Доста изминахме, малко остана априлско бебче да гушне мама - Тема 13

• 47 568
  • 758
  •   1
Отговори
# 255
Ох и аз със стягането на корема не се разделям. Вече е всеки ден, ама и аз съм си виновна нямам спирачки като видя слънцето на вън  Crazy Сега останах без телефон развален е и нямам приложение  изтървах си седмиците ще разчитам като ходя на прегледите аг да ми ги казва  Rolling Eyes но си признавам че в някой моменти вече много ми писна да не мога да дишам, да не мога да се навеждам, все нещо да ме боли и ограничава, вече ставам нетърпелива явно, искам да минават по бързо седмиците  Peace

# 256
Белинда, нали въшките са на пари, е в сънищата, ама докато се чистите си ги наричай  Laughing
Пумичка, и аз имам същите неволи с положението на моята бъдеща щерка. Четох някъде теории, че може да се дължи на страховете на бъдещата майка от самото раждане, е работих със себе си, изчистих си страховете, ходих на лекции за раждането, дишане, чекнене с йога Simple Smile Не става, седи си. Просто реших, че няма да натягам повече нещата, вярвам, че дори и да се наложи секцио (да чукам на дърво да не е спешно), така е трябвало да стане и така си е избрала и това си е нейния план и началото на нейния път.
Присъединявам се към твоята молба за съвети за хубави нещица за изписване. Гледах, но нищо не успях да избера. По английските сайтове има интересни неща, обаче на мен друго засега не ми трябва и не върви да поръчам само едно нещо, а тръгна ли ще се изкуша и ще навзема работи, които не и трябват.
Доктор, права си, за липсата на мъже в днешно време. Айде ние сме се уредили вече Simple Smile ама какво ли ще е след 20 години?!  Пример за прекалено изнежване на момче имам и с моята най-близка приятелка, дете на десет години го третират като на 3, много деликатна тема е, опитвала съм се във времето да си споделям мнението, но то на всяко гарджето му е най-хубавото.

# 257
  • София
Ехо, да се похваля - боядисахме страхотно, изчистихме къщата от всякъде - измих си всички шкафове, прозорци, мъжа ми изми фугите на плочките в кухнята и коридора с парочистачка и обезмаслител ... изобщо всичко изчистихме, изпрахме  и блести. Имам още няколко неща, които ще останат за през седмицата, включително и да изпера дрешките за бебчо и съм готова😊
Отделно имахме време и за почивка и празнуване. Именни дни, на едни наши приятели им се роди бебче, а отделно ми споделиха и за 2 бъдещи бебчета и съм супер щастлива 😄 Изобщо ще има бебевалеж около мен тази година, чакам още 2 приятелки, които работят по въпроса.
Белинда, все се каня да те питам - синът ти да не учи в 104?
С тези въшки ужас, синът ми е лесен, а аз изтръпвам. Миналата година беше хванал и изкупих аптеката ...
Потребител направо се изненадах колко добре се получиха снимките от фотосесията. Страхотно настроение ни създадоха, въпреки че аз дори мразя да се снимам, камо ли с 20 кг отгоре. Ако нещо те притеснвва ще ти го коригират 😜
П.п. Да си похваля мъжа, вчера пи до 5 часа за новото бебе, но днес неше железен и чистихме от 12 до 18 😅

# 258
  • София
Веси, не, защо?

Абе не ти ли беше гадно от миризмата на боя? И у нас е за пребоядисване, ама май ще оттече за лятото, сега от всякакви необичайни миризми ми става гадно. Вчера карах мъжа ми да отбива на магистралата, защото ми замириса на феродо, спряхме, душках, душках - ми не е от нас, явно съм подушила някой наоколо, като лисица съм станала.

# 259
Веси, евала. Направо завидях! Аз съм точно до никъде. Нищо не съм подредила, нищо не съм чистила, креватчето още го чакаме, та и матрак не сме взели, козметика не съм купувала... Кръгла нула с подготовката. Само си стискам палци да има време за всичко.
Последните три дни съм като изцедена. Племенника ни беше на гости и с моя дивак направо ме изтощиха. Имам нужда от малко спокойствие и с нетърпение чакам утре. ММ е на работа, дивакът е на градина и нямаме планове за гости вечерта. Мисля да се отдам на себе си, пък дано се получи.

# 260
  • София
Белинда, нали сме съседки, а в малко училища се учи на 2 смени от начален курс и си викам да не се окажат синовете съученици 😁
От боята не ми става лошо, даже ми харесва, но този латекекс миришеше на нещо като парфюм даже .
doctor la нали съм на работа и нямаше как, спретнах се и съм много доволна, а и аз принципно си падам леко луда ма тема чистене и така 😊

# 261
  • Пловдив
Мис, стиснати палчета и от мен.
Аз искам да излиза по-рано и не се спирам,но става точно обратното-всички стягания и болежки ми изчезнаха и ми е едно лекичко.Аз пък като ви чета се замислям дали да рискувам с нормално щом и 2-та ми д-ри твърдят,че ще е голямо или да ме резнат.

