Доста изминахме, малко остана априлско бебче да гушне мама - Тема 13

• 47 538
  • 758
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Силвър, ако има някакъв шанс да се прибирате насам и да ви дотрябва детско заведение, или в друга държава с подобен на нашия имунизационен календар, аз бих ги сложила. Ако сте установени трайно и окончателно там, където сте, следвай техния Peace
И още нещо - как сте с бежанците? Ако има около вас големи групи, също бих сложила. Съжалявам, ако прозвучи кофти, но носят какво ли не, а в бежанските лагери това какво ли не процъфтява ooooh! И после като тръгнат да се интегрират в местните училища и т.н., познайте Confused

# 616
Белинда, не, изобщо не звучи кофти и аз така го мисля, има страшно много народ от къде ли не, и абсолютно не знаеш кой какво и от къде си е донесъл. То тук такова разнообразие от етноси, и то специално като се замислиш най-притеснителни са тези от Африка и Близкия Изток... Не ми се рискува, та трябва да видя как и с кого се обсъжда  Thinking

# 617
Нана, аз бих искала да се възползвам от предложението ти за капките, ако може и за нас щом мъжа ти ще пътува и няма да го притесним. Ще ти пиша на лични да се разберем.
Gingerina, http://magazinmonic.com/noshtnici/noshtnici-karmachki-rodilki-br … 42_63.html?page=3
това е единият от магазините, които момичетата бяха пускали преди.
Аз имам вече 2, в болницата в която ще съм пише, че толкова ми трябват. Чудя се дали още една да не си взема.
Белинда, признавам си, че прочетох само едната статия, ще гледам и другите.  Grinning

# 618
  • Варна
И аз ще взема да прочета по подробно за кърменето, въпреки че четох и гледах доста клипчета по темата.
Благодаря и аз Белинда, за полезния линк  bouquet
Бейби, Стискай още малко, силно се надявам че са ти намалели болките и ще издържиш до когато трябва. Още 2 дни имаш за инжекции нали ?
Мис, ами ти как си ?
Иска ми се да се оплача и да изпусна парата от днес, целия ден бягаме по задачки с ММ , толкова зле си чувствам корема на моменти че едва ходя. Да не казвам в колата през дупките като минаваме какво чудо е, и как имам чувството че ще се разкъса нещо отдолу Sad Голям зор! И се появи една ужасна силна болка в чатала - срамната кост, направо не мога да си повдигна крака да вляза в колата примерно. Още... Забелязах че тази вечер имам контракции, добре че поне те не болят, само се задушавам леко неприятно. А, и за капак, днес след сутрешния душ забелязах по 3 малки стрии на гърдите , добре че почти не си личат, и дано не стават повече  Sick

# 619
PurpleS, благодаря много за линка  bouquet
Теди, мен даже доста често ме боли там в тази кост, на няколко дена ме заболява силно и ми е трудно да се движа, после минава.

# 620
  • варна

Днес се рових из имунизационния календар тук и се оказа, че на новородените не им се слагат ваксини. Тези, които се слагат в БГ в родилното - БЦЖ и хепатит Б, тук са по избор, по-скоро за "специфични групи". За БЦЖ-то пише, че се слага, ако родителите или баба и дядо са родени в страна с висок риск от туберколоза. И сега не знам?

Другите си почват от 8-ма седмица стандартно и се припокриват в двете страни, с изключение на една май.
Силвър, това, което пишеш ми е изключително полезно. Предстои ни, евентуално, да се преместим , може би дори трайно, в кралството. Това ще се случи най-рано два месеца след раждането, тъй като детето първо трябва да си завърши учебната година. Въпросът с ваксините и лекарската помощ въобще, ми е един от главните за проучване и разрешаване, но щом имунизационният им календар се припокрива с нашия след два месеца, това е перфектния вариант за мен. Ще видим де, нека се прибере мъжа, бебчо да се роди и ще правя по-сериозни проучвания, така или иначе, щях да те питам на по-късен етап, така че, благодаря за инфото в аванс bouquet

# 621
Бейби, Стискай още малко, силно се надявам че са ти намалели болките и ще издържиш до когато трябва. Още 2 дни имаш за инжекции нали ?
Мис,ами ти как си?
За белите дробчета ли?Ами те ми ги биха в рамките на 2 дни на 10ч.
Тапата ми падна,болки нямам.Стискам кълки.
July е пушка,днес я изписват,но докторите много я изнервят.Типична хормонална,бъдеща мама.  Grinning

# 622

Друго предложение за тема:
Денят все повече расте и априлче рита силно с краче.

# 623
  • София
Ох, Бейбито без тапа Simple Smile Ти всъщност в коя седмица си? Докторите какво казват?

# 624
Ами по термин днес влизам в 9.Докторите казват,че няма да си дочака датата.Аз съм в постоянно очакване,правя си уговорки с него да издържи още седмица,надявам се да е разбрано дете и да послуша мама.  Flutter

# 625
Здравейтее Simple Smile Аз днес пак съм повече от надута  #Crazy #Crazy #Crazy
Баби, значи си си почти дочакала, аз доколкото знам от 37 седмица няма никакъв проблем за бебо?!?! Стискам палци да не тръгне бебо.
PurpleS, ще вземе капки и после ще пускам по еконт/спиди.

# 626
Ами 35навършена,започнах 36 много объркано ми е с тези календари,а термина ми е 15.04 и така ми е най-лисно.Да си седи още малко,поне до 37г.с.

# 627
  • София
Абе то си е готово човече Hug Най-много с някой и друг грам отгоре да се роди, ако изчака. Аз на твое място не бих се притесняваха хич Simple Smile

# 628
Белинда,не за друго,ами в 32г.с. като бях на ФМ заради риска от прееклампсия,доктора каза,че изостава с 2седмици.Това ме притеснява,тогава беше 1550г (на 17.02),сега сигурно ще е качило,а на 18.03 съм пак при него да видим как е бебешока.

# 629
  • София
Да кажа и за срещата тази седмица. Уговорката е за сряда, 14:00, Викторията в Ринг мол. Заповядайте, ако можете.
Може ли да питам тази уговорка дали остава, защото аз днес ще успея и много искам да ви видя Hug Има ли резервация, на чие име или просто да търся бременната група Simple Smile
Помня на една от срещите на предишната ми отчетна тема някакво момче в ресторанта беше направило коментар, виждайки ни как си тръгваме - леле, тия всичките са загазили на един и същи купон Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт