Искам да кажа ... (111)

• 65 501
  • 757
  •   1
Отговори
# 75
Моите съболезнованиия, Мария!

Носим мартеници, девойката ходи накичена по ръцете, ние само по една гривна.

# 76
  • Euskal Herria
Мартеници нося, предпочитам на ръката да вържа най-обикновен бяло-червен конец. Малко трудно става връзването на цъфнало дърво, че при нас почват да цъфтят още от януари.
Мариат, съболезнования!
Хай, за теб стиснати палци!

# 77
Мариат, съболезнования!

# 78
  • Mediterraneo
Хай, да се похвалиш! Да се наредят нещата, както искаш!

Жаки, ММ сменя екраните на един телефон и два таблета. Нямах му никакво доверие  Blush, мислех, че само пари за екраните ще даде, но се справи! Самите екрани са по 12-15 евро в Ибей. За Самсунга тъча беше малко по- скъп, но не повече от 25 евро. Сега ще поръчваме тъч за друг телефон. Мисълта ми е, че са неоправдано скъпи тези услуги, да.

# 79
  • Euskal Herria
Зависи от модела на телефона. При някои може да се смени само стъклото, при други се налага всичко (стъкло и дисплей).

# 80
  • Mediterraneo
Аз за стъкло и дисплей говоря  Peace Сега ще ни струва около 30 евро за един benq aquaris, който е направо смлян на сол. Таблета на малката беше само стъклото, но на племенникът ми и дисплея беше заминал. както и да е.

# 81
Банановият хляб стана разкошен, с орехчета на едро и портокалови корички. Намалих с 1/3 захарта, идеално стана. Благодаря, Контесо!

# 82
Тарти, чета тъкмо че доста хора са поръчвали от Алито, уж оригинални на една четвърт от цената, ама знам ли какво ще дойде, дали ще става. И всъщност не знам на ай пада какво се сменя само стъклото или всичко? Някой?

# 83
  • Euskal Herria
Жаки, виж в ютуб - има доста клипчета. При мен примерно се сменя само стъклото, при телефона на сина ми - стъкло+дисплей; едно цяло са. Наистина от Амазон може да се поръча резервно стъкло или дисплей, които идват заедно с необходимите инструменти, за да се извърши смяната. Ако поръчвам за моя телефон, около 7-10 евро ще ми струва.
А когато ходихме в сервиза на Самсунг, за да подменят дисплея на сина ни, доста сериозна си беше сумата.

# 84
  • Пловдив
Тарти, чета тъкмо че доста хора са поръчвали от Алито, уж оригинални на една четвърт от цената, ама знам ли какво ще дойде, дали ще става. И всъщност не знам на ай пада какво се сменя само стъклото или всичко? Някой?
Ей ти цени в произволен сервиз намерени с гугъл - http://www.gsmsolaris.com/iphone--ipad

# 85
Уикенда и аз ще направя този бананов хляб. Със сигурност ще се хареса вкъщи. А и самата аз много обичам банани.

# 86
Янтра, благодаря! В моя случай си работи, няма петна, значи ще е само стъкло. Много добра цена, ще чакам да се приберем и ще го пратя в този сервиз. Кви евра ми търсят тия тайландци, като за туристи...
Ама и аз не се изненадах много, щото за стъкло на телефона ме обърсаха  160 лв, викам за таблета по 2, по 3 ще да е.
Жаки го взела и отишла да ака с таблет в ръце, тайно, беше си изгледала полагаемото време за деня. Та свършила работата, и решила да се бърше сама да не ме буди, че съм задрямала, пързулнал се бил и паднал. Носи ми го, върху счупеното налепила стикери с еднорози...Вика, мамо, малко се счупи таблета, но аз ти го залепих, даже така много красив стана...Знае чудесно, че не бива да пипа моите неща, има си неин, знае че и без да разреша не се гледа, но само си знае...Хем ми иде да я ошамаря, хем ми е смешно, пак и се размина.

# 87
Ама пък съобразителна Жаки бе, стикери еднорози налепила Joy

# 88
Мария, съболезнования!
Днес пак бяхме на градина. Вече трета седмица подхващаме. Нашата госпожица все така не иска да ходи, не иска да участва и започва да реве, когато ме изпусне от поглед Sad. За разлика от малката фурия, която с огромно удоволствие ходи.
Днес имаха ситуация за цветята през пролетта. Госпожата показваше цвете и питаше децата какво е. Та, повечето са вдигнали ръка и казват "Я, я", което означава аз. В това време малкият бандит се появява в прехода от другата стая, вдигнал и двете ръчички и вика "Я, я, яаааа". Милият, опитва се и той да взима участие, за разлика от кака си. Между другото, "кака" означава "акам" и гледам да не я споменавам в градината заради госпожицата.
Закуската се състоеше от 7-8 квадратчета зърнена закуска тип Макао, 3 глътки мляко и 1/8 ябълка. Нашата освен това, си изяде и сандвича за спешни случаи, а изобщо не е дебела. Мисълта ми е, че количеството е крайно недостатъчно, но пък в групата няма едно дете с наднормено тегло. При тези миниатюрни количества храна, това никак не е чудно.
Към 10ч започнахме да се екипираме за навън. Времето беше разкошно и останахме малко с децата от групата. Малкото мече (шапката му е с ушета и е досущ бяло мече в главата) си беше харесало едно възвишение съвсем в края на оградата и започна да си играе там, постепенно половината група се присъедини към него. Момиченцата го имат за играчка и го носят, целуват, галят, носят, държат за ръчичка, дърпат, носят Flutter. А той е доста свободолюбив и реве, реве Crazy.
Хем ми се иска госпожицата да свиква, хем по този начин ми минава по бързо времето, а и малкият бандит общува и с други деца. Мисля си, че госпожата ще ми каже нещо, за да не идвам, а тя ме приема с отворени обятия (образно казано де, иначе, почти не ни обръща внимание).
Аз съм изпаднала в Сатурнова дупка, мисля си за минали неща, не мога да заспя до късно, сънувам сънища, абсолютна апатия ме е обзела. Tired

# 89
След творенията на Янтрения син, с чувство на срам показвам с две леви ръце какво може да се получи-принцесата поиска гердан, за малчо само връвчица без маниста да не стане беля и още две за Пижо и Пенда.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт