Доста изминахме, малко остана априлско бебче да гушне мама - Тема 13

• 47 541
  • 758
  •   1
Отговори
# 585
Бейби, тогава почивайте си и не мислете глупости. Хубаво е, че поне ще си правите компания.
Нев, и ти стискай кълки още малко. Ти всъщност как ще раждаш, секциото ли ти е след десетина дни?

# 586

Манха,
В атмосферата на тези вълнения за бебетата, да не пропуснем избора на заглавие за следващата тема?!  newsm53 Напредваме бързо!

# 587
Давайте предложенията Simple Smile

# 588
Амиии "Хайде слънце да пече, а ние вече с бебчета да сме в ръце"
Или "Слънце вече нека грее, детски смях да ни залее"
Не съм много по тези неща.. така набързо ги измислих..  Laughing

# 589
много сте писали...
Веси, да кажа и аз за раминаването в лекарствата от ЕС - има си разлика. последният ми опит е от лятото с най-обикновен детски нурофен. българският смъква температурата за около час, а гръцкия - за няма и половин час, по-евтин се оказа, че и по-голяма разфасовка. и това е нещо супер елементарно, предатавям си за другите как е...какви ти стандарти...хич не вярвам
за зодиите - и аз си харесвам овнетата, ама имам и много приятелки риби. мъжете риби не са ми любими...
сигурно не е само зодията, ама ... Wink

и да се оплача - борим една ужасна температура с дребосъка. утре отиваме пак да го види УНГто, че то уж нищо работа тая сливица, а си стана ега ти ужаса...
отделно майчето ми другия понеделник я изписват от болницата, разбира се в безпомощно състояние, и ще се притеснявам и за това...

пууу, не ми остава време да помисля за новото човече. добре че яко рита и напомня за себе си.

мамите по болниците - стискам ви палци всичко да е наред и да си дочакате датичките.

# 590
Аз съм с болки,които не спират.Биха ми мускулно обезболяващо и дано да мине.Адскии болешееееее  #2gunfire

# 591
  • Варна
Ох,милата.Дано да минават бързо болките..  Hug

# 592
  • София
Baby.bs.st стискам палци болките да отминат и бебчо да си поседи на топло още малко.
Manha и аз съм с болезнени контракции, а вчера на тоновете - нищо ... Въпреки, че съм нормално  ще пия до края на седмицата и аз магнезии и но шпа и ще стискам и моята лекарка да се върне от конференцията. Всички за Токуда ще трябва да почиваме тази седмица. Явно болките са от друго.
Nev , lindichka, и аз съм фармацевт, пък и това работя - регистрация на лекарства. Ами няма как Нурофенът в България и Гърция да е различен...виж ако сравняваш нурофен и някой генеричен ибупрофен (произведен в Индия) тогава да, има разлика в състава на помощните вещества и съответно и в ефекта. Но на един и същи производител си е еднакво лекарството. Изтегляла съм лекарство от пазара за една сгрешена дума в листовката, какво остава за разлика в състава. Да не говорим, че наскоро заради няколко оплаквания от пациенти за една маз, че не миришела както обичайно блокирахме парида в цяла Европа, докато се уверим, че няма проблем ...
Вчера ходих на работа от офиса и вечерта бях като парцал, много се изморявам напоследък. Заспах в 8,30 и сега съм се разбудила и съм гладна ...😬

# 593
  • Пловдив
Веси,от информацията ти за лекарства разбирам,че и това което бях чула не е вярно.На майка приятелка си имаше аптека и тя казваше,че в аптеки Марешки не били особено качествени нещата.Явно не е така.
И аз събудих в 4ч гладна и наспана.При мен колкото наближава, толкова и болките изчезват.

# 594
На  Baby и спукаха дупето от инжекции и пак с болки.  Twisted Evil Доктора казват,че правят всичко възможно,но ако е решило да излиза нищо не може да го спре.Хайде за добро утро една порция съдедски бебешки рев . ( Да не си помислите,че е July) Тя още го мъти и само изкарва ,как каза  newsm78 ,а да касов бон.(листчето със записа на тонове)  Joy

# 595
  • където мечтите се сбъдват
Белинда, благодаря за статията,много неща ми се изясниха.Днес говорих с лекарката,заради ниските тромбоцити се намалява фраксипарин от 0.6 на 0.3 за седмица,а след това го спирам.Само се моля да издържи бебка още седмица,корема ми се е смъкнал,а и я усещам вече много ниско.И аз съм на магнерот и но шпа 3*2,стискайте ни палци да удържим още поне десетина дни...
Колко са ти тромбоцитите?И ръчно преброени или машинно.Моите бяха паднали под долна граница ръчно преброени и доста се бях притеснила.Някакси,обаче се вдигнаха докъм 200.Мисля,че се дължи на едни зелени водорасли,които пих една седмица-хлорела.Пробвай,ако искаш.Лекарите това няма да ти го кажат.

# 596
Четох и аз за кърменето, ама и предният път бях чела. Нищо не се получи. Имам чувство, че мен не ме бива нещо. Имам 2 приятелки, които си кърмеха без проблем и двете деца, ох не са казали, режим им направиха, абе все едно цял живот това са правили, а не са прочели 1 дума по въпроса. Е аз няма и няма. И сега като чета ми се струва толкова страшно и сложно. Може ли нещо психически да ми има и за това да не ми се получава?!
А иначе така ми се догушка бебка вече, до сега само ме беше страх как ще се оправя.
Бейби, стискай кълки, мила! Дано се задържи бебо повече.
Аз пък съм голям фен на Марешки, евала на човека. Пазаря само от неговата аптека, мм пък зарежда само от неговите бензиностанции. Ако има повече такива бизнесмени може и да се пооправим малко. Човека печели от количеството, не от цената.

# 597
  • София
Тъкмо се прибрах от запис на тонове в Токуда - днес нямам контракции и тоновете са добри  Simple Smile. Пия 3х2 но шпа и магнерот, но през нощта имах менструални болки  newsm78
За съжаление Димитров влизаше в секцио та нямаше как да го питам за болките,но по телефона каза на акушерката да продължавам да си пия хапчетата. Кючукова ми погледна тоновете и ги подписа и сега виждам,че е написала ""реактивен плод "" - някои да има някаква идея какво ще рече  Thinking

# 598
Абе въобще не е такова цвете този Марешки! Аз съм работила също в този бранш и с неговите аптеки беше ужасТ!
Аз вчера цял ден подпирам дивана, а Щурчо рита ли рита. Днес се каня да чистя ама да видим дали ще ми се получи  Laughing Чакам и ММ да сглоби шкафчета, легълца, че като ви слушам се депресирам.
Някой може ли да ми каже от къде да си купя готини буйки за бебо за изписването?!?!
Момичета не остана, стискайте още малко  Hug Hug Hug Поне Бейби и Мис сте заедно и ще си обменяте опит.
Белинда bouquet за статията и съветите.
ММ ще ходи към 23.03. към Австрия и ако някой иска капки за колики може да вземе повечко, а й майка ми ще си идва ама май месец от Германия и тя може да донесе също (аз нея я ползвам много за моята козметика и прахове). Мисля, че Ева питаше за капки?!?!

# 599
  • София
Аз ходих до магазин Косара и бебешките им дрехи са много сладурски, материята им е хубава и не са много скъпи . Имаше и буйки с мечета - на мен ми харесаха Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт