Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 234

• 75 880
  • 737
  •   1
Отговори
# 15
# 16
Злати Hug, Боби Hug, Цвети Hug
Очаквахме, че в този епизод Туба няма да бъде много време на екран, поради ходенето в Рим,  и беше така Peace Но независимо от малкото й екранно време, присъствието й беше забележително и запомнящо се yes , а финала потресаващ!  yes
Епизода беше отново интересен - видяхме  малко ашк, както и няколко забавни момента с нашите влюбени, много драма , и финал, който ни поля със студена вода ooooh! Много добре изигран финал от Киво thumbsup - шок от случилото се пред очите му и разкъсващата го болка от загубата на майка му.  Мисля, че прокурорът беше заедно с Джес, за да го вразуми на първо време, за да не предприеме някакви действия за саморазправа. Ама дали ще успее...? newsm78 Освен това стана свидетел на убиството на Фюген, което в случая не извърши Тахсин, а някой друг Peace Кой ли е това? newsm78 Не че има кой знае какво значение Peace Но сега Тбей ще разбере какво е да те поставят в ситуация на нещо, което не е извършил  yes Поне имахме красиви моменти със Сю и Джес  Two Hearts
Сега очакваме трейлъра с нетърпение да видим как ще развие по-нататък действието Едже Peace

Малко онагледени моменти с Джес и Сю от епизода тази вечер newsm03
Джес дойде пр Сю да пийнат по ликьорче  и да си поговорят  и... още нещо  luvbed

Скрит текст:

Един момент със Сю и Джес от тазвечершната серия, който ми е много сладък и забавен  Laughing

Един сладурски жест на Сю Peace

Финала беше потресаващ ooooh! newsm09

Тбей се опитва да помогне на "Адалет" и в това време ръката в ръкавица  натисна копчето на капана Sick

Драмата и шока на Джес - Прекрасно изигран момент от Къванч thumbsup

Аз докато правя гифчета вече е станало утре, а този ден е Националният празник на България - 3 март

Целувка за лека нощ! Heart Eyes

ПП. Рали Hug докато пиша и ти си се появила

Появило се е видео в ТТ с Туба и компания от ЧИ

TubaBüyüküstü #LofficielTürkiye
 pic.twitter.com/0EpM8IJYyg

Да онагледя един момент от него Peace

Последна редакция: пт, 03 мар 2017, 02:58 от kanti

# 17
  • Русе
Добро утро!  Hug

Да се насладим истински на днешният празничен ден!  Peace

Канти  Hug прекрасни гифчета си заредила и се радвам, че поне такива моменти видяхме снощи, но... аз сякаш бързо ги забравих в края на серията. Тази последна сцена мен не само ме ''поля със студена вода'', но и заличи всичко видяно преди това  Sad. Връщайки се назад с мисъл за епизода... последните кадри са ми все в очите. Като идея за развитие може да е прекрасна, в следствие на това могат да се развият много и различни ситуации, но... мен ме боли душата. Не мога и не искам да гледам подобни неща, тежко ми е, че избират такъв път за развитие на сценария, не зная колко бих могла да понеса още. Ако искам да гледам подобни ''кървави сцени'', затова има достатъчно филми и крими сериали, но... и ДК да се превърне в нещо такова...  ooooh!

Да видим колко ще ме държи тази ми мъка, но засега просто не мога да пиша и да мисля повече за лошите неща и ще търся само хубави и весели кадри.  Peace

smile3501

# 18
Здравейте Hug
Момичета HugБлагодаря ви за всичко споделено.
Канти HugПрекрасни гифчета ,както винаги.

Честит празник,Мили Дами.
3-ти Март е!
Днес е най-празничния ден за всички нас!
Да ни е Честит!
  Аз съм българче и расна
в дни велики, в славно време,
син съм на земя прекрасна,
син съм на юнашко племе.
/ Иван Вазов /

Интересен епизод,малко забавни моменти с със Сю  и Джес,много драма и финала ,чак тръпки те побиват.
финала беше много добре изигран от Киво ,шок от случващото се пред очите му,разкъсващата болка от загубата на майка си.
Жалко за Сю и Джес,при тази ситуация вървят към раздяла  макар и временно.
Такава смърт за Фюген,добър човек, болна жена на никому нищо не причини,просто не заслужаваше такъв изключително тежък край.
Не се преживява такова нещо.

