Искам да кажа ... (111)

• 65 506
  • 757
  •   1
Отговори
# 645
Обикновено по ниските си ги носят платформите, та да изглеждат по високи.

# 646
Захир, по- добре орхидея вместо букет!

Causa perduta  ooooh! Народа е полудял с проклетия 8-март!!! Само тогава се сещат, че имат жени! Мисля, че нямам шанс да поръчам нещо от днес за днес!! Мрън!!!!

Платформите са отвратителни! Точно ей тоя тип е много популярен напоследък сред селските девойки, гади ми се направо:
Скрит текст:

# 647
изглеждат отвратително. Сигурно и се чувстват отвратително, не съм пробвала.
Според снаха ми са супер удобни, но и това не ме блазни. ММ няма да ми позволи да си купя/ нося подобно нещо.
Иначе моите обувки преди 20 години  ooooh! бяха изчистен модел от естествена кожа, елегантни и изкараха 5 години. Бикините на Уондърбра още са живи и им седят перлите. Сутиена на същата марка изхвърлих след десетата година, защото съвестта ми и удобството не ми позволяваха да си накупя други скъпи. Все сравнявах цена и удобство.
Захир, поръчай една хубава бонбониера тогава. Може да стане по- лесно.

# 648
  • Варна
Като видя такива обувки и веднага се сещам за спортистите, които си слагат тежести на глезените като тренират Simple Smile

# 649
Захир,тези пак са по добре, от онези "танкове" с цялата подметка.

# 650

Рая, ..... Споко.
Един непоискан съвет- да бъде себе си и без ужасните обувки на платформа. Ужасни са- не виждам нищо женствено. Постоянно спорим с моята снаха. Крачето малко, тъничко, супер глезен и за завършек- паве.  Sick Какво е вашето мнение?

Аа, споко съм аз, моята е догодина  Mr. Green
Платформи ненавиждам, ако щете вярвайте още преди година сигурно точно това и казах,  с всичко друго мога да се примиря, но не и с платформи  Naughty
Просто ми беше много приятна тази тема, а и малко да си сравним вкусовете, т.е. да се настроя  един вид Wink

Утре вечер ще сме си вкъщи и не мога да измисля какво да им приготвя  newsm78

Не обичам букети, онзи ден изхвърлях от рождения ден на щерката, големи, красиви, скъпи...и накрая 4-5 дни и в кофата. За моята прагматична душа това са най- нерационално похарчените средства  Peace

# 651
Захир, по- добре орхидея вместо букет!

Causa perduta  ooooh! Народа е полудял с проклетия 8-март!!! Само тогава се сещат, че имат жени! Мисля, че нямам шанс да поръчам нещо от днес за днес!!

Аз вчера купих 3 връзки лалета по 7бр за 4 лв от Лидл. И тази вечер ще правя букет. То е някакъв ужас на цветарските магазини. Вчера поръчах един букет за друг повод. Цветарката ме охрани едно хубаво, че имала да прави 150 букета..

# 652
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Обувки с платформи и аз не харесвам. А и не ми изглеждат удобни.
Между другото, бях чела някаква статия от вида "десетте неща, които..." (много са ми смешни тези статии обикновено) жените носят, а мъжете намират за страстоубийствени и антисекси - на второ място бяха тези обувки, а на първо - панталоните тип "потури".
Изглежда, че имам мъжко мислене, защото и аз съм на това мнение. Joy Joy

Бях го забравила този 8-март, че идва, пък той направо си дошъл. Ще го пропусна този път във всяко отношение, че имам друго на главата.

# 653
raja_nikol, новата тема днес я пуснаха. Simple Smile

Обувките платформи ги възприемам единствено като "работни" за определени сфери.

# 654
  • Варна
Ох, разсмях се с мъжкото мислене за платформите и потурите ама си е много вярно. Няма да казвам каква асоциация правя с този тип панталон...

# 655
Хай, не си сама с асоциацията!

В класа на синчето имат останали събрани пари и с тях ще купят по един букет за двете госпожи. Предупредени сме да не носим отделен букет.Така е много по- удобно за всички, но подозирам, че въпреки предупреждението ще има и деца, които ще носят.

# 656
raja_nikol, новата тема днес я пуснаха. Simple Smile

Даа, тя Захарчето писа   Peace

Забравих да питам, търсих рецепти в гугъл и ми излезе нещо за поверителността, и не ме пуска да продължа, ако не се съглася.  Кво пък е това чудо сега  newsm78 Уловка или наистина?

Последна редакция: вт, 07 мар 2017, 09:29 от raja_nikol

# 657
Тези обувки не са ли за работа ... на пилона  Laughing
А потурите са ми най анти от облеклото.
Преди години бяха на мода едни обувки с остър връх, ама остър поне няколко номера отпред даваха  hahaha

За "джинса" баба и дядо го използваха  Heart Eyes

# 658
  • някъде ... тук ...
Тия потури са много грозни и веднага се сещам за ромките из махлата Crazy

Май за различни платформи говорим. Аз нося и харесвам подобни за всекидневни. Повечето май имате предвид другите, точно чалгаджийски.

Уфф, вярно са много грозни повечето. Голям зор видях да намеря картинка на нещо подобно на моите ooooh!

# 659
Къде залитнахте сега на потури и платформи. Убедена съм, че никой от пишещите тук не се облича така, съответно вкуса се предава на децата  Peace

Общи условия

Активация на акаунт