Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 234

• 75 932
  • 737
  •   1
Отговори
# 360
  Ферзан Озпетек туитна с таг росо истанбул към айтун и е маркирана шестата песен. Вероятно е в саундтрака на филма. Казва се "В този стар град":

https://itunes.apple.com/it/album/hilde-das-beste-von-hildegard- … 06727749&l=en

http://gencturkiyezirvesi.org/akademi-odulleri - ако не ви излезне на английски, горе вдясно има бутонче EN. Натиснете го и ще се зареди.

# 361
Здравейте Hug

Сабинка е отбелязала, че днес денят пак е интернационален, така че днес трябва да сме щастливи, още повече, че всеки момент пролетта ще се появи  newsm47

Знаете ли, че има страна с министерство на щастието, а показателят брутен вътрешен продукт е заменен с брутно национално щастие.
http://drugitenovini.com/darzhavata-v-koyato-ima-ministerstvo-na-shtastieto/
https://www.google.bg/search?q=%D0%B1%D1%83%D1%82%D0%B0%D0%BD+%D … =1093&bih=510

Разводът не е проблем не само Сю и Джеур да се обичат, но и да действат заедно. Мисля си, че дори ще е оздравителен за психическото здраве на Джесур.

Привет, привет! Hug

За разлика от тези зрители, които още след първи епизод разделиха геройте на добри и лоши, аз все още не знам Embarassed и продължавам да мисля по въпроса Mr. Green
Днес например ме провокира Вичи, която написа, че Тбей е подстрекателя за убийството на Хасан. Ами от къде знаем това? В ретроспекцията виждам Адалет да стреля и толкова. Нито някой и държи ръката, нито някой и казва да го направи. Само това ни е показано, не знаем за историята около директора и Ръза. Не, че одобрявам убийството, но е възможно да има нещо и да не заслужават съжалението ми като жертви. Затова и засега не им го давам  Grinning И ако ми се иска по някакъв начин да поизбелят Тбей, го правя заради Сю и Джес. Само тогава могат да имат бъдеще. Grinning

Щастлив ден ви желая ! Peace
Съвсем съм съглана smile3521 Тбей може да е подстрекал Адалет за директора - предполагаме го и знаем, че той е организирал "сбирката' в старата фабрика и само толкова, но не и за Хасан. Това, което видяхме, че той се появи неочаквано и Адалет, паникьосана стреля, още повече, че се чуха и полицейски сирени.

Тбей, както и Джесур са ми малко пресилени като образи - има залитане и противоречие. Тбей го показват от една страна прекалено черен, от друга човек, който е състрадателен, помни откъде е дошъл (за разлика на Хасан, поне досега не ни е дори намекнато),  подал ръка на много деца с подобна на неговата съдба. Наложил се със сила и насилване на закона, станал феодал, но същевременно  създал един съвременен град, в който хората битово са добре устроени. Нещо като затворените градове в СССР (с тях съм запозната, тях давам за пример). Предложил е ред и сигурност с/у подчинение. Народът обича такова положение, въпреки че мърмори Peace
С две думи искрен благодетел и безсърдечен тиранин #Crazy

Хората, които съжалявам и са ме трогнали по някакъв начин и то само за определени неща са:
- малкият Тбей, изоставен от родните си и приемни родители
- малката Адалет
- Джесур с майка, загубила връзка с реала
- свидетеля Корхан

Другите събития са ми измислени или съзнателно предизвикани. Разбирам състоянието на героите и толкова.

Надин, много си права, че ве още  се newsm78 кой добър кой лош, засега повечето герои ги замесиха или ги поставиха под съмнение.

Например майката на Сю. Представиха ни я като жертва на Тбей, но след срещата с Хасан и скъсаното писмо си мисля, че драмата й е свързана и с Хасан Thinking Може би са се познавали в миналото, може дори да са имали връзка преди 1987. Може и това да е една от причините Тбей да се откаже от Мехрибан - отнел е любимата на Хасан newsm78 Просто предположение.

След последния епизод вече си мисля, че при Тбей е много по-силно желанието на Тбей да притежава всичко на Хасан, отколкото просто да забогатее и съвсем нормално е да е против нищо негово да отиде в ръцете на семейството му.
Това е за мене и основната причина да е против връзката на Сю с Джесур. За прикриване на престъпните си действия той не се крие зад никого Peace

Допада ми дизито, затова че нищо в него не е елементарно и очевидно, нито е бяло и черно.

Очаквам и Сю някъде да се издъни. Разделите й с Джесур не са фалове, а съвсем основателни. Да си силен, красив и умен не е достатъчно, за да си добър партньор, както и че раздялата не значи предателство и отказване от каузата. Понякога се налага за запазване на идентичността и достойнството. Това го мисля от позицията на жена, а не на влюбена и заслепена тийнейджърка Peace   

Аз докато си пиша, пролетта настъпила Grinning Да ни е честита!

Последна редакция: пн, 20 мар 2017, 12:43 от Bagi

# 362
Здравейте Запленени Дружки

След кратко отсъствие -ето ме на линия  newsm53
Благодаря на всички ви за споделеното тези дни относно Туба, ДК, клипове и всичко останало. Много интересни мнения прочетох, но няма как да отразя всичко  Sunglasses Затова това е за всички вас, момичета    

Оказва се, че днес е  Първа Пролет

Бях на едно интересно място - Лутраки Позар, където дръвчетата и цветята цъфнаха докато бяхме там, и за което ще ви разкажа по-късно Peace

Понеже доста се зачудих, че е 20-ти, а Първа Пролет обикновено е на 21-ви, така че попитах Гуги защо така,  и се оказва, че причината е астрономическа Sunglasses Whistling

Скрит текст:
Това е и денят на пролетното равноденствие, когато продължителността на деня е равна на нощта. Днес Слънцето при своето видимо движение по еклиптиката пресича пролетната равноденствена точка и от южната небесна полусфера преминава в северната.

Периодът от началото на астрономическата пролет до началото на следващата астрономическа пролет е равен на една тропична година и се равнява на 365,24219 денонощия. По света е възприетата календарна система, основаваща се на т.нар. "Григориански календар".

Според календара по определен начин се редуват обикновени години по 365 дни и високосни по 366 дни, в които допълнителният 29 февруари компенсира натрупаната разлика.

Това е направено за удобство, но е и причината датата на пролетното равноденствие да е различна всяка година - варира между 20 март, 21 или 22 март за северното полукълбо. Календарната дата зависи от това, колко години са минали от последната високосна.

http://www.imenata.com/h-113-parva-prolet.html

Ако ви е интересно можете да видите на  таблицата настъпващите равноденствия в рамките на 10 години - 2010- 2020 Peace

https://bg.wikipedia.org/wiki/Първа_пролет

Изгледах снощи по нощите преведения епизод на ДК. Благодаря на Л.А.Р.А.  newsm20 за безвъзмездния им труд, с който отново ни зарадваха. И както вече сте написали - на някои въпроси получихме отговор, но се появиха още няколко на тяхно място. Кой е стрелеца, кой е предателя, дали Салих играе двойна игра заради Тахсин бей и той е наясно с това, или го мрази и в червата и иска да му отмъсти коварно? newsm78 Сю обеща на баща си, че ще се разведе с Джес като научи истината за вечерта на убийството на Хасан, защото беше убедена, че той е убил бащата на Джес. И естествено не може да бъде негова съпруга при условие, че баща й е причинил смъртта на свекър й Peace  . Но сега с признанията на Адалет излиза, че това не е така. Така, че съм склонна да приема тезата на Цветиsmile3521

Направих няколко гифчета от последната серия  Flutter

Дано в следващите серии получим още промяна на тоновете и полутоновете на черното и бялото в героите - Надин Peace , защото ако СЦ искат да показват героите си реалистично, не може един да е само в блясъка на белия цвят, а другия да е по-черен и от катрана. Защото всеки човек носи в себе си и бялото, и черното, но и различни нюанси на сивото Peace

