Искам да кажа ... (111)

• 65 503
  • 757
  •   1
Отговори
# 660
Потурите са ужасни. А обувките са за жена от бранша.. Laughing
Помня ги заострените обувки, даже имах. Grinning

# 661

Помня ги заострените обувки, даже имах. Grinning

И аз, и веднага след тях излязоха много тъпите. Не можех да ги възприема дълго, все едно половината ми крак го нямаше  Laughing

# 662
  • В Космоса
В рейв периода си носех само платформи, но от "онези танкове" Sunglasses.

Такива

Скрит текст:

Такива

Скрит текст:

И други подобни като за рейв манЯче. Crazy

Официални обувки с платформа ми гнуснее, точно като за чалга визия са идеални.

# 663
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Тези обувки не са ли за работа ... на пилона  Laughing
А потурите са ми най анти от облеклото.
Преди години бяха на мода едни обувки с остър връх, ама остър поне няколко номера отпред даваха  hahaha

За "джинса" баба и дядо го използваха  Heart Eyes

Най-омразната ми мода за обувки е тази. Остри върхове, като игли, пристигат пет минути преди теб.
Имам едни такива, спомен от една сватба. Тогава само такива се носеха и колкото и да ги мразех, се наложи да си купя. Иначе хубави обувки, от хубава кожа, хубав модел. Сума ти пари дадох за тях, носила съм ги само тогава. И сега ми се свиди да ги изхвърля, макар че никога няма да ги обуя. Тръгна да ги хвърлям, пък ги върна. Много ми е трудно да изхвърлям нови неща. Затова мразя да купувам официални тоалети, ама се налага - не можеш да отидеш на всички сватби с един тоалет и сега висят в гардероба тъжни, обличани само по веднъж. Ни да ги хвърлиш, ни да ги държиш. Стават за носене, понеже са по-класически, не са демоде, ама къде да отидеш с тоалет за сватба? На Женския пазар за праз.

"Джинс" и "сой" и у нас са останали от предните поколения.
И аз харесвам думи, различни от строго книжовните. Правят езика колоритен и жив.
Преди имахме вила в едно село. Много обичахме с мъжа ми да седнем лятото на теферич пред кръчмата и да си приказваме с местните хора. Т.е. ние повече слушаме, само задаваме темата и се почват едни сладки лакърдии, не можеш да си тръгнеш.
А точно пред нашата къща, понеже беше на края на селото,  си посрещаха овцете от паша. Събират се повече жени и старци, чакат си стоката и докато чакат, си приказват. Аз си чопля нещо по градината, ама гледам да съм близо до оградата, да ги чувам. Много ги харесвах - шегуват се, закачат се - понеже си знаят всичко един за друг, се майтапят с живота си - свободно, открито и беззлобно, без суета, без превземки, без комплекси. Рошави, с избелелите стари дрхи, с домашноплетените жилетки без ръкави, кой без зъби, кой без коса - обаче готини, такива каквито са - ако щеш ги харесвай, ако не щеш - недей. На тях не им пука. Други грижи имат на главата.

# 664
 Crazy Да си кажа, че успях!
Поръчах този букет:

И аз смятам букетите за нерационални, но ми е важен жеста, смятам, че наистина би се зарадвала да получи нещо такова, което не очаква.

ох, дразя се много на типично българската ни черта "ден година храни". Това се случва с мартениците, после покрай 8 март, по 24 май, по Коледа... Цените скачат тройно, всичко става едно толкова грозно и комерсиално, че се губи цялата красота на повода  Naughty

# 665
Добро утро!
Днес отписахме госпожица прекрасна от градина. Съпругът ми се опитал да обясни защо, но не се получило. Директорката е много мила и приятна жена и като че ли ми се иска да ѝ обясним причините за нашето решение.
Купих си пореден чифт обувки. Не знам как ще ги пренасям до тук при това ограничение в кг ooooh!.

# 666
  • Някъде там
Добро утро! Много отдавна не съм влизала,надявам се не сте ме забравили. Simple Smile но нямах възможност за по дълго застояване в форума и за това предпочетох да не пиша.
Благодаря на Мария че ми напомни за темата.
Как сте момичета? bouquet Heart Eyes

# 667
Добро утро! Много отдавна не съм влизала,надявам се не сте ме забравили. Simple Smile
Как сте момичета? bouquet Heart Eyes

Добре  Heart Eyes Как е майка ти? Последно помня с нея имаше тревоги?

# 668
Аз имам и платформи, и танкове, че и едни потурести панталони. В интерес на истината, най-много въпроси от къде съм си купила нещо са баш за тези панталони и за едни червени обувки, които имат лека платформа.

Днес ми беше тегаво да се намъквам във високи обувки след месец пердашене по джапанки.

# 669
Убедена съм, че никой от пишещите тук не се облича така, съответно вкуса се предава на децата  Peace
В грешка си! 80- 90% от абитурентките са точно с такъв модел. Мога да възприема груби обувки в ежедневието. Отделно да са израз на друга култура(рейв- мейв и т.н.), но не и като официална обувка.
Светалчо, аз като една прагматична душа бих попроменила моделите на официалните облекла. И при мен официалните се обличат по веднъж и повече не смея. Нали вече са ме виждали с този тоалет- няма шанс да се повторя. Е, промяната ще струва колкото да си купиш нови......
Менюто за утре няма да го мисля много, много. Каквото дойде- сурови ядки, зелена салата, за основно- нещо, което да се хапва от всички ни, за да се улесня. Ако не ме мързи може и кремче да направя. Иначе имам няколко шоколада, които също може да играят ролята на десерт.

# 670
Е, чак 80-90 % при нас категорично не са  Naughty

# 671
Дано тази тенденция да продължава!
Лято, браво за решението! Ще ви е по- спокойно!

# 672
Леле, такива платформи как мразя и аз! Не им ли мина модата, толкоз време вече. Аз смятам себе си за толерантен човек по принцип, но наистина не разбирам защо някой би обул нещо такова. Придават евтин (да не казвам друго) вид и на най-изискания тоалет.

Тази година правим 20 г. от завършването. Организират събиране, но няма да мога да отида, а ми се иска. Гледам повечето ми съученици изглеждат като лелички и чичковци и се чудя дали и аз така изглеждам, не мога да видя себе си по подобен начин. 

В Куба имам чувството че или се влюбваш, или изобщо не ти харесва, сякаш няма средно положение. Миналата години командировката ми беше в Орландо, сравнително наблизо, но пътуването от Куба до Щатите беше толкова сложно, че се отказахме. Толкова беше дразнещо – гледам на картата колко е близо до Key West, до Маями, а транспорт просто няма. Но ми остана несбъдната мечта Куба.

# 673
Аз заради проблемите с караката не мога да нося любимите ми Стилето. Няма ли малка платформа да обира тока абсурд да изкарам и час. Токове за съжаление вече много рядко си позволявам...
Покрай празниците взех тези
И тези

С вторите бях на Нова година и изкарах цялата вечер, много са удобно с плавна извивка и мека кожа.

Лятото нося и такива, с дълги поли и клош панталони с широки крачоли.

С две думи има и не така вулгарни платформи, които за късаци, като мен, които вече не могат да се катерят на ток са идеални:)

Преди да получа болките в ходилата носех такива

Според ортопеда голяма част от сегашните ми проблеми дължа на тях  Party

Сега съм наказана да нося мега грозни ортопедични обувки, само с тях нямам болки и ще се забави изкривяването на костта. Една страст имах и се простих с нея:) Нищо, това да ми е кусура.
Пазя си някои най любими, мога да ги сложа ако сме с кола и няма да ставам много от масата.

# 674
Разбира се, че има добре изглеждащи обувки и дрехи от всеки тип, а и е важно с какво са съчетани. Аз, като посочените по-горе обувки отдавна не съм виждала.

И на мен са ми страст високите обувки, но ако ми причиняват проблеми, ще ги захвърля с чиста съвест.
Сега наистина за цял месец само два пъти сложих и не ми липсваха Simple Smile.

Жаки, като първите имам три чивта в различен цвят. Супер удобни са ми и за това ги закупих. С теб имаме еднакъв вкус за обувки явно. Аз още и от другите нося и сега трябва да си харесам за зимата.

Последна редакция: вт, 07 мар 2017, 11:18 от Down Under

Общи условия

Активация на акаунт