Доста изминахме, малко остана априлско бебче да гушне мама - Тема 13

• 47 545
  • 758
  •   1
Отговори
# 570
Ей Белинда мерси за статията, много добре обяснена. Аз изнамерих една стара книга за детето от 0 до 3 годинки там е засегнато същото.
Гащите какво сега щом и вие мерите и аз ще ги пробвам да не вземе да се наложи да купувам други че взех S.
И малко помрънкам аз съм цял ден с болки доста силни много ниско в яйчници ли не знам какво има там,сега леж със сто възглавници сякаш поотминаха, ако и тази нощ ме боли май ще търся доктора.
Потребител не бих казала че всички са секцио, аз ще съм заради високо  налягане в очите и ме е страх да поема риска от нормалното раждане.

# 571
Потребител, имахме приятни изненади от нетърпеливи бебчета, ама нека другите си седят и да си чакат датите  Grinning
Манха, а на теб заради положението сега на бебо, доктора каза ли ти на какво се дължи и защо така се е завъртял? Защото и моята седи напречно/ косо (предплагам това което същото което казваш за диагонал). Четох, че по принцип било заради аномалии в матката, ама аз нямам.
Сядам да чета за кърменето, което Белинда ни е дала. Тъкмо днес бях на лекцията в Майчин дом с Елена Василева. Наистина изключително приятна жена, препоръчвам ако имате възможност. Нейното училище е в сряда в Лабиринт, тази седмица темата е за масаж и гимнастика за бебето.

# 572
Аз съм пред кабинета на гинеколога.С контракции съм от 7ч на 4 5 мин болезненки.Хем да си седи на топло,хем да излиза вече.

# 573
baby, дано всичко е наред, с теб сме!
Purple, не знам защо стои така, но усещам, че и на него не му е удобно, защото много се върти. Този път мина през всякакви пози.

# 574
  • Бургас
Аз съм пред кабинета на гинеколога.С контракции съм от 7ч на 4 5 мин болезненки.Хем да си седи на топло,хем да излиза вече.
В Девата ли си?

# 575
Бейби, стискам палци, и сега да е и не, най-важното е всичко да е наред!
Мис, теб изписаха ли те?
Манха, значи излиза бебешка им или овнешка им работа, тя това и моята лекарка се чуди това бебе защо седи така в толкова неудобна поза. Според нея няма да се обърне, каза да мисля дата за секцио преди Великден, обаче аз ще си се ослушвам още малко, може пък и да си застане.

# 576
  • Бургас
Значи да ви кажа, че Baby.st.ss е приета в болницата и в момента я мъчат с едни абокати на съседното легло. Станах съквартирантка с още една априлка. 

# 577
Поствам и тук това, което написах и във ФБ групата
Бърз отчет и от мен 😃
Бебо е 3 кг в 36-та седмица. Докторката ми взе МБ  и ми даде направление за кръв и урина. Утре пак ще е разхождане.
Иначе кистичката си стои, не расте (искам да му изчезва вече тази киста.. 😔 ) но поне ме успокоява това, че не расте.. ама като се роди живи и здрави ще го видят с ехографче. Дано всичко да е наред 🙏
Каза, че коремът ми бил като за раждане...
Днес си купих всичко нужно за болницата. Утре само ще изпера нощницата и ще стегна багажа..

# 578

Потребител не бих казала че всички са секцио, аз ще съм заради високо  налягане в очите и ме е страх да поема риска от нормалното раждане.

Лили,
Имаше ли оплаквания, за да отидеш на офталмолог или знаеш, че ти е високо по принцип? Чувала съм за избор на секцио, ако имаш висок диоптър.

# 579
Миналата седмица бях с 30% скъсена шийка,а сега вече 70%,главата е доста слязла,бърза ли бърза.  Crazy С July пък как се срещнахмче .  Crazy

# 580
Бейби, ще удържите ли положението или още не се знае? Важното е, че ще ви наблюдават.

# 581
  • Варна
Бейби,дано да удържите положението още малко поне,стискаме палци  Hug

# 582

Лили,
Имаше ли оплаквания, за да отидеш на офталмолог или знаеш, че ти е високо по принцип? Чувала съм за избор на секцио, ако имаш висок диоптър.
Имам висок диоптър за това аг ме прати на очен, и всъщност се оказа  че  ми е високо и налягането, аз н бях го мерила до тогава. И направих тази грешка да се зачера за рисковете и леко се изплаших специално от отлепяне на ретината и така.
Бейби и Мис дръжте фронта, лекарите ще се погрижат, всичко ще е наред  Hug

# 583
Ами доктора каза,че ще успеем.Сега 3вечери ще ми бият някаква инжекция за белите дробчета за всеки случай.

# 584
Белинда, благодаря за статията,много неща ми се изясниха.Днес говорих с лекарката,заради ниските тромбоцити се намалява фраксипарин от 0.6 на 0.3 за седмица,а след това го спирам.Само се моля да издържи бебка още седмица,корема ми се е смъкнал,а и я усещам вече много ниско.И аз съм на магнерот и но шпа 3*2,стискайте ни палци да удържим още поне десетина дни...

Общи условия

Активация на акаунт