По пътя на мечтите - обща дискусионна тема 14

• 60 305
  • 726
  •   1
Отговори
# 45
  • Пловдив
Ще я направим, за да  е удобна и за Тара, само определи часа който ти е удобен.

Центъра или Хепитата, където може да се паркира спокойно.
За сега сме Мистик, аз, Жана, Реджина, Тара.

Да попитаме Ема иска ли., и Данито изяви желание, Дриймсчето , ако иска и който друг желае също да заповяда.

Ако съм в Пловдив, надявам се няма да има проблем и аз да се включа  Embarassed Simple Smile

# 46
Ще се радваме, да се съберат повече хора! Добре си дошла и всеки друг.

# 47
Varki, точно щях да те добавям в списъка.  Wink
Краси и Теди дали знаят?
Аз нямам никакви претенции за място, само да успея да дойда.

# 48
Да им пишем в темата за Селена, но доколкото знам и двете не са от града и пътуват, та не знам дали ще имат възможност.
Иначе едно момиче от там може би ще дойде - crowned, наскоро се включи в темата.

# 49
Момичета, хубава група сте заформили. Ако успея, ще се включа и аз. Поне няма синя зона в неделя, но пак е лудница по центъра.

# 50
Благодаря за темата! Да е на късмет на всички!

# 51
  • София
Момичета пускайте палците и този опит приключи с отрицателен резултат

# 52
Ааааааа, Нандин.... това не ми харесва.... Cry сигурна бях, да му се незнае..... Cry Cry Cry
Тара, Нандин, Жана, сигурна съм че сте на финалната права, сигурна съм също така, че съвсем скоро ще развявате кореми напред-назад. Вярвам го силно и ви го желая от цялото си сърце.
Момичета, горе главата - не искам да знам какво ви е коствала загубата, но ще станете мами на прекрасни бебета. Hug

# 53
  • София
Nandin Много съжалявам Sad

# 54
Нандин,съжалявам!

# 55
За неделя Хепито на Колодрума как ви се струва?
На първия етаж има големи сепарета.

# 56
Nandin, съжелявам! Имаш ли представа или някакво предположение на какво се дължи неуспеха? ЗЕТ ли беше?

# 57
Нандинче, съжалявам
знам какво е, но те уверявам че когато нещата се оправят лошото се забравя Peace

# 58
Дънди  Hug Heart Eyes
И аз знам, че така ще стане, сигурна съм ! Просто е въпрос на време ! При теб също  Hug
Нандин, да те гушна и тук  Hug

# 59
  • София
Ох, неее, как с треоет влязох Cry Много съжалявам, Нандинка, не знам какво да кажа Sad

Общи условия

Активация на акаунт