Искам да кажа ... (111)

• 65 491
  • 757
  •   1
Отговори
# 690
  • Пловдив
И аз се старая да ги гледам. Обаче те ме саботират. На практика не е станало нищо, но.... в светлината на случая с падналото дете можеше много да стане, нали? Иначе не бях сериозно притеснена, беше рано сутринта, няма къде толкова да идат.

# 691
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
На мен само докато те четох, ми се изправи косата нагоре, Янтре.

Какво означава, че рано сутринта няма къде да отидат? А по-късно къде биха могли?

# 692
  • Пловдив
На мен само докато те четох, ми се изправи косата нагоре, Янтре.
Е не, не. Има доста деца сами по пистите, със ски учители по десетина в група. Ако беше вечерта, към 16:30 когато спират лифтовете - да се притесня. Но в 10 сутринта има време да ги намеря, да ги опердаша и да караме още. Когато спрат лифтовете си блокиран долу. Можеш да обиколиш долните лифтови станции, с кола. Качването до горе, кулата Снежанка е многочасово изкачване, няма как да се проверят лесно всички писти. Става и студено. В  10 сутринта при 7-8  градуса температура си е топло и светло.

# 693
Аха, разбрах. Така е, като човек е виждал ски на живо само в спортния магазин. Joy Joy

# 694
  • Пловдив
Аха, разбрах. Така е, като човек е виждал ски на живо само в спортния магазин. Joy Joy
А, не, но просто наистина не бях сериозно притеснена, нито аз, нито баща им, още първия път като му позвъних се разбрахме да отида и да му оставя малкия и да претърся трите писти по които могат да бъдат. Мъжът ми не кара ски, той седи на паркинга на Малина, в някое от трите кафенета там или спи в колата и ни чака. Децата също го знаят и въпреки, че съм им казвала друго, с идеята, че понякога сме сами без баща им на ски да седят и да ме чакат. Те ми викат "ама чакахме те и ти се забави", на практика са ме чакали десетина минути, с малкия сме по-бавни, ама колко да сме бавни - десет, петнайсет минути, охраната след като е предупредена щеше да ги види, че се въртят около лифтовата станция. А те са се качили.

# 695
  • Някъде там
Добро утро! Много отдавна не съм влизала,надявам се не сте ме забравили. Simple Smile
Как сте момичета? bouquet Heart Eyes

Добре  Heart Eyes Как е майка ти? Последно помня с нея имаше тревоги?
Сега и двете сме в стабилно състояние доколкото е възможно.
Говорите за моди.И аз съм носила танкове,виж остри никога,крака не ми го позволяваше,прекалено широк е.

# 696
Човекът, дето не се е качвал на ски, съм аз, затова не разбрах отначало за какво говориш. Но сга вече ми се изясни.
Аз съм израснала във Варна, никой около мен не скараше ски по онова време, нито зимни кънки.
Спомням си как през една зимна ваканция посрещнахме на гарата братовчед на едно момиче от нашата махала, софиянец. Като слезе от влака със ските, ние се хванахме за коремите от смях. Той си мислел, че все някъде ще се намери сняг в околностите. Заведохме го на Франга баир (едно възвишение  до Варна), защото там имаше малко сняг. Ама малко. Той поджапа със ските из ниските преспи, колкото да ги поизползва, да не ги е носил бадева, а ние се кикотехме в шепи.

Сега децата на приятелките ми карат ски, нищо че във Варна няма сняг - ходят си по ски-курорти.

# 697
  • София
Разбира се, че са опасни лифтовете. То не е случайно, че има принципни ограничения за възрастта, само дето никъде не се спазват. Дребусите май само в кабинкови могат да се возят, но къде такива, аз знам само два Rolling Eyes Та, като качваш пет годишно на открит лифт, отговорността си е твоя. И мене ме е страх. Сега като бяхме на Пампорово, един татко от компанията отиде да кара един ден сам с пет деца - едно на 5, три на 7 и едно на 12. Как са се возили по лифтовете - не знам. Аз моят големият го пускам сам да кара, обаче той е 1.65, може да падне от лифта, колкото и аз. Дреб го пускам само с баща му и пак си е риск, няма що да се лъжем.

# 698
  • Варна
Зяпах сега в сайта на Спорт депо за Варна, някакви хубави намаления има на обувки. Усещам, че ще се обзаведем с детето през уикенда Simple Smile

# 699
Светалчо, твоя сняг ми напомни за една наша Коледа в Еленския балкан, години наред празнувахме там, сега вече малко сменяме. Та тръгваме ние, при нас сняг бол, отиваме, там  снега 1 пръст. Бързо разтоварваме и и отиваме на пикник в гората с шейните докато не се е разтопил. Като пекна едно слънце, на връщане дърпахме шейните на сух асфалт  Laughing Представям си каква гледка сме били за кореняците  Joy

# 700
Янтра, аз на твое място първо бих склонила ММ да кара ски и да съдейства, вместо да спи в колата. После децата и да има поне малко помощ и равенство. И на мен косата ми се изправи докато те четях.
Като Светалчо и аз. Ски съм виждала само по магазини. Аааа забравих моя тетин беше директор на фабриката в която се правеха, та имахме 2 ски рекламни за подарък- закачаха се на стената.  Blush

# 701
Момичета, имам спомен, че някой е споменавал домашен чипс на микровълнова. Ако някоя се разпознае, да ми пише рецептата, може и на лични, да не тормозим неготвещите Simple Smile

# 702
  • Пловдив
Не беше опасно Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Имаше потенциал да стане опасно Laughing Laughing Laughing Laughing А мъжът ми НЕ може да кара ски, ноември и декември е стоял 6 седмици у нас с протрузия на три гръбначни диска. Противопоказно му е на заболяването. Той кара колата, влачи оборудване, обува-събува деца. Но не кара.

Аз съм с чипса на микровълнова Simple Smile http://www.bg-mamma.com/index.php?topicrefid=18;topic=822303.msg … 75517#msg29975517

Последна редакция: вт, 07 мар 2017, 13:06 от Янтра

# 703
Абе и аз така си помислих, ама рекох отдалеч да питам Wink Давай рецептата, че синът ми иска чипс, а от магазина не купувам.

# 704
  • Някъде там
Този чипс е идея и за мен.Янтре белиш ли го или с обелката?

Общи условия

Активация на акаунт