Доста изминахме, малко остана априлско бебче да гушне мама - Тема 13

• 47 549
  • 758
  •   1
Отговори
# 555
Белинда,какво е прехранване с предно мляко?За фраксипарина чакам днес лекарката да ми отговори,продължавам ли и с каква доза,ако да.Аз до 36 седмица имам два дни.

# 556
  • София
Ето тук за състава на млякото:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=177530

# 557
  • София
Колко много сте изписали за два дни Simple Smile

*** vselena*** честита дъщеричка  bouquet
Момичета черпя ви виртуално,че днес чуквам четвърт век  Sunglasses
Уикенда беше доста натоварен - в събота свекъра имаше рожден ден ,а в неделя с майка почнахме прането. Живот и здраве малкия като се роди ще е петия мартенски рожденик в нашето семейство  Laughing
А днес бях на тонове в токуда и утре пак ме викат,че са високи и ми казаха да пия и но шпа за контракции и да лежа.

Последна редакция: пн, 13 мар 2017, 15:49 от tcvetito

# 558
  • там където се случват чудеса и мечтите се сбъдват
Здравйте,аз малко се осеферих от болките и докладвам.Като цяло сме добре,само където днес минахме преглед при ортопед и се налага да носим ортопедични гащи месец и половина,защото има дисплазия на едното краче,другото е по-малко.Много се притесних дано след месец носене има добър резултат.Ортопеда ме успокои,че щом сме го хванали на време всичко ще е наред.Кърмим се ,но тя е мъничка (2300кг)и се изморява много бързо.Караме жълтеница вече,днес и падна и пъпчето.Това е засега.Благодаря на всички ви и ви пожелавам същата радост скоро на всички.

# 559
Вселена, браво, че така добре се справяш! Бебка ще заякне бързо Simple Smile
Аз бях днес на запис на тонове и ехограф в Токуда. Накратко - тоновете са добре, но плацентата е започнала да се калцира на места, та бебето може да не порасне още много. В момента е около 3.100 в странна диагонална позиция с лице напред, затова и ми е толкова некомфортно. Малко дребен ми се вижда в сравнение с баткото, но каквото такова. Доктора ще е на конференция до края на седмицата и ми увеличи магнезия и но-шпа, че да си дочакам датата. Освен това ще оставим лечението на гъбичките за след операцията, че не иска да си слагам нищо отдолу сега, за да не предизвикам раждане. И така, ще гледам да лежа повечко и да мътя 😀

# 560
  • Пловдив
Вселена, браво на вас двете Simple Smile дано бързо да дадат резултат гащите и да нямате никакви притеснения за напред.
Белинда, благодаря за интересното инфо. Ако някоя е прескочила линка по-горе, препоръчвам да му отделите някоя минутка Simple Smile

# 561
  • София
Вселена, изобщо не се притеснявай! Малкият ми син беше с гащи към 6 месеца, едната тазобедрена става имаше лек проблем, но всичко се оправи, точно както ортопедите предвидиха. Изобщо не го мисли, просто слагай гащите и всичко ще е наред.

# 562
Манха, на какви дози магнерот и но-шпа си? Имаш ли много контракции, при мен от време на време има болезнени, с първата бременност не помня да съм ги усещала болезнени към края  newsm78
 Нали и аз съм замътила, ама пък то е прекрасно време навън и така ми се иска да щипна нанякъде. Седях в градината и се препичах, ама не ми беше удобно на стола, а ако бях разпънала шезлонга трябваше да чакам някой да се прибере и да ме вдигне от него  Joy  Дръвчетата са напъпили, нарцисите са разцъфнали, тревата е зелена, прекрасен сезон е пролетта!
Утре съм до болницата, а в сряда ще се опитам да се замъкна до колежа, така че днес гледам да почивам.
Обаче имам да си довзимам разни дреболии - взех, че си пренаредих чантата за болницата и викам я, да ги погледна тия еднократни гащи дето съм си взела - ми, те едвам ми побират задника  Embarassed Хубаво S размер съм си мислила, ама ще ида за едни L-ки.
Стаичката ни е почти наредена, последни онлайн поръчки и съм в предстартова треска вече.
Вчера ме заболя главата, и още ме наболва, а точно няколко дена преди това се хвалех на ММ как за 9 месеца нито веднъж не ме е боляла /по принцип си имах мигрена поне веднъж месечно/. Защо ли ми трябваше да се хваля.. нищо, търпи се.. от напрежение ще да е вече   Crazy

# 563
  • София
Еййй, Силвър, каква добра идея. Я и аз да взема да си пробвам гащите, че голямо чудене му хвърлих какъв размер да взема, че хем да не ми стискат, хем да не са ми като парашут, че няма да държат превръзката на място.

# 564
Хайде Белинда, премери и сподели  Joy

Уж пише size 10-12, Small, колкото сме били преди да забременеем, стават ми, но ми се впиват много, а не мисля, че така трябва да е. Определено ми трябва М, 14-16.

Знаете ли какво забелязах докато гладих /успях най-накрая/ - на повечето боденца/с крачолчета/, от Next да речем, но и на едно българско видях, накрая на ръкавчетата от външната страна има едно като маншетче, което се обръща върху ръчичката и става като ръкавичка - да не се драска. Много умно измислено, тя и една приятелка ми каза, че първият размер дрешки го имат само, ама то почти не се забелязват и нямаше да обърна внимание.
Това е само в случай, че разбрахте за какво говоря  Joy

# 565
  • София
Уцелила съм ги Grinning Взеха размер 42-44, добре са ми, значи съм качил тамън 3-4 номера Crazy

# 566
Я да пусна един отчет и аз. Сега се прибирам от цял ден по задачи.  Ходих на преглед и тонове. Всичко е ток и жици, аз съм все още "само" +13, а бебка е малко слонче - 3,100 в началото на 9-ти месец.  Shocked Другата седмица пак тонове, а по-следващата - и преглед. И да спирам след две седмици магнезия. Ще си допия опаковката и толкоз.
После пък ходихме с ММ да до прегледам дрешки и играчки. Най-важното е, че си намерих помпата. Обаче супер много неща ми се губят и нямам идея къде съм ги дянала. Май ще правим някой пролетен ден сериозна чистка на "склада". А за играчките да питам знаете ли някакъв сух препарат или нещо друго, с което да изпера плюшените играчки с механизъм?
Да кажа и за срещата тази седмица. Уговорката е за сряда, 14:00, Викторията в Ринг мол. Заповядайте, ако можете.

# 567
Silver, имам болки, на записите не се виждат контракции. 3 пъти по 2 ми е дозата, за да си дочакам датата за секцио.
За еднократните гащи - аз затова си взех на Чико, нямат номера, а са целите разтегливи. Супер удобни в сравнение с Канпола.

# 568
Вселена - честито  Hug Браво и на малката, че е успяла да засуче  Wink Всичко ще е наред, не се притеснявай!
Белинда - и аз благодаря за статията. И на мен са ми промивали мозъка с разни съвети да сменям ту на едната, ту на другата гърда през 5-10 минути, така че добре че сподели навреме!

# 569

Здравейте!

Всички бъдещи майки, към секцио ли сте се ориентирали?!
Да не се сбъдне шегата на някой от нашата група и за април да не останат неродени бебчета?!  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт