Доста изминахме, малко остана априлско бебче да гушне мама - Тема 13

• 47 528
  • 758
  •   1
Отговори
# 630
Хахахах - " леле, тия всичките са загазили на един и същи купон " Laughing Laughing Laughing Това ме разби.

# 631
Белинда - резервацията е за 14 часа на името на София във Виктория в Ринг мола.
Аз ще опитам да дойда след 15 часа, но ще пиша първо във Фейсбук дали сте още там.
Baby - няма страшно! Бебчо би трябвало да е поне 2 кг. вече, а и теглото не е най-важно - има цял живот да дебелее  Wink
Mis - Айде да те пускат и да не те приемат повече до раждането! Поне се опознала екипа, и те теб, та ще се чувстваш като у дома си като дойде време да раждаш  Wink
Аз нямам търпение вече да е утре, да ми мине часът при Марков да ми кажа колко е голямо бебето и има ли място за притеснения, че аман от тия токсоплазмози, калцирани плаценти и какво ли още не  Praynig

# 632
  • Пловдив
Хайде и аз отивам да видя бебко.Много съм изнервена тия дни.Едни се молят да не излиза,аз пък да излиза.Притеснявам се,защото малкия снощи с Т 39,4 ,татко му и той се зарази.А днес толкова се радвах,че издържах да не родя за тържеството,а с този вирус-ужас и пак го пропускаме,и ме е страх да не прихвана,а до 10 дни бебето ще излезе  newsm78 Смотана работа.И снощи апарата за кръвно се развали,а от нерви качвам.След малко като отида при АГ ще ми мине всичко,надявам се Simple Smile

# 633
Момичета, до тук добутахме, да дишаме дълбоко само още броени седмици, при някои дни остават до големия финал.
Бейби, вярвам че ще си изкараш 2 в 1 достатъчно време, грамовете не ги мисли, по-важното е да са му развити органите на бебо. Кротувайте си сега двамата  Simple Smile
Марти, Кати, вижте си бебоците, че са добре и не го мислете.
Другата седмица между 23-26 ще има Бебемания в Експото. Смятам дотогава да видя какво още имам да купувам и ако мога от там да взема оставащото.

# 634
Почнах прането Simple Smile
Едва му събрах другарчетата чорапки после  Crazy
Как ли ще се глади една педя боди, направо ще лудна  #Crazy Гладенето утре ще го мисля  newsm78
Момичета, да питам за стерилизирането: до колкото се информирах то е в "сила"24 часа. Хайде шишетата ще са от болницата, но ако се наложи да ползвам помпата - тогава как ще се действа. Дали в болницата ще ми я стерилизират  Thinking А самите биберони, залъгалки - с тях как ще процедирате, този силикон или каучук пак на същия принцип ли се стерилиз. както шишетата. Честно да си призная (може и да ми е глупав въпроса) не виждам как в болницата ще мога да ползвам моя залъгалка или биберон.
Такива мисли почнаха да ми се въртят в главата. Все имам чувството, че нещо ще пропусна и няма да е както трябва

# 635
Момичета, да се отчета и тук.  Последните няколко дни съм се отдала на чистене и подреждане и не ми остава време да пиша. Дано само не ме хваща гнезденето, защото даже още не съм почнала 36 седмица. Днес ми е много притеснено. Ходих да си взема резултатите - кръв, урина, микробиология. Хемоглобина ми е 113 при референтни стойности 115-160.....мисля че е добре, но за всеки случай взех една билкова кръв,а имами един блистър малтофер, така че ще ги доизпия, пък дано се задържи. Тромбоцитите също са в норма. Няма белтък в урината и кръвната захар е ОК. Микробиологията обаче е малко кофти: 1. Нормална аеробна флора. 2. Candida spp (-). 3. Микроскопски препарат: полиморфни анаеробни бактерии, липсват лактобацили, умерено плоски епителни клетки, левкоцити..... По тоя повод ми изписаха 12 дни по 1 глобула Макмирор комплекс. Две неща ме притесняват - Да не вземе да тръгне раждане по-рано и да се наложи секцио заради това лекарство във влагалището и Нистатина който съдържа Макмирора май не е много подходящ за бременни newsm78 ....... да не говорим че трябва 12 дни да бъркам и то колкото се може по надълбоко за да ги поставям тези глобули   #Crazy Има ли някоя мама която е слагала Макмирор да всее нотка успокоение?

Мече - в болницата само измивах бибата с водичка, а помпата там, ползвах само да отпуша каналите и да тръгне кърмата - не съм давала на бебето да пие от шишето на помпата.....виж в къщи - друга работа, като си я стерилизираш вече можеш да ползваш и изцеденото в нея мляко. Иначе и силиконовите и каучуковите ги стерилизирах по един и същи начин - чрез изварявабе (не съм купувала стерилизатор)

# 636
  • София
Викси 3 пъти съм слагала макмирор по 12 дни . Първите 2 пъти заради антибиотик от който получих гъбички и третия път е защото не са се изчистили 3 месеца по-късно - нямам симптоми,но МБ не беше добре. Вчера сложих последната,а утре влизам в 37 седмица.

# 637
Primera, насреща съм за всякаква помощ и въпроси, като затръгвате  Hug

Преди малко докато бях в двора, синът ми така ми изшутира една топка в главата, че свитки ми излязоха. Топката ме удари в челото, ама беше силен шут и изневиделица, малкия почна да реве, ММ се притесни аз да не съм се стреснала..Добре, че не беше по-надолу, че все още бях с очилата и можеха да ми се счупят.

