Доста изминахме, малко остана априлско бебче да гушне мама - Тема 13

• 47 575
  • 758
  •   1
Отговори
# 285
  • Пловдив
Викси ,не се притеснявай за раздутите черва.На мен с първата Б ми казаха същото,но доцентката,при която ходих на жк веднага след това каза,че не е за притеснение и много вероятно до следващия преглед да няма и помен от раздути черва.Така и стана-на следващия всичко беше наред.

# 286
Викси ,не се притеснявай за раздутите черва.На мен с първата Б ми казаха същото,но доцентката,при която ходих на жк веднага след това каза,че не е за притеснение и много вероятно до следващия преглед да няма и помен от раздути черва.Така и стана-на следващия всичко беше наред.

Ох, дано да е така, защото големи страхотии ми се въртят в главата и по тоя повод.....(Не ми стига онуй улично псе, което ме нападна точно след този УЗ). Лошото е че на мойто АГ не и е хубав ултразвука и се чудя възможно ли е тя да е пропуснала нещо при всичките прегледи (от началото на бременноста ме е гледала поне 10 пъти), или пък туй чудо се е появило изневиделица в края на 7 месец  newsm78 Даже мисля да ида за трето мнение, но чакам ММ да е с мен за подкрепа, че ако ми кажат нещо лошо (Недай Боже!) направо ще психясам........а той ще се прибере най вероятно около 1 април, ако не взема да родя преди това, де Simple Smile

# 287
  • София
Момичета, много съм щастлива Hug След две седмици спирам фраксипарина! Казвам ви, камък ми падна...толкова ми беше писнало от него! А и вече не знам дали го усвоявам - коремът ми е токова опънат, че като извадя иглата, течността излиза обратно ooooh! Ох, най-сетне, край!!!

Успех на тези, които са под напрежение! Стискам палци притесненията ви да са излишни Praynig

Аз вече съм съвсем истински по майчинство bowuu Вчера предадох финализиран последния проект, който имах да довършвам и вече нямам НИ-ЩО за работа! Усещането е странно, но хубаво - отдавам се на мисли и дейности, свързани с бебето Heart Eyes

Имаме си вече количка! Намерих си зимен кош и взехме тази на приятелите ни, черната. Недоумявам защо някой би направил бебешка количка в тоя погребален цвят, но пък сме стилни Sunglasses hahaha Остава кошницата за кола, започвам още днес да търся.

# 288
Belinda, честита количка!  Crazy
На мен ми идва да се гръмна вече от тези киселини..нищо, ама нищо не помага...Давя се от тях, повръщам понякога - яла, не яла ... Чувствам се вече мега изтощена, и все нещо изкача и трябва да излизам почти всеки ден. Броя дните и се моля все пак да си дочакам датата. Следващата седмица мисля да не мърдам от дивана, с изключение на ходенето при док.  Tired Само да пера и гладя Crossing Arms

# 289
И аз си казвам няма да мърдам от леглото, ама все нещо изскача. Трябваше  да ходя и да връщам бебешката ваничка, защото подложката за гръб, която купих не влизаше във ваната. Реших да видя не мога ли да викна някой да я вземе обратно и о, небеса, най-добрият customer service досега - между 14-18 ч. някой ще мине да вземе ваната обратно. Без доплащане  Blush
Сега ми трябва нова, по-широка вана, уж мерих, ама не съм се справила добре. Във Икеа гледах симпатична ваничка.

Белинда, не са чак толкова лоши черните колички, аз примерно все в такива се оглеждам - черно, тъмно сиво.. Със синът ми имах кафява количка, цвят, който не присъства в гардероба ми, но пък беше доста удачен избор.

Гледам някакво бяло, гъсто течение ми се е засилило, дано всичко е наред, още две седмици трябва да се стискам. Принципно, в "реалният живот" две седмици за мен са нищо, бързо минават, сега ми се струват два месеца  Crazy

Дишаме и повтаряме, че всичко е наред и всичко ще се развие по-най благоприятния за нас начин в подходящия момент. Омм  Heart Eyes

# 290
Белинда това черно лятото много ще дърпа слънцето.  Thinking

# 291
  • София
Сигурно, Бейби, ама на харизан кон, нали знаеш... Но платът бил с ув-защита, в сайта пише Mr. Green Абе - изгъзици Laughing Важното е, че количката е хубава и здрава, цветът не ми е чак драма. Спестих едно 500 -1000 лв. и съм много благодарна на приятелите ми, би било лудост да откажа хубавата количка, само защото цветът не е моят.