Линка  Hug много ми харесва всичко, с което ни запознаваш от соц.мрежи, както и мненията ти. Така, че такива мисли за досаждане и нехаресване - забрави Naughty

Саби Hugне можах тези дни да ти изпратя положителна енергия, защото не бях влизала в къщичката ни, но доколкото разбирам ще имате нужда още от нея с приятелката ти Peace
С тази снимка от гората в Лутраки Позар  ти изпращам позитивизма, от който се нуждаете  Peace

Днес от АЯ би трябвало да ни дадат фрагман Heart Eyes Започнаха много да закъсняват с него Peace Надявам се на Вичи Hug, Злати Hug, Линка Hug и Сабинка Hug да го хванете навреме

Хубав и успешен ден и седмица!

ПП. Баги Hug наминала си докато съм писала. Ще те изчета след малко

Последна редакция: пн, 20 мар 2017, 13:33 от kanti

# 363
Привет следобедно! Hug Hug Hug

Надин HugСаби HugБаги Hug

Канти Hug,добре завърнала се! Hug HugЩе чакаме разказа! Wink

Все още не са ни дали знак,че ще има фрагман! Peace

Саби, е пуснала снимката,повтарям е тъй като видях,че има и видео! Peace

Скрит текст:
Туба Бюйюкюстюн 17-я в списке самых красивых женщин мира 2016 года! ✨

Более 431 номинаций "Самая красивая женщина за 2016 год" в рамках опроса красоты. Выбор красивого лица был сделан на основе понятия красоты со всего мира или мирового масштаба. Проголосовало более 60.000.000 человек по хэштегу #tbworld2016 в твиттере, фейсбуке, инстаграм и разных соц. сайтах. "Самое идеальное класификационное лицо" по версии трёх экспертов в мире косметической хирургии, были выбраны 100 самых красивых лиц с учетом голосов о мифах красоты в нашем мире..
Итоги:
20% - привлекательность и понятия красоты в мире
30% - голосвание по хэштегу #tbworld2016
40% - идеальность лица с точки зрения пропорций/золотое сечение/
10% - знаменитые красавицы мира
10% - стандартный выбор красивых лиц со всего мира
The 100 Most Beautiful Women Of 2016

https://youtu.be/cPARiBQAkDc
Ето,кои са др.от Турция! Peace
Скрит текст:
88. Serenay Sarı-Kaya - Turkey
84. Fahriye Evcen - Turkey
80. Hazal Kaya - Turkey
40. Meryem Uzerli - Turkey
Нашата представителка----32. Nina Dobrev - Bulgarian - USA

# 364

Честита пролет, приятелки!  Hug
Здравето и красотата да са винаги с вас!  Hug

Дано съвпадението на деня на щастието с първата пролет да донесе много щастливи мигове на всички хора по света!  Praynig Хубаво съвпадение!  Hug

Канти  Hug добре дошла!  Hug Много имаш да разказваш!  Laughing
Не си казала коя е страната, но гуги ми прошепна, че е Гърция.  bowuu
Чакаме подробности!  Hug
Сабинка  Hug чудесна новина си ни донесла, Туба определено е от най-красивите жени на света, а 17 позиция си е хубаво постижение, още повече, че красотата е относително понятие и всеки има различен поглед, но симетрията и чара няма как да се сбъркат.  Peace
Мен, не точно красотата, ме привлича в нея... Simple Smile
Не мога да не цитирам едно мнение на Вики  Hug дето пишеше малко и в нашата тема.
Цитат
Внешняя красота Тубы-лишь верхушка айсберга. Чем больше ее узнаёшь, тем больше видишь внутреннюю красоту и уникальность этой женщины.
Браво и на Нина Добрев!  Heart Eyes
Някой да се съмнява в красотата на българките! Laughing особено на Нините
Позитивната ми енергия продължава към теб и твоята приятелка! Дано да има щастлив късмет!  Praynig
Надин  Hug Баги  Hug в нито един момент не съм си губила докрай вярата, че Тбей няма да е най-черната овца, не за друго, а защото в  първите епизоди беше кавалер, щедър и весел човек, защо да си мисля, че нищо от това не е вярно.  Rolling Eyes
Разбира се, има си доста трески за дялане, но все повече по форумите се замислят, дали той е точно такъв, какъвто ни го показват.  Peace
Скрит текст:
Здравейте Hug