Аз днес изкарах цял ден в колежа и утре ще се пробвам да си взема изпита по-рано от другите. Губя около седмица-две, в които мога да преговарям, но няма начин. Направо ми иде сама да се потупам по гърба. Дано има и за какво, де  Crazy

Ох, да помрънкам за снощните си болежки, ново двеста нали. Като почна да ме боде стомашната област отвсякъде, отпред, отзад, та докато стана ясно, че са газове, вече се бях видяла в чудо. Няма такива болки, не можех да лежа, да седя, че страшно дискомфортно, а бебето и то се беше разшавало като лудо. В комбинации и с контракциите просто бях като една препарирана мечка - лежах, гледах в тавана и чаках да ми мине. Намерих Еспумизан /малко с изтекъл срок, ама тук фармацевтките да се включат - мисля, че има месец-два карт бланш, в който могат да се пият лекарствата след датата на годност, нали  Rolling Eyes/. Та викам на ММ ще ме прощаваш, че не е много романтично, ама ще попръцкам малко тази нощ  Joy  По принцип няма значение, че доста години сме заедно има чисто физиологични неща, които НЕ правя пред него, но сега няма нужда от задръжки, мисля.

# 638
  • Варна
О, да, и аз наскоро имах така газове, в чудо се видях от болка, а не бяха много уж. Не бодежи, ами направо като забита сабя се чувстваше ниско долу в корема, ужас.
Бейби, хубавото е, че поне си под контрол там в болницата и те наблюдават изкъсо Simple Smile За кг. не се притеснявай, както и другите са казали, важното е да си е развито добре човечето, после ще си наддава Simple Smile
Аз пак да се оплача, пуснах пак урина за изследване и още не са ми излезнали резултатите ... което ме навежда на мисълта че пак са изолирали бактерия  Close Close Close Close ееееееееееееееееей писна ми. И течение имам все още, въпреки че тиках 12 вечера макмирор  Rage
Скрит текст:
То поне да беше хубаво чувството че си тикам нещо ама уви!!!
Нито секс правя, нито съм си занемарила хигиената, но ето, пустата бактерия не се маха и това е, какво е това чудо ?!?! Да не би да бъркам някъде??? Вие момичета, как давате стерилна урина? Аз сутрин , като не издържам вече да се стискам, ставам, измивам се хубаво, подсушавам се и по средата на пишкането, слагам стерилното контейнерче. Тъй като е супер рано и няма как да се изтреляме от къщи за 30 мин. да сме в лабораторията, увивам контейнера в хартия и слагам в хладилника. След 2 часа някъде го давам в лабораторията. Нали правилно правя?

# 639
  • Пловдив
Теди,на мен в урината ми излезе бактерия и моя аг каза,че е нормално за края на бременността т.е. няма да правим нищо.Иначе си я дала както трябва.
Да споделя,че след днешния преглед нещо се изплаших и в последния момент реших да съм секцио.Сега ми е едно объркано и странно.Но сега го измери 4,2кг и ако не тръгне до термин трябва да го предизвиква (заради клексана не трябвало да преносвам,а в същото време мисля,че термина ми не е точен и пак ще съм преносила поне с 4дни)
Егати чудото все ми се променят нещата в последния момент-болницата,начина на раждане..Та другата седмица ще си мина от реда.Толкова е вълнуващо.
Вярно ли,че на 20.03 според някои хороскопи е овен,а според други риби?Много криво да си няма зодия ако е тогава  newsm78 Вие коя дата бихте избрали ако трябва да избирате-до 25.03
ММ си мисли,че е хубаво аз на 17,той на 27,детето на 30,а това да е на 20.Офффф ферман.Много ми е развълнувано и ще пиша и във ФБ  Simple Smile

# 640
Kati, не се ли изкушаваш да четеш в нета нумерология? Днес надникнах леко, и аз бях в чуденка.
Какво мислите за чувалчетата за сън? И аз започнах да пера, и като извадих шалтето от беб.спален комплект, ми се стори огромно.. Shocked

# 641
  • Бургас
Пуснаха ме от казармата.....болницата де. Сега се чудя колко ли още време имам преди да се върна пак.....надявам се този път да е за раждането. Сега съм на диета. Изпитвам ужас да не се повтори жлъчната криза, че беше ужасно просто.

# 642
Мис, браво че си си вече вкъщи. Пази се и си почивай. То е много лесно отстрани, но го погледни от положителната страна, че поне се подготвяш за болката.
Кати, според мен както се казва преспи тая нощ и утре ще мислиш по на ясна глава за дата, понеже сега емоциите бушуват от новата смяна на обстоятелствата. И аз бях така миналата седмица като ми казаха да си избирам дата преди Великден. Много ми е интересно дали обаче бебока ти ще се окаже толкова голям колкото го измерват.

# 643
Кати верно много голямо ей, как толкова бързо расте мъничето. Дали наистина ще са такива кг и аз се зачудих? За зодиите аз гледах овен е от 21.03—20.04 така че мисля 20 се пада последния ден на риби, но виж поразрови ако искаш.
Мис хубаво, че си си вкъщи и вече в болница само за раждане по термин да ходиш.

# 644
  • Пловдив
Ех,жалко.Аз си мислих,че от 20-ти е овен.Но май по-добре датата да ни харесва пред зодията.Аз изпрах и изгладих.Само матрачето остана за петък,че момчето го нямало тия дни,а реших с рейнбоу да я изтупат и изперат.

Общи условия

Активация на акаунт