# 262
Miss дано всичко е ок.  Praynig
Аз пазя леглото вкъщи,ММ каза,че съм започнала да хъркам.  Laughing Днес съм на ЖК дано всичко мине наред.  Praynig

# 263
Мис, стиснати палчета и от мен.
Аз искам да излиза по-рано и не се спирам,но става точно обратното-всички стягания и болежки ми изчезнаха и ми е едно лекичко.Аз пък като ви чета се замислям дали да рискувам с нормално щом и 2-та ми д-ри твърдят,че ще е голямо или да ме резнат.
Аз много се страхува от болката и може би не бих рискувала с голямо бебе. Кате, все си мисля, че скоро ще се похвалиш с бебешорче, нали си първа в списъка  Hug

# 264
kati12, ако първото се е родило нормално, се очаква това да ти е по-лесно и бързо.
При мен също беше така въпреки, че първото беше секцио по спешност.
Чела съм статии, че не големината на бебето е решаващо дали раждането ще е лесно или не.
Най-големият проблем при нашите условия е, че се ражда почти легнала.
Моето второ бебе беше 4 кг и излезе малко трудно, защото му беше голяма главичката, но в съседната тема се похвалиха с почти същите кг и без шевове Simple Smile. Аз съм се настроила за бебе с по-малка глава и да родя без шевове  Blush

# 265
Снощи една мартенска мама е родила бебе 3950 гр., нормално, без нито един шев. Така че си е съвсем възможно, то природата си го е измислила, а и женското тяло си знае. Нали главичката е важно да мине, а тя е мека и се нагажда да се спусне по канала по свой си начин.
Ох, голям експерт съм аз, ама ела да ме питаш какво заешко сърце съм  hahaha

Веси, направо благородно завидях за освежаването на апартамента!

Първият ми понеделник от майчинството преминава в лежане и гледане на ТВ, супер е и точно за това си мечтаех, само че след малко ще ми писне  Mr. Green Искам да се разходя до няколко магазина за дреболии, ама кой знае как ще се дотътря после. То аз съм с кола, де. Има ли още мами-шофьорки? Аз нямам проблем, той не ми е огромен корема, просто при паркиране назад ми е по-тегаво май.. Един колега разправяше, че бременните не бивало да шофират. Пък аз не си спомням със сина ми дали и кога съм спряла да шофирам в 9тия месец  newsm78

# 266
SilverLining, хаха и аз се наслаждавам на първия ми мързелив ден от майчинството. От сутринта лежа, гледам сериали и чета форуми Simple Smile. Ама сега ще трябва да изляза, понеже съм гладна, мисля да се занеса до центъра и после се връщам да мързелувам Simple Smile.
Аз си карам, никакви проблеми няма, пък и ми се налага най-малкото до градината на малкия.

# 267
Когато ние сме се раждали, аз не мисля, че за секцио е било предпоставка голямо бебе, най-вероятно е защото не са имали такава апаратура като сега, и масово са си раждали около 3.5- 4 кг, че даже и повече. Като че ли сега и бебета се раждат по-мънички около 3 кг.
На лекциите за раждане, точно това обясняват, което казва и Силвър, че черепните кости на бебето са меки, те се застъпват една в друга и това позволява главичката да премине.
Аз също още си карам, тя неволята учи Simple Smile

# 268
Аз утре ще ходя на лекция за раждането. Аз ще съм със секцио, включено е в темата и дано да ми е полезна лекцията.
Сутринта ми се счупи зъб - писна ми от тия зъби  #Crazy Сега и на зъболекар трябва да ходя.

# 269
Здравейте, момичета. Бях на преглед при д-р Чавеева и се връщам леко притеснена  Cry Отначало измериха бебка 1600 гр с 4 седмици назад и ми изкараха акъла... При повторно измерване я изкара 1900 гр, което си е на долната граница за периода и пак иска да ме види след 2 седмици. Плацентата ми вече е доста калцирана, но не е от нея - гледаха на доплер, храни си го. Д-р Чавеева каза, че не можела да изключи варианта бебка да се е инфектирала с токсоплазмозата и от това да изостава и направо настръхнах Embarassed Опита се да ме успокои и ми каза, че някои бебчета просто са си по-мънички и най-вероятно няма нищо тревожно, но все пак да се видим пак след 2 седмици... Та така - няма спокойствие при мен, а аз вече за раждане се бях размечтала...

Общи условия

Активация на акаунт