Скрит текст:
Злати Hug, Боби Hug, Цвети Hug
Очаквахме, че в този епизод Туба няма да бъде много време на екран, поради ходенето в Рим,  и беше така Peace Но независимо от малкото й екранно време, присъствието й беше забележително и запомнящо се yes , а финала потресаващ!  yes
Епизода беше отново интересен - видяхме  малко ашк, както и няколко забавни момента с нашите влюбени, много драма , и финал, който ни поля със студена вода ooooh! Много добре изигран финал от Киво thumbsup - шок от случилото се пред очите му и разкъсващата го болка от загубата на майка му.  Мисля, че прокурорът беше заедно с Джес, за да го вразуми на първо време, за да не предприеме някакви действия за саморазправа. Ама дали ще успее...? newsm78 Освен това стана свидетел на убиството на Фюген, което в случая не извърши Тахсин, а някой друг Peace Кой ли е това? newsm78 Не че има кой знае какво значение Peace Но сега Тбей ще разбере какво е да те поставят в ситуация на нещо, което не е извършил  yes Поне имахме красиви моменти със Сю и Джес  Two Hearts
Сега очакваме трейлъра с нетърпение да видим как ще развие по-нататък действието Едже Peace
Малко онагледени моменти с Джес и Сю от епизода тази вечер newsm03
Джес дойде пр Сю да пийнат по ликьорче  и да си поговорят  и... още нещо  luvbed

Скрит текст:

Скрит текст:
Един момент със Сю и Джес от тазвечершната серия, който ми е много сладък и забавен  Laughing

Един сладурски жест на Сю Peace

Финала беше потресаващ ooooh! newsm09

Тбей се опитва да помогне на "Адалет" и в това време ръката в ръкавица  натисна копчето на капана Sick

Драмата и шока на Джес - Прекрасно изигран момент от Къванч thumbsup

Аз докато правя гифчета вече е станало утре, а този ден е Националният празник на България - 3 март

Целувка за лека нощ! Heart Eyes

ПП. Рали Hug докато пиша и ти си се появила

Появило се е видео в ТТ с Туба и компания от ЧИ

TubaBüyüküstü #LofficielTürkiye
 pic.twitter.com/0EpM8IJYyg

Да онагледя един момент от него Peace

[/spoiler]

Цвети Hug wavey

# 19
Привет пленителки Hug Честит празник на всички!

# 20
Добро утро! Hug Hug Hug

Честит празник! bg

Канти Hug,макар и късно си направила чудесни гифчета от новия епизод! bouquet

Рали HugЦвети HugВичи HugДиде Hug

Интересен и тъжен епизод! Peace

ДиК започва в Гърция под името-''Сюхан''по к.ANT1

Цитат
Когда любишь кого-то, надеешься, что он так же любит тебя. Неваль.

Перевод Elmira Ismaeil.https://vk.com/tuba_bustun

Прекрасен ден,момичета! bouquet

# 21
Добро утро!  Hug

Честит национален празник!  bg   Да пребъде България!  bg
Снощи не успях да гледам дори и началото на епизода. Но нощес  изчетох коментарите и разбрах, че края на Фюген е бил жесток.  ooooh!
Не го очаквах от СЦ. Нали уж тя е против безсмислените жестокости! ooooh! Според вашите коментари е надминала КРА! Май наистина не сме случили на СЦ.  ooooh! ooooh! ooooh!
Една новина на първо влизане в руските форуми.
Цитат
Джесур и красавица стартует на греческом канале ANT1. Под названием Сюхан.

Цитат
Греческая пресса.

"Новый успешный сериал с двумя суперзвёздами . Безумная любовь, которая ведёт по опасному пути.
Этот сериал является одним из самых успешных турецких сериалов, который стартовал в прошлом ноябре на турецком канале StarTv и уже завоевал любовь поклонников во многих странах."

Перевод Катерины Грик.
https://vk.com/tuba_bustun
Епизодът го има вече с руски субове в два варианта, но няма да го гледам. 
https://vk.com/video-48619406_456239709?list=a13f69f2e61fb64610
https://vk.com/video-86336891_456239399?list=b78fc38224878cec27
Прочетох превода на Лили  Hug за което много благодаря  newsm51, в другата тема, та знам развитието. Ще изчакам българския превод и тогава ще си го причиня този епизод.
Канти  Hug прекрасно видео и прекрасни гифчета!  bouquet
А гифчетата на романтичните моменти ми ги разказаха, та няма да пускам епизода изобщо. Благодаря!  Hug

Хубав празничен ден на всички!  Hug

# 22

Честит празник! Peace
Добро утро! Hug

И като си помисля, че имаше хора, които се радваха на бягството на Разъ ooooh! Вече го виждаха като пръв помощник в справедливото отмъщение на Джесур и компания. Справедливо или не, отмъщението си има цена. Засега е един живот и един тежко ранен . За после не ми се мисли Naughty
Много, ама много не знаем още за миналото на героите в тази история. Тя започва за нас от "онази" нощ на убийствата. Още нямам отговор например, този панически страх на Адалет от какво е породен? Дали се страхува да не бъде разкрита, или от някакви действия свързани с брат и в миналото Thinking Та той си има комбинативния ум на психопат, който не прави разлика между виновен и невинен, щом си послужи с Фюген Sick Точно в затвора си му е било мястото.

Хубав ден на всички желая! :hug

Изпращам ви музикални целувки  Grinning Heart Eyes

Последна редакция: пт, 03 мар 2017, 09:21 от nadine1111

# 23
Излезе и рейтинга!Снощи по Фокс тв.започна нов сериал-Çoban Yıldızı! Peace Имаше и мач за купата на Турция и ....! Peace

TOTAL
 1 KAYSERISPOR-FENERBAHCE ZIRAAT TURKIYE KUPASI KARSILASMASI ATV 20:22 22:41 8,21 18,56
2 COBAN YILDIZI FOX TV 19:58 22:49 6,43 14,74
3 VATANIM SENSIN KANAL D 20:56 23:48 5,94 13,91
4 FATIH PORTAKAL ILE FOX ANA HABER FOX TV 19:00 19:57 5,70 15,50
5 CESUR VE GUZEL STAR TV 20:56 23:55 5,08 12,02

AB
 1 VATANIM SENSIN KANAL D 20:56 23:48 9,56 22,13
2 KAYSERISPOR-FENERBAHCE ZIRAAT TURKIYE KUPASI KARSILASMASI ATV 20:22 22:41 8,17 18,72
3 CESUR VE GUZEL STAR TV 20:56 23:55 7,18 16,78

20+ABC1
 1 VATANIM SENSIN KANAL D 20:56 23:48 8,45 18,92
2 KAYSERISPOR-FENERBAHCE ZIRAAT TURKIYE KUPASI KARSILASMASI ATV 20:22 22:41 8,21 18,29
3 FATIH PORTAKAL ILE FOX ANA HABER FOX TV 19:00 19:57 6,64 20,14
4 CESUR VE GUZEL STAR TV 20:56 23:55 6,46 14,59

# 24
Скрит текст:

Скрит текст:
Понеже чакам куриер и се чудя, какво да правя, си позволих да прочета "свекървите". Все пак съм от маалата и да видя, за какво ми размахаха пръст. Промяна няма. Джесур е Флюбен, те го разбират, някои не го разбираме, защото не сме гледали КТ в сериалите и филмите му, ама да ми напишат, как го изразява. На преден план излиза Джесур в гнева си. Това и аз го разбирам. Искам да разбера съвременният турски мъж в идеите на сценаристката, как се показват. Джесур обича, но все е в отмъщение и ярост (не ги отричам), а Сюхан е плътно до него като борче и го гледа всеки път с благоговеене. Семейна идилия до втръсване. И как да стане интересно в любовната "нишка" на драгия зрител, че да се вдига рейтинг, (защото било много важно Tired)? Дайте ми друг вариант и агнето да е цяло, и вълкът да е сит. Аз разбирам, че на повечето зрителки им се гледа КТ, ама на други им се гледа влюбена Сюхан. Защото има опасност други да наричат ДиК "онова недоразумение", когато се набляга на мъжкия образ, а на главния женски и на второстепенните дори се претопва с разни изблици на недоразумения.
  И...да намигна. Wink От размахването на пръста разбрах разковничето. Слагаш тази емотиконка и това е написано мнение, което е приемливо. Стига толкова. Имам по-интересни неща за гледане, само, господи, дай ми време и всичко да ми върви по план. Praynig
П.П. Благодаря, ако сте ме изчели. Просто лицемернеченото в реала ми е достатъчно, че да се пъна и тук. Уж свободен форум Stop...в България Joy Joy Joy Но когато ми кажат "стоп", искам да знам защо. Peace

Кое ме подсети за горното. Ето тази актриса снощи.

Гледах я две серии на един сериал и го зарязах. Когато четях "Забраненият плод", точно нея си я представях в ролята на амбициозната майка. И след това НЧ изобщо не ми пасна на образа и затова и този сериал зарязах. И заради още неща.

Скрит текст:

Хосе Карерас е на Окончателен световен тур и за последно ще пее в Истанбул.

П.П. Да се допълня с подпис на фен на сериала:

Привет, компанията!  Hug След снощната гала, днес съм с изморени крака и очи Wink Ами така е на премиера... като на премиера #Crazy #Crazy
Почетох на някои места, че има разочарование, че липсват житейските партньори на актьорите/ не само на Туба/. Аз казвам, че е нормално на такова събитие, когато журналистите трябва да отразяват него. Много деликатно е присъствието или отсъствието на която и да е знаменитост като гост. Всеки може да си го тълкува, както му се харесва Mr. Green Припомням как с години наред жълтурковците коментираха появата на Туба  при премиерата на проект с Берен и Мурат и факта, че им е отнела вниманието на пресата.  Wink

Като писах за Мурат, та се сетих, че това видях тази сутрин. И нали сме още на празнична и официална вълна, да ви го покажа Grinning

Покрай един клип, вчера се порових в You Tube около Туба и станах разногледа от многото нови такива. С кадри от КПА са не море, а направо океан Shocked

Хубав ден желая на всички! Peace Hug
Дет са вика, абсолютно съм съгласна!  hahaha
Фбей е шоумен и знае как да представи филма си!  newsm10
Да видяхте ГГ на някои от излъчващите се в момента сериали? Wink
Да видяхте провокативни тоалети, за които да се говори на следващия ден? Mr. Green
Не... Няма и да видите!  hahaha
Всичко е организирано със желязна дисциплина! Убедена съм, че и Онур, и Берг, и Симоне  Wink са били на галата, но не е било позволено да ги отразят!  Peace
Цялото внимание е било обърнато към екипа, и най-вече към филма.  Peace
Дори и главната актриса беше  в красив, строг, официален и същевременно скромен и не хвърлящ се на очи тоалет.  Twisted Evil
Вниманието е към филма, към Ферзан, към Истанбул...
Не съм чела превод на това, което говорят актьорите, но в интервюто преди това, всички казват, че във всеки герой има нещо от Фбей и неговия поглед и отношение към Истанбул.
Така, че вниманието изцяло принадлежеше на Фбей и филма му.  Peace
Нали не си мислите, че Еджето ще ни покаже поканата си, а няма да присъства!? Mr. Green
Или, че екипите ще снимат, докато тече галата!  hahaha
Всички са били там! Всички, целите екипи, всички известни актьори, режисьори и продуценти. Просто не ни ги показаха.
Прочетох при рускините, че вчерашния ден екипа на Енгин е приключил снимки рано да си освободят вечерта. Защо, според вас... Laughing
Дори Енго е бил вероятно, защото такова положение на нещата - да не се афишира присъствието, напълно го устройва.  Twisted Evil
Толкова за присъствието на галата.  Simple Smile

