По пътя на мечтите - обща дискусионна тема 14

• 60 562
  • 726
  •   1
Отговори
# 645
  • София/Севлиево
Реджина за синините пробвай с Арнигел,аз като си биех Фракси той ме спасяваше.
Чета последните мнения и се чудя тези изследвания за хламидии,муко и утеаплазми колко ли важат,моите ги пуснах август миналата година,в деня в който влязох за кюртажа в болницата.Всичко ми беше отрицателно...
Другото което е,някоя от вас чувала ли е за COMT гена?Моят не функционира правилно и сега съм в патова ситуация-за да имам лигавица ми трябва естроген,a този ген,който отговаря за преаработката му при мен не работи и не трябва да го взимам.Май и преди ви бях споделила,но сега съм направо в задънена улица.Според ММ абортите ми са заради това и тромбофилията,според док е нещо генетично,обаче всички генетични са ни ОК-и кариотиповете,и тези на абортираните бебета...Вече и аз незнам как ще продължа...Дано док измисли нещо,защото не ми се минава по пътя от миналата година отново...

# 646
Микоплазма, уреаплазма и хламидия мисля, че важат 6 м.

# 647
Кога се правят такива изследвания за микоплазма, уреаплазма и хламидия, момичета?

# 648
  • София/Севлиево
Аз моите ги направих,за да видя дали някое от тези не е довело до аборта,т.к.преди това не ми ги бяха пускали...

# 649
На мен ми бяха назначени още при първото ми посещение при репродуктивен лекар преди 3 години.

# 650
Благодаря, Ели  Hug

# 651
Здравейте, момичета!  Hug Hug HugНямам много време за писане и четене, но ще се радвам ако някоя от вас, която се сеща коя съм, да ми направи един бърз отчет, има ли новини, как сте, докъде стигнахте?
Извинявайте, че ме няма, но дъщеря ми беше доста трудна за гледане до 5-я месец поне. То не бяха колики, то не беше тежък киселинен рефлукс, сега зъбите ни мъчат...Е, вече си имаме два. Но наистина нямах време за нищо. Ако ви кажа, колкото и да звучи гадно, но първите два месеца не знаех кога съм се къпала, кога съм яла и кога спала. То нямаше спане де..И така. Сега сме много по-добре. Захранихме се. На всички ви желая едно такова бебче за да забравите всичко, което ви е минало през главата! Е, то и аз си походих по мъките..Но вече не помня  Wink
И прашец за всички ви  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 652
Хоооп под прашеца  Party
Шакира, много се радвам, че сте добре с бебка  Hug

# 653
Хоп и аз под прашеца Шакира. Важното е, че беба е добре, а то е ясно - така растат децата. Heart Eyes

# 654
И аз се нареждам под прашеца.

Добре дошла, Шакира. Hug
 Радвам се, че с принцесата сте добре . Много щастливи моменти ви пожелавам, защото ти го заслужаваш.

# 655
 Hug
Здравейте, момичета!  Hug Hug HugНямам много време за писане и четене, но ще се радвам ако някоя от вас, която се сеща коя съм, да ми направи един бърз отчет, има ли новини, как сте, докъде стигнахте?
Извинявайте, че ме няма, но дъщеря ми беше доста трудна за гледане до 5-я месец поне. То не бяха колики, то не беше тежък киселинен рефлукс, сега зъбите ни мъчат...Е, вече си имаме два. Но наистина нямах време за нищо. Ако ви кажа, колкото и да звучи гадно, но първите два месеца не знаех кога съм се къпала, кога съм яла и кога спала. То нямаше спане де..И така. Сега сме много по-добре. Захранихме се. На всички ви желая едно такова бебче за да забравите всичко, което ви е минало през главата! Е, то и аз си походих по мъките..Но вече не помня  Wink
И прашец за всички ви  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7
Hug Hug Hug Hug Здравей  Шакирка много се радвам,че сте добре с твоята принцеса.

# 656
Хей, мамче! Добре дошла отново, макар и за малко! Не мога да не се похваля, че ще си имам две принцеси през Август. Наминавай, когато можеш.  Heart Eyes

# 657
Добре дошла отново Шакира вече като мама радваме се че все още ни мислиш

# 658
  • София
Да мина и аз под прашеца.
Да е здрава бебка и дай боже на всички да ни липсва време за друго в грижите за поне едно мъниче

# 659
  • София
Шакиркааа Heart Eyes bouquet
Много често се сещам за теб, мила! Много се радвам, че сте добре с малката кукла!
Аз няма с какво да ти се похваля за съжаление...Миналата година ми беше черна в репродуктивно отношение- 3 неуспешни ЗЕТа и 1 неуспешно инвитро. Тая година стартира с махане на полип и чакам да почнем последен опит другия месец, последните надежди и финанси са там Praynig
Чакаме те да се наредиш за номер 2 bouquet

Общи условия

Активация на акаунт