Сабинка е отбелязала, че днес денят пак е интернационален, така че днес трябва да сме щастливи, още повече, че всеки момент пролетта ще се появи  newsm47

Знаете ли, че има страна с министерство на щастието, а показателят брутен вътрешен продукт е заменен с брутно национално щастие.
http://drugitenovini.com/darzhavata-v-koyato-ima-ministerstvo-na-shtastieto/
https://www.google.bg/search?q=%D0%B1%D1%83%D1%82%D0%B0%D0%BD+%D … =1093&bih=510

Разводът не е проблем не само Сю и Джеур да се обичат, но и да действат заедно. Мисля си, че дори ще е оздравителен за психическото здраве на Джесур.

Привет, привет! Hug

За разлика от тези зрители, които още след първи епизод разделиха геройте на добри и лоши, аз все още не знам Embarassed и продължавам да мисля по въпроса Mr. Green
Днес например ме провокира Вичи, която написа, че Тбей е подстрекателя за убийството на Хасан. Ами от къде знаем това? В ретроспекцията виждам Адалет да стреля и толкова. Нито някой и държи ръката, нито някой и казва да го направи. Само това ни е показано, не знаем за историята около директора и Ръза. Не, че одобрявам убийството, но е възможно да има нещо и да не заслужават съжалението ми като жертви. Затова и засега не им го давам  Grinning И ако ми се иска по някакъв начин да поизбелят Тбей, го правя заради Сю и Джес. Само тогава могат да имат бъдеще. Grinning

Съвсем съм съглана smile3521 Тбей може да е подстрекал Адалет за директора - предполагаме го и знаем, че той е организирал "сбирката' в старата фабрика и само толкова, но не и за Хасан. Това, което видяхме, че той се появи неочаквано и Адалет, паникьосана стреля, още повече, че се чуха и полицейски сирени.

Тбей, както и Джесур са ми малко пресилени като образи - има залитане и противоречие. Тбей го показват от една страна прекалено черен, от друга човек, който е състрадателен, помни откъде е дошъл (за разлика на Хасан, поне досега не ни е дори намекнато),  подал ръка на много деца с подобна на неговата съдба. Наложил се със сила и насилване на закона, станал феодал, но същевременно  създал един съвременен град, в който хората битово са добре устроени. Нещо като затворените градове в СССР (с тях съм запозната, тях давам за пример). Предложил е ред и сигурност с/у подчинение. Народът обича такова положение, въпреки че мърмори Peace
С две думи искрен благодетел и безсърдечен тиранин #Crazy

Хората, които съжалявам и са ме трогнали по някакъв начин и то само за определени неща са:
- малкият Тбей, изоставен от родните си и приемни родители
- малката Адалет
- Джесур с майка, загубила връзка с реала
- свидетеля Корхан

Другите събития са ми измислени или съзнателно предизвикани. Разбирам състоянието на героите и толкова.

Надин, много си права, че ве още  се newsm78 кой добър кой лош, засега повечето герои ги замесиха или ги поставиха под съмнение.
Например майката на Сю. Представиха ни я като жертва на Тбей, но след срещата с Хасан и скъсаното писмо си мисля, че драмата й е свързана и с Хасан Thinking Може би са се познавали в миналото, може дори да са имали връзка преди 1987. Може и това да е една от причините Тбей да се откаже от Мехрибан - отнел е любимата на Хасан newsm78 Просто предположение.

