Искам да кажа ... (111)

• 65 516
  • 757
  •   1
Отговори
# 90
Ох това малко Жаки!С глас се смях за еднорозите  hahaha .
Моят овенчо,като натроши стъклото на таблета,го беше облепили цееелия,ама ужасно криво с тиксо,от най-тънкото   bowuu .Добре,че не беше с хартиено  Crazy .

# 91
Мария  Hug

Малката Жаки пак изби рибата. Много се смях.

# 92
Добро утро!

Мари, съболезнования  Hug

Хай, стиснати палци!

Жаки е просто неизчерпаем източник на забавление, голяма маймунка  Joy

# 93
Добро утро!

Кафето ми е готово. Този път е от машината в една огромна чаша. Ухае чудесно!
Много спокойно тази сутрин..тази седмица е кратка и това е добре.

# 94
  • Варна
От сега уговарям кафета с приятелки за петък, че с тези точно се виждаме веднъж-дваж годишно.

# 95
  • Пловдив
Аз чакам Белла, която е видна закъснителка..... Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Ще пием кафе Simple Smile

# 96
Аз чакам Белла, която е видна закъснителка..... Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Ще пием кафе Simple Smile
Идвааааам! Минавам на бързо през докторката и идвам!

# 97
Мари, съболезнования  Hug
Хай, стискам палци.
Белла, прочетох те в Майко мила, интересно е.
Това е нашата мартеница за училищния базар, спечелила е грамота, обаче Натали е болна, и ще си я вземе друг път.  
Скрит текст:

# 98
Мария, съболезнования за баща ти.

Аз се завърнах и сега искам почивка от почивката. Сюрпризираха ме с $500 за вода, което е три пъти и половина повече от обичайната ми сметка. Няма теч, но гостенката ми беше забравила маркуча включен цял ден  ooooh!.

Ужасно ме е яд, защото съм почти без пари след отпуската, таксата в училището на детето трябва да се плати, а сега и тези $350 отгоре ми идват в повече. За да е още по-гадно ми е изчезнало и дистанционното от гаража.

Ще пообработвам снимки тези дни и ще кача някакви ако работи снимка бг.  Whistlingтре ме чака пране, а други ден работа. Изобщо, не ми се прави нищо, но няма как.

Мартеница нося ден-два, една на ръката.

# 99
  • Sofia
Мари  Tired, да почива в мир баща ти!
ДаунHug, изпрати ли пишмян гостенката, най-накрая  Rolling Eyes...думи нямам за  безхаберието й и сметката за вода  Shocked. Почини си, прането и къщата няма да избягат! Hug
Поразшетах се аз, ама не спорИ, хич. Някакво-никакво ми е. 3-4 дена хайманлък и сега ми трябва време да си помълча  Mr. Green.Не бях такъв човек  Rolling Eyes,обаче не се оплаквам.  Whistling

# 100
Още една седмица Гена Simple Smile.

Да си призная, сега в къщи ми е супер, само да нямаше тази "изненада" със сметката и щях да съм супер.

Къщата иначе е в ред, но прането няма как да оставя, че хич не е чисто в третия свят Simple Smile.

Иначе бали беше каквото очаквах, но си направих екскурзия в нетуристическата чат в разни малки селца, където всъщност е много чисто и спретнато, както и в джунглата. Ядох в някаква местна закусвалня и бях атракцията на местните, които не бяха виждали бял турист и всички се изредиха да се снимат с мен Simple Smile.

# 101
Благодаря, Силве!  Hug

# 102
  • Sofia
...Ядох в някаква местна закусвалня и бях атракцията на местните, които не бяха виждали бял турист и всички се изредиха да се снимат с мен Simple Smile.
hahaha трупаш популярност,а? Mr. Green

# 103
Даун, по един автограф даде ли им  Laughing
Супер емоция  Hug

мариат, моите съболезнования!

# 104
Ама направо беше страховито и ги разбрах и те как се чувстват ние като ги снимаме  Joy.

Много е тъжно обаче, че тези хора имат природа, която им позволява да отглеждат доста неща, работливи са, много талантливи в занаятите, а и доста от тях са много интелигентни и поради корупция и стечения на обстоятелства живеят толкова бедно.

Оризовите им тераси са направо като произведение на изкуството, но изискват къртовски труд и всичко се прави на ръка.

Къде е Белинда? Кога чакаме чичовото?

Ааа и Бела я четох с едно журналистическо разследване Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт