Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 35 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 84 823
  • 736
  •   1
Отговори
# 15
Мерси за новата тема.
Момичета, да препоръчате мицеларна вода подходяща за мазна кожа, без Гарниер и Микса?  Thinking
И да не лепка и да не дразни очите  Mr. Green

# 16
Аз харесвам много на Гарниер с розовата капачка и не ми люти на очите от нея, за мен замества успешно с розовата капачка на Биодерма, макар на Биодерма да е една идея по-добра.

# 17
Аз от години използвам само почистващо мляко и съм толкова доволна, че не съм пробвала даже мицеларна вода  Rolling Eyes

# 18
  • Варна
Хубаво е понякога да се експериментира. Никога няма да знаеш дали сред пазара не се намира някое прекрасно бижу.

# 19
Аз от такова пробване миналата година ми се изрина лицето в края на есента.

# 20
Аз от години използвам само почистващо мляко и съм толкова доволна, че не съм пробвала даже мицеларна вода  Rolling Eyes
От кое си доволна? Аз пък хубаво мляко не съм уцелвала. Thinking

# 21
  • Lost in a fairytale ...
Аз харесвам много на Гарниер с розовата капачка и не ми люти на очите от нея, за мен замества успешно с розовата капачка на Биодерма, макар на Биодерма да е една идея по-добра.

Аз пък много харесвам зелената Гарние, като определено я намирам за по-добра от Биодерма  Mr. Green

Доста приятно изненадана останах от комбинацията Ревлон Калърстей и матов руж на Есенс - цял ден не са мръднали  Simple Smile

# 22
  • София
Мицеларна вода и аз не съм ползвала. Най-лесно ми е с гел с вода, но сякаш ми пресушава кожата. Ще следя мненията ви и ще се спра на някоя да пробвам.

# 23
Благодаря за новата тема.
Харесвам мицеларната вода на Гарние с розовата капачка.

# 24
  • Бургас
Мицеларна вода и аз не съм ползвала. Най-лесно ми е с гел с вода, но сякаш ми пресушава кожата. Ще следя мненията ви и ще се спра на някоя да пробвам.
На теб гелът измива ли ти всичко от лицето?Аз ползвам очна линия и повечко спирала(два или три пласта) и когато се мия само с гел и вода буквално приличам на панда.Ползвала съм гелове на Билка,Ейвън,Авен,Виши(имаха много хубава пяна),май на Микса ако не греша и резултатът винаги е един и същ-черни омазани кръгове около очите.Предпочитам обратното-първо мицеларна вода и после гел и вода.

# 25
По този повод, аз свалям свалям целия грим, като първо се измивам с гел и после обирам с мицеларна вода остатъците. Особено Lash Sensational...пада на парцали, но поне вече не пада заедно с миглите ми.

# 26
  • Бургас
По този повод, аз свалям свалям целия грим, като първо се измивам с гел и после обирам с мицеларна вода остатъците. Особено Lash Sensational...пада на парцали, но поне вече не пада заедно с миглите ми.
Две опаковки изхабени изхвърлих от тази спирала наскоро.Свалях я с розовата мицеларна вода на Гарние,почистваше се добре,но наистина малко ми падаха миглите от нея и няма да я купувам.От Буржоа и другите на Мейбълин мигли не ми падат.

# 27
Преди години съм изпозлвала жълтата и си спомням, че имаше хубав ефект. После използвах една зелена за обем, но от нея не съм доволна. Последно преди Lash Sensational  съм изпозлвала тази с вибрирането, но до тази функция така и не опрях  Joy да не говорим, че изобщо не разбрах как става номера.

# 28
  • Бургас
Преди години съм изпозлвала жълтата и си спомням, че имаше хубав ефект. После използвах една зелена за обем, но от нея не съм доволна. Последно преди Lash Sensational  съм изпозлвала тази с вибрирането, но до тази функция така и не опрях  Joy да не говорим, че изобщо не разбрах как става номера.
Аз наскоро си взех жълтата,хубава е,но я съчетавам с One by One.Първо слагам жълтата,разресва и придава обем,после като изсъхне хващам One by One и клепам стабилно.Много хубаво става.

# 29
  • София
Ами като цяло гела се справя. Ако остане черно под долните мигли, ползвам на Сиен тоник за премахване на грим.

Общи условия

Активация на акаунт