# 292
Сладурки, току-що направих резервация за Ракета Ракия бар в парка Заимов за 12:00 в четвъртък. Ако някой може от по-късно, не е драма. Така като гледам едно 2-3 часа поне редовно си откарваме досега по срещите. Пишете ми на лични, ако не се ориентирате и/или искате повече подробности.
За прегледите, човек да се чуди сега на финала дали ни е по-добре да са чести или не. Стискаме палци за всички ни и това е. А пък друго да ви кажа се замислих. Чак ми е невероятно, че всички сме толкова примерни. Ако нещата се задържат така още 2 седмици като нищо първото ни бебе ще е някое с планово секцио.  Crazy В предната ми група августовски мами си имахме две юнски бебета. Екстра сме си искам да кажа!  Mr. Green

# 293
  • София
Mълчи, да не чуе дяволът Praynig
Бременни в Ракия бар, а такаааа! Mr. Green
Ако мъжа ми може да поеме малкия, ще дойда с голямо удоволствие.

# 294
Край, затварям си устата вече! Bubble е родила момченце на обяд днес със секцио, та вече си имаме талисманче!  Crazy Laughing Сега прочетох в групата във фейса и в моя защита държа да отбележа, че технически е било преди поста ми.  Mr. Green Честити да са ни и мноооого радости и тук да пожелая!  bouquet Hug

# 295
  • София
Лелеееее, първо бебенце в темата Grinning Страхотно!!! Честито на Бъбълчето, на балонче-мъж и добре дошло на малкото балонче Hug
Дайте подробности, че накрая ще се ядосам и ще си направя ФБ Twisted Evil Joy

# 296
Ауу, doctor_la, голяма уста, бре момиче!

Да е живо и здраво бебчето, много късмет, бързо възстановяване на Бабъл и бебето, да се гушкат скоро, тя толкова изстрада всичко, милата  Heart Eyes! Всичко наред ли е, тя беше от най-последните априлки, да не кажа май месец? Колко тежи беби?

Ох, аз бях до магазина и като ме почнаха едни менструални болки, направо ми се догади.. прибрах се и си легнах и пак почнах да го мисля. Нямам дебели превръзки за болницата, дрешките за багажа не са изпрани, стаята не е дооправена.. бели кахъри, де.  Crazy

Имам сбирка с колежките след два часа, ама май ще си остана в леглото..

# 297
Олее открихме сезона Simple Smile и аз не съм във фейсбук, тук май и няма термина, всичко надявам се е наред, не е родила много рано нали ?  Peace
Да и е живо и здраво  bouquet кротичко ангелче на нея бързо възстановяване пожелава, Heart Eyes. Пишете колко е голям, на.Ох че се зарадвах, вече наистина е реално   Blush

# 298
  • София
Е, няма как да е много рано, щом дори аз, дето съм с най-късния термин в темата, вече съм в осми месец. Сигурна съм, че всичко при тях ще е супер Hug

# 299
Първо ви поствам добрата новина от фейсбук Simple Smile

"Мами,имате си талисманче!!!Днес в 12.35 със секцио се роди моето момченце!Ден преди 33 седмица (така и не ги разбрах тези седмици как се броят точно ... ),но си диша самичко и изплака добре. Вярвам че е един силен и борбен мъж.Много преживяхме,докато стигнем заветната седмица и аз и той и близките около мен,дори и вие четейки терзанията ми!Благодаря ви за което!
В реанимация съм и не дават много телефони,но обещавам дъъълъг пост по-натам,а вие изпратете добра мисъл към моето борбено момченце!"

Честито на Bubble и от мен. Живо и здраво да е първото ни бебенце и бързо възстановяване и на двамата Simple Smile

Белинда - честита количка на теб. Много е хубаво че няма да харчиш излишно.....все ще намериш добро приложение на предвидените за количка пари.

Доктор - срещата този четвъртък ли е? Много ми се идва, защото ми е на 10 мин. пеша от вкъщи, но и аз като Белинда незнам дали ще намеря кой да гледа детето Sad

Силвър - бяло течение и аз имам от известно време. Днес ми взеха микробиология. Другата седмица ще имам резултат. Дано всичко да се дължи на по-засиленото кръвоснабдяване в малкия таз, а да не е проблем, въпреки че ако е просто ще се лекувам, особено след като първоначалната ми идея е за нормално раждане. Иначе за превръзки бих препоръчала Натурела - хем са тънки, хем много попивни. Аз по принцип съм с доста обилен цикъл, и първоначално не вярвах че толкова тънка превръзка ще ми свърши работа, но се оказа че греша. И аз не съм купувала още, но мисля да взема няколко пакета от нощните им.

След днешната консултация се оказва, че вече ще се срещаме с доки един път на всеки две седмици, както и предполагах. Така си е по ЗК разписано. Даже си мисля че към края ставаше и веднъж седмично, но ще видим по-нататък, надявам се.

Общи условия

Активация на акаунт