Сабинка  Hug най-лесно е да ти кажа, като не искаш да се нервиш, не ги чети. Mr. Green
Но няма да  го направя. Малко емоция и адреналин са полезни за здравето.  Joy
А и кой да мрази една млада булка, ако не свекървите... Wink
Лошото е, че те не обичат и сина си. Оправдават го, но не го обичат.  Wink
Когато му се подиграха пред цяла Турция, а на другия ден вестниците споменаха между другото, че е взел награда, докато обсъждаха рокли и ситуации,  те адмирираха  и викаха браво! Така трябва, браво за смелостта, да им покажат на турските мъже и на обществото, което отива към още по-голямо потъпкване правата на женита, къде им е мястото.
Аз, между другото и роклята харесах, и смелостта.  Peace
Туба такова нещо никога няма да направи, признавам си, не е това възпитание, нито това самочувствие. За добро, или за лошо.  Joy
Харесвам смелостта и предизвикателството, но все пак, ако трябва да избирам характер и стил на поведение за моята дъщеря, бих предпочела това на Туба.  Sick Срам ме е, но е така.  Peace
Както и да е.
Няма да обсъждаме другите семейства, да си гледаме нашето, че имаме толкова много поводи за гордост и радост, та не ни стига времето да се насладим докрай на всичко!  Peace
В тази галерия от снимки можете да видите залата и да потърсите познати лица. Mr. Green
Аз съм толкова сигурна, че съм права, че няма да го правя,
още повече, че днес съм доста заета, и не съм сигурна ще мога ли да погледна епизода довечера, а много ми се иска.  Sad
https://www.facebook.com/pg/istanbulkirmizisi/photos/?tab=album& … =1864127747200115
Нищо не съм чела от пресата или гледала, може вече да са излезли снимки на още от присъстващите, или рецензии за филма.  Simple Smile
Ето, отворих ТТ и веднага!  Joy
Devrim Yakut olabilir mi? (Мехрибан...)

Скрит текст:

Има нов отговор, дори не зная на кой е, но каквото и да има в него, няма да трия!  hahaha
Стига бе, пак нов отговор!  Laughing
Обичам ви като пишете!  Joy

Лина, много смело изказване. Бих се радвала да си права, но няма доказателства.
За съжаление, това е много разпространено фенско заболяване - да приемаш желаното за действителност.

Дори когато има снимки и интервюта, т. е. нещо черно на бяло, можем да си правим само приблизителни изводи. Все пак сме далеч както от съответната личност, така и от сферата на дейността ѝ. Нито пък сме посетили събитието.
Какво остава, когато няма снимки и никакви други индикации за присъствие!
Може би догадки? Надежди? Очаквания?
Всичко друго, но не и увереност!

# 25
Реших от любопитство да погледна трея на новия сериал.Хич не се учудвам,че е на първо място от сериалите.Това си е тяхната действителност ooooh! И ако ние  гледаме един път от любопитство,трудно бих се върнала на подобен сюжет,но.....все трябва да си напомням,че комшиите имат коренно различен манталитет Tired Младите звезди Шукрю Йозйълдъз и Селин Шекерджи са устремени към върха,но ще има още хляб да изядат Peace Който иска,да ги види Laughing

# 26
Добро късно утро, дружки

Боби Hug, Вичи Hug, Цвети Hug, Злати Hug, Линка Hug, Диди  Hug, Надин Hug

Отново - Честит празник на всички!  bg

Така ли ви събудиха?  Wink

А може би вече си направихте и сутрешния джогинг? Whistling

И вече сте закусили  Peace

Финала на снощния епизод и на мен остави горчив вкус в устата Цвети Peace От психопатската идея на Ръза го отнесе най-невинната от обкръжението на Джесур- майка му, която бе с разсъдъка на дете, т.е. все едно уби едно дете ooooh! #Cussing out Но може би по този начин Едже иска да ни покаже колко налудничав е мозъка на Ръза. И както Надин Peace  е отбелязала не знаем нищо за младостта му, какъв е бил, дали е бил толкова откачен. Със сигурност не е бил съвсем в час -освен наркотиците е имал и някаква психическо отклонение, щом е предлагал сестра си за проституиране Sick. А и Адалет беше изпаднала в неуправляем ужас докато Ръза беше навън yes В затвора тази му предопределеност се е засилила със сигурност Peace

Злати Hug мерси за рейтинга. Дали процентите от предишните седмици се е запазил?

Нещо с което да си оправим горчивия вкус в устата

Хубав да ви е деня!

ПП. Забравила съм да си пусна поста и Валентина Hug е наминала тъдява.
Диди Hug мерси за информацията за новия сериал

Последна редакция: пт, 03 мар 2017, 12:00 от kanti

# 27
Скрит текст:

Скрит текст:
Понеже чакам куриер и се чудя, какво да правя, си позволих да прочета "свекървите". Все пак съм от маалата и да видя, за какво ми размахаха пръст. Промяна няма. Джесур е Флюбен, те го разбират, някои не го разбираме, защото не сме гледали КТ в сериалите и филмите му, ама да ми напишат, как го изразява. На преден план излиза Джесур в гнева си. Това и аз го разбирам. Искам да разбера съвременният турски мъж в идеите на сценаристката, как се показват. Джесур обича, но все е в отмъщение и ярост (не ги отричам), а Сюхан е плътно до него като борче и го гледа всеки път с благоговеене. Семейна идилия до втръсване. И как да стане интересно в любовната "нишка" на драгия зрител, че да се вдига рейтинг, (защото било много важно Tired)? Дайте ми друг вариант и агнето да е цяло, и вълкът да е сит. Аз разбирам, че на повечето зрителки им се гледа КТ, ама на други им се гледа влюбена Сюхан. Защото има опасност други да наричат ДиК "онова недоразумение", когато се набляга на мъжкия образ, а на главния женски и на второстепенните дори се претопва с разни изблици на недоразумения.
  И...да намигна. Wink От размахването на пръста разбрах разковничето. Слагаш тази емотиконка и това е написано мнение, което е приемливо. Стига толкова. Имам по-интересни неща за гледане, само, господи, дай ми време и всичко да ми върви по план. Praynig
П.П. Благодаря, ако сте ме изчели. Просто лицемернеченото в реала ми е достатъчно, че да се пъна и тук. Уж свободен форум Stop...в България Joy Joy Joy Но когато ми кажат "стоп", искам да знам защо. Peace

Кое ме подсети за горното. Ето тази актриса снощи.

Гледах я две серии на един сериал и го зарязах. Когато четях "Забраненият плод", точно нея си я представях в ролята на амбициозната майка. И след това НЧ изобщо не ми пасна на образа и затова и този сериал зарязах. И заради още неща.

Скрит текст:

Хосе Карерас е на Окончателен световен тур и за последно ще пее в Истанбул.

П.П. Да се допълня с подпис на фен на сериала:

Привет, компанията!  Hug След снощната гала, днес съм с изморени крака и очи Wink Ами така е на премиера... като на премиера #Crazy #Crazy
Почетох на някои места, че има разочарование, че липсват житейските партньори на актьорите/ не само на Туба/. Аз казвам, че е нормално на такова събитие, когато журналистите трябва да отразяват него. Много деликатно е присъствието или отсъствието на която и да е знаменитост като гост. Всеки може да си го тълкува, както му се харесва Mr. Green Припомням как с години наред жълтурковците коментираха появата на Туба  при премиерата на проект с Берен и Мурат и факта, че им е отнела вниманието на пресата.  Wink

Като писах за Мурат, та се сетих, че това видях тази сутрин. И нали сме още на празнична и официална вълна, да ви го покажа Grinning

Покрай един клип, вчера се порових в You Tube около Туба и станах разногледа от многото нови такива. С кадри от КПА са не море, а направо океан Shocked

Хубав ден желая на всички! Peace Hug
Дет са вика, абсолютно съм съгласна!  hahaha
Фбей е шоумен и знае как да представи филма си!  newsm10
Да видяхте ГГ на някои от излъчващите се в момента сериали? Wink
Да видяхте провокативни тоалети, за които да се говори на следващия ден? Mr. Green
Не... Няма и да видите!  hahaha
Всичко е организирано със желязна дисциплина! Убедена съм, че и Онур, и Берг, и Симоне  Wink са били на галата, но не е било позволено да ги отразят!  Peace
Цялото внимание е било обърнато към екипа, и най-вече към филма.  Peace
Дори и главната актриса беше  в красив, строг, официален и същевременно скромен и не хвърлящ се на очи тоалет.  Twisted Evil
Вниманието е към филма, към Ферзан, към Истанбул...
Не съм чела превод на това, което говорят актьорите, но в интервюто преди това, всички казват, че във всеки герой има нещо от Фбей и неговия поглед и отношение към Истанбул.
Така, че вниманието изцяло принадлежеше на Фбей и филма му.  Peace
Нали не си мислите, че Еджето ще ни покаже поканата си, а няма да присъства!? Mr. Green
Или, че екипите ще снимат, докато тече галата!  hahaha
Всички са били там! Всички, целите екипи, всички известни актьори, режисьори и продуценти. Просто не ни ги показаха.
Прочетох при рускините, че вчерашния ден екипа на Енгин е приключил снимки рано да си освободят вечерта. Защо, според вас... Laughing
Дори Енго е бил вероятно, защото такова положение на нещата - да не се афишира присъствието, напълно го устройва.  Twisted Evil
Толкова за присъствието на галата.  Simple Smile

