах и другите групи.. Поуспокох се! Simple Smile Има и "След това" ...  Laughing Heart Eyes

# 221
Има и "след това", но обикновено към прохождането на бебетата и тръгването на работа на повечето спират големите писаници. Нашата група от 2011 стои поне във фейса, но рядко пишем вече, не е като преди, но не сме се и забравили. Аз имам страхотни приятелства от там, пренесени в реалният живот.
Така че то от нас си зависи какво ще става след раждането.
Аз пък, уж не съм първескиня (мн странна дума), но не мога да разбера контракции ли имам. Мн гадно ми се стяга целият корем, щръква и става като яйце, ама не знам беба ли нещо се изпъва или е друго. Не боли, но е мн неприятно. Все едно ще се пукна всеки момент. И това трае няколко минути, може и до 10 да са даже.

# 222
  • Варна
Аз много се измарям като тръгна на разходка...голям задух ме гони и имам чувството, че бебето е много надолу и ще родя докато ходя .Качила съм вече 10-11 кг  Sad.Утре влизам в 9 месец.

# 223
Ех, тази пролет Simple Smile Ние си харесахме Сандански и след звънене на над 10 места и липса на свободни стаи се отказахме. Викаме си вчера с ММ да ходим на разходка по центъра на Пловдив и какво се оказва- няма къде да пиеш едно кафе  Sad фул с хора.
Лили, радвам се, че ти е харесала марината. И се надявам да си се успокойла след решението си за секцио, важното е ти и бебка да сте добре.
Кристална, ще ти напиша на лично любимите ми 3 десерта без печене (само да седна на лаптопа).
Белинда, радвам се, че си си починала.
Потребител, аз за фотосесията носих само бельо телесен цвят и бях с една широка риза, с която не ми се виждаше много корема и ММ трябваше да я опъва, за снимките с него. Носих и дрешки на бебчо. После фотограшката ме преобличаше с разни шалчета, роклички. През цялото време ми даваше насоки как да застана, къде да погледна. Беше много мила. Още не съм си получила готовите снимки, тя ме предупреди, че много работа има и ще се забави, а и каза че ще ми изрязва любовните дръжки, брадичка ще ми оправя това-онова.

Криста

# 224
Докторче, сега видях, че сме били в една група през 2011. Знаех си, че те познавам! Ама във фейса май те няма?!

Общи условия

Активация на акаунт