Искам да кажа ... (111)

• 65 510
  • 757
  •   1
Отговори
# 630
  • Бургас
Може,може,разбира се  Hug
Със здраве да си я споменаваш  Peace

# 631
Вярно много работлива. Сигурно им е от джинса  Wink  Hug

# 632
  • Бургас
Точно!
Спор няма!

# 633

Този израз го използва баба ми. Не бях чувала от друг. Зарадва ме, когато го прочетох  Hug Hug

# 634
Добро утро!

Ели, честита нова кола! Безаварийно каране и много красиви места посетени!

Аз похвалих ли ви се, че и ние се сдобихме с кола (преди да се сдобием с книжки)?  Mr. Green Татко ни подари неговия кошник и си купи нова кола. Нашата се казва се Пасатю - около 20 годишен, комби, на газ. Голям и грозен, но добре гледан и ще можем да си пренасяме циганиите до село. Идеален е за първа кола, въпреки, че не е мечтаната първа кола Simple Smile По натам ще вземем и една малка за мен.

Довечера ще ходим да празнуваме осми март с кифлите, че утре едната ще пътува и няма как. Пак ще преравям гардероба за нещо прилично, дето ми става. През почивните дни ще трябва да направя една ревизия и да поприбера дебелите дрехи, че настана хаос.

Хубав ден ви пожелавам!

# 635
  • София

Този израз го използва баба ми. Не бях чувала от друг. Зарадва ме, когато го прочетох  Hug Hug

И на мен ми стана мило като го прочетох Simple Smile
Аз обичам в ежедневието да вмъквам някои диалектни думи. Така езикът става по-цветен, а и децата ги научават.  Една от най-любимите ми е - курдис(в)ам Sunglasses

Добра утро!
Честити ви возила! Да ги карате безаварийно! Хонда са ми от любимите коли. Сега имаме една кола само, но като си имам моя някой ден, пак ще е Хонда.

# 636
"Джинса" се използва и по нашия край, в смисъл на рода, нали?

Всяка година имаше теми за абитуриенти, снимки, съвети, подготовки...аз ли не я намирам или все още няма тази година  newsm78

# 637
Добро утро и от мен.
Рая, твоята и чувал да сложи пак ще е по- по- най! Споко.
Един непоискан съвет- да бъде себе си и без ужасните обувки на платформа. Ужасни са- не виждам нищо женствено. Постоянно спорим с моята снаха. Крачето малко, тъничко, супер глезен и за завършек- паве.  Sick Какво е вашето мнение?

# 638
  • някъде ... тук ...
Добро утро!

Благодаря Ви!
Трябва да свикна с габаритите само. Много лесно се кара това чудо Simple Smile

Али, безаварийно каране и на вас! Пасатът си е яка кола Simple Smile

Платформи обичам, но не много високи. За официална обувка не ги възприемам.

# 639
  • София
Добро утро и от мен.
Рая, твоята и чувал да сложи пак ще е по- по- най! Споко.
Един непоискан съвет- да бъде себе си и без ужасните обувки на платформа. Ужасни са- не виждам нищо женствено. Постоянно спорим с моята снаха. Крачето малко, тъничко, супер глезен и за завършек- паве.  Sick Какво е вашето мнение?

Същото Sick
С каквото и да е облечена една абитуриентка, както и да е гримирана, като видя такива обувки, за мен това е един огромен минус и заличава всичко друго хубаво.
И не само за абитуриентките важи това, въобще и по принцип за всяка жена с такива обувки.

# 640
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Добро утро!
О,Рая добре,че писа та ми напомни да я направя въпросната тема. Blush

# 641
Добро утро!

Братовчедка ми има РД днес, юбилей. Много ми е близка, но съвсем се отнесох с датите и се сетих снощи. Искам да и изпратя цветя, за  Велико Търново става дума... и направо се скандализирах! Цените са ....скандални! Букети по 70, 80 и 100+ лв, един сайт направо има съобщение, че не приема повечде поръчки за 7, 8 у 9 март. Отчаяна съм  Cry
Има ли някой от града, Алиииии тук ли си, да препоръча от къде да поръчам? Не искам нищо грандиозно, просто жест!

# 642
Захир, по- добре орхидея вместо букет!

# 643
Също намирам обувките на платформи за много грозни, а и в чалга средите са много популярни.

# 644
  • Варна
Платформи не бих си причинила никога, по никакъв повод. Единствено има едни красиви летни обувки, тип сандали, с цяла подметка, но не е платформа, това по ми се връзва. А тия тухли дето си ги слагат на краката изглеждат отвратително. Сигурно и се чувстват отвратително, не съм пробвала.

Общи условия

Активация на акаунт