Сабинка  Hug най-лесно е да ти кажа, като не искаш да се нервиш, не ги чети. Mr. Green
Но няма да  го направя. Малко емоция и адреналин са полезни за здравето.  Joy
А и кой да мрази една млада булка, ако не свекървите... Wink
Лошото е, че те не обичат и сина си. Оправдават го, но не го обичат.  Wink
Когато му се подиграха пред цяла Турция, а на другия ден вестниците споменаха между другото, че е взел награда, докато обсъждаха рокли и ситуации,  те адмирираха  и викаха браво! Така трябва, браво за смелостта, да им покажат на турските мъже и на обществото, което отива към още по-голямо потъпкване правата на женита, къде им е мястото.
Аз, между другото и роклята харесах, и смелостта.  Peace
Туба такова нещо никога няма да направи, признавам си, не е това възпитание, нито това самочувствие. За добро, или за лошо.  Joy
Харесвам смелостта и предизвикателството, но все пак, ако трябва да избирам характер и стил на поведение за моята дъщеря, бих предпочела това на Туба.  Sick Срам ме е, но е така.  Peace
Както и да е.
Няма да обсъждаме другите семейства, да си гледаме нашето, че имаме толкова много поводи за гордост и радост, та не ни стига времето да се насладим докрай на всичко!  Peace
В тази галерия от снимки можете да видите залата и да потърсите познати лица. Mr. Green
Аз съм толкова сигурна, че съм права, че няма да го правя,
още повече, че днес съм доста заета, и не съм сигурна ще мога ли да погледна епизода довечера, а много ми се иска.  Sad
https://www.facebook.com/pg/istanbulkirmizisi/photos/?tab=album& … =1864127747200115
Нищо не съм чела от пресата или гледала, може вече да са излезли снимки на още от присъстващите, или рецензии за филма.  Simple Smile
Ето, отворих ТТ и веднага!  Joy
Devrim Yakut olabilir mi? (Мехрибан...)

Скрит текст:

Има нов отговор, дори не зная на кой е, но каквото и да има в него, няма да трия!  hahaha
Стига бе, пак нов отговор!  Laughing
Обичам ви като пишете!  Joy

Лина, много смело изказване. Бих се радвала да си права, но няма доказателства.
За съжаление, това е много разпространено фенско заболяване - да приемаш желаното за действителност.

Дори когато има снимки и интервюта, т. е. нещо черно на бяло, можем да си правим само приблизителни изводи. Все пак сме далеч както от съответната личност, така и от сферата на дейността ѝ. Нито пък сме посетили събитието.
Какво остава, когато няма снимки и никакви други индикации за присъствие!
Може би догадки? Надежди? Очаквания?
Всичко друго, но не и увереност!

Валя Hug, права си, че не знаем кой е присъствал там. Както и Линка е права, че на такова събитие, акцента е върху филм, режисьор, актьори в него... И е много глупаво да се задават въпроси и оценки защо Мурат, Бюлент, Джансел, Енгин, Илкер/ него все го забравят не знам защо Wink/... не са присъствали. Просто феновете не си дават сметка, че техните любимци са си актьори, както всички останали в даден проект. Това, че примерно Енгин изигра главната мъжка роля в КПА, не го прави по-особен от останалите актьори в сериала.  По същата причина мога да попитам, къде са всичките добри актриси, изиграли майки на Туба в минали проекти?
Има разлика при хората в тази професия. Някои обичат да бъдат снимани и не пропускат и най- малкия повод да обърнат внимание на себе си. Други си работят кротко, и наистина се крият от светкавиците. Давам пример с последните Оскари, никой не попита защо Райън Гостлинг не заведе Ева Мендес в такъв важен за кариерата му ден на церемонията. Достатъчно беше да и благодари за това, че му е родила двете деца и му е дала спокойствието да работи успешно.

