По пътя на мечтите - обща дискусионна тема 14

• 60 308
  • 726
  •   1
Отговори
# 30
  • София
проф. Антонов е най-добрия избор.
хеп.б  може да си стои без да пречи, ама ц май е по-страшен  Rolling Eyes

# 31
Тези, които приемате протеини как ги дозирате?
Пише там 6 мерителни лъжици. Ако е тази лъжица дето е вътре много ми се струва Thinking

# 32
Аз вмомента съм на 9 лъжици по предписание. Laughing
Май даже малко качих килца, но ... иначе хиперстимулация. ooooh!

# 33
Rigina, до къде стигнахте?
В неделя, ако ще има свободни да организираме една чаена среща?

# 34
Гердичка, утре ми е пункцията.
Живот и здраве всичко да е наред и да не ми е много зле и аз може да се присъединя в неделя.
Ще пиша.  Hug

# 35
Зазу, не пречи да ходиш, ако се чувстваш добре, аз и по време на цикъл тренирам, само клекове и напади с тежести не правя, че усещам напрежение.
Нандин, стискам ти палци, Риджина, на теб също Hug
Любица, почивах си уж, въпреки че е невъзможно, поне за мен.
Още ми е трудно и ме боли сърцето, и плача, и се ядосвам, но нищо не мога да направя. Нали ако минаваш през ада, трябва да не спираш да вървиш- и аз вървя- ден след втория преглед, при който се потвърди, че ембриона не се развива, се върнах на работа, прочетох няколко книги, опреснявам си английския, от скоро се върнах на танци, тренирам и вкъщи, помагам на мм в работата му, гледам да си запълвам времето, да не оставам свободна, да се уморявам много денем, за да не будувам, плачейки нощем. Абе гадна работа и нечестна също, хем съм тъжна, хем съм гневна, но трябва да продължавам да вървя и да се надявам, че скоро ще дойде хубавото и този път ще е до края.

# 36
Нандин, аз те следя и също ти стискам палчета.
Реджина много положителни мисли ти пращам утре.
Тара, ако си свободна в неделя се преброяваме за по един чай.

# 37
  • Пловдив
Герда,къде да измислим местенце...да е удобно за среща Thinking

# 38
Ти нали имаше позната с някакво ново заведенийце, как е мястото  - достъпно ли е, има ли къде да се паркира.
 И другите да предлагат място за среща.

# 39
  • София
Тара, благодаря за отговора  Hug. Тъкмо навреме идва  Blush.
Ще изглее слънчице и на вашата полянка  Peace

# 40
  • Пловдив
Ти нали имаше позната с някакво ново заведенийце, как е мястото  - достъпно ли е, има ли къде да се паркира.
 И другите да предлагат място за среща.
аз... newsm78 м не...ако искате по средата да е,т.е. в Кичука?Онова Екстрийм,в Тракия Енканто,в Кършиака Естрея...все са един тип.Или вариант 2 Хепитата.

# 41
  • София
Благодаря, че ме мислите и стискате палци, ама аз нещо хич не съм оптимист Sad

# 42
За пловдивската среща - на мен в Кичука ми е удобно, но пък ако искате да е някъде по центъра, за да е по средата и да е удобно за всички. Ще дойда където и да е, даже най-вероятно ще съм с още една форумна симпатяга. Grinning
Тара, много добре те разбирам как се чувстваш и колко ти е тежко...толкова чакане, толкова надежди, след това толкова радост и накрая...празнота. Но повярвай ми - ще отмине и това и ще дойде най-щастливият момент. Сигурна съм в това, защото го заслужаваме и сме изстрадали достатъчно вече. Hug
Нандин, я горе главата, всичко ще е наред  Hug

# 43
Много добре те разбирам, Нандин, като се случи от н-ти път и завърши така, е невъзможно да си представиш, че следващият може пак да е успешен.
След случилото се много момичета ми писаха на лични и сред тях имаше доста, които са преживели същото и са успели от следващия трансфер. Пожелавам ти го от сърце Hug
Герда, ако срещата е по-рано, може и да успея, има ли уговорен час?
Жана, как си, какво се случва при теб  Hug

# 44
Ще я направим, за да  е удобна и за Тара, само определи часа който ти е удобен.

Центъра или Хепитата, където може да се паркира спокойно.
За сега сме Мистик, аз, Жана, Реджина, Тара.

Да попитаме Ема иска ли., и Данито изяви желание, Дриймсчето , ако иска и който друг желае също да заповяда.

Общи условия

Активация на акаунт