След последния епизод вече си мисля, че при Тбей е много по-силно желанието на Тбей да притежава всичко на Хасан, отколкото просто да забогатее и съвсем нормално е да е против нищо негово да отиде в ръцете на семейството му.
Това е за мене и основната причина да е против връзката на Сю с Джесур. За прикриване на престъпните си действия той не се крие зад никого Peace

Допада ми дизито, затова че нищо в него не е елементарно и очевидно, нито е бяло и черно.

Очаквам и Сю някъде да се издъни. Разделите й с Джесур не са фалове, а съвсем основателни. Да си силен, красив и умен не е достатъчно, за да си добър партньор, както и че раздялата не значи предателство и отказване от каузата. Понякога се налага за запазване на идентичността и достойнството. Това го мисля от позицията на жена, а не на влюбена и заслепена тийнейджърка Peace    

Аз докато си пиша, пролетта настъпила Grinning Да ни е честита!
Абсолютно споделям "просто предположенията" ти ! Laughing
Това е най-логично и вероятно така ще излезе.
Децата Тахсин и Хасан живеят (поради какви причини за Хасан не знаем, но Тахсин е бил изоставен от истинските си родители, и те не го търсят повече - удар!), в детски дом.
Много деца ги осиновяват приемни семейства.
Вероятно Тахсин е бил чаровно, но палаво дете.
Него го вземат за осиновяване, но след известно време го връщат (даваха на ретроспекция как го затварят в мазе, да не са го правили Музафер и жена му?, нещо не си спомням).
 По някаква причина се е знаело от децата с кого ще го заменят - Хасан си навлече нападение от Тахсин, явно е казано нещо или кой знае, може да ни дадат причината.
Хасан бива осиновен.
Вероятно всичко това се случва в местен детски дом, наблизо около Корлудаг.
Когато пораства Хасан се влюбва в майката на Сюхан и Корхан, но е изпратен в чужбина да учи и там намира друга любов.
Разбрах от руските форуми, че в турските такива разпалено се обсъжда кой на кого е дете.  Mr. Green Вече не си спомням, как ги бяха разпределили, но е възможно, не казвам, че е така, Корхан да е син на Хасан.
Тахсин пък се влюбва в Мехрибан и имат 5 години годеж.
Вероятно от тези пет години 3 Тахсин е бил в казармата. Предполагам.
Там се среща отново с Хасан.
Какво се случва там, ще разберем по нататък. След като излиза Тбей, дали Хасан не излиза по същото време, не сме сигурни, става пожар (кой го предизвиква?  newsm78) в къщата на Музафер.  Тбей взема картините - копията и оригиналите. Жената на Музафер умира в пожара, но Музафер се спасява и лишава от наследство Хасан. Защо?  newsm78
Не подава жалба срещу Тахсин.
Хасан идва да си търси картините, или жената - майката на Сюхан и Корхан. Може тя да се е надявала на развод с Тбей и отново да бъде с Хасан, но Хасан избира да я изостави отново и тя е отчаяна и нещастна до края на живота си. А Хасан загива от куршума на Адалет.
След като е отнел всичко на Хасан - родителите, наследството и първата любов, Тбей намира ли спокойствие и утеха?  newsm78 Надали.
Но след години идва синът на Хасан и историята се повтаря - Джесур му отнема най-скъпото и наистина негово - Сюхан!
Не ми се вярва Тбей да се примири с това. Затова той иска непременно Сю и Джесур да се разведат.
Да видим дали сме прави!  hahaha
Написах цял роман.
Как ли ще ме опровергаят СЦ.!  Mr. Green
Но пък ми се вижда логично, а на вас?  Laughing

Последна редакция: пн, 20 мар 2017, 14:45 от Lina_4

# 365
Здравейте Hug
Канти Hug waveyДобре дошла
Сабинка HugДано всичко бъде наред.
Момичета  HugБлагодаря ви за всичко споделено през днешния ден.

Мили дами, HugЧестита пролет.

Пролетта   дойде,а фрагмана го няма. newsm78

Момичета Hug ако ви интересува  има разпродажба,възползвайте се. Joy Joy Joy

‼ Распродажа часов известных брендов