# 28
Привет следобедно! Hug Hug Hug

Излезли са още снимки! Peace

Цитат
Злати Hug мерси за рейтинга. Дали процентите от предишните седмици се е запазил?
Канти Hug,паднал е е малко в тотала! Peace За другите две групи не знам как е! Peace
Справка за всички епизоди в тотала! Peace
http://www.dizisi.info.tr/cesur-ve-guzel/reytingleri/

Линка HugНадин HugВаля Hug

Цитат
Туба Буюкустун очаровала своей красотой на премьере фильма "Красный Стамбул"
Фильм "Красный Стамбул" — праздничный гала - вечер, на красной дорожке Туба Буюкустун побила все рекорды. Как известно 1 марта состоялась премьера фильма"Красный Стамбул" Главные герои фильма Туба Буюкустун, Халит Эргенч, Мехмет Гюнсюр,Неджат Ишлер и реж. Ферзан Озпетек были в центре внимания. Следует отметить, что в торжественном гала - вечере приняли участие множество знаменитостей, актёры, бизнесмены, певцы, артисты (Yılmaz Erdoğan, Emel Sayın, Orhan Gencebay, Funda Arar, Burcu Biricik, Merve Hasman, Nevra-Yelda Demirören, Oya Başar)Это очень захватывающий вечер, как я счастлив. Удивительная каманда в этом фильме. Долго шла подготовка к съёмкам, но в конце - концов мы начали. Всё было естественно и без каких - либо препятствий. Как Вы знаете в течение последних двух лет какая ситуация в стране... По этой причине дата выхода фильма на экран постоянно переносилась. Ну, мы Турки народ упрямый...Всё таки фильм завершен и выходит на экран (сказал Ферзан Озпетек)

Перевод : David Viliahttps://vk.com/clubtuba507

Последна редакция: пт, 03 мар 2017, 14:22 от Zlatina3

# 29
Това знаем ли го?  newsm78 Аз съм го забравила...

Цитат
Tuba Büyüküstün: Neval bana ayı anımsatıyor. Herkese gösterdiği aydınlık bir tarafı var. Bir de sadece istediği zaman istediği kişilere gösterdiği karanlık bir tarafı... Ama bütününü görebilen sadece iki insan var. Yusuf ve Deniz.

Туба про Неваль: Неваль напоминает мне Луну. У неё есть светлая сторона, которую все видят. И только в то время, когда она хочет, то показывает тёмную сторону тем людям, которым хочет. Но только два человека могут видеть в целом. Это Юсуф и Дениз.

Цитат
— Вы производите впечатление счастливого человека.
Tuba Büyüküstün:  Я делаю всё для того, чтобы в моей душе царило спокойствие. Не терзаю себя сомнениями. Гоню прочь мрачные мысли. Принимаю себя такой, какая есть — со всеми недостатками и слабостями. А главное — чувствую себя абсолютно свободной. Может, в этом и есть счастье?
https://vk.com/eatb_haber
И един красив колаж от този форум.  Peace

Валя  Hug изобщо не знам дали съм права или не, но реших, че така ми е удобно да мисля, и истината, каквато и да е тя, не ми променя живота по никакъв начин.  Peace
Вярно или не, това мнение не наранява никой от актьорите, не ги обижда по никакъв начин, нито пък феновете им. Безобидно е. Затова си оставам на него, дори да не е напълно вярно. Laughing
Частта, която се отнася до егото на Фбей и неговото желание да се обръща внимание само на филма му, мисля, че е очевАдна.  Laughing
Не се отнася само за Туба, а за всички актьори, които биха искали (или не) да поканят свои колеги. Решението кой да пресъства е взето на най-високо ниво, и то си личи - влиятелните и богати фамилии са представени, мастити режисьори - също.
Предполагам и много други, които не видяхме.
За мен няма значение. Исках да видя единствено Онур, но след като Берг "е имала важна работа", вероятно Онур също е имал.   Wink Mr. Green Laughing
Обаче който се тревожеше, че Ясемин не е присъствала, може да бъде спокоен.  Laughing
Цитат

Общи условия

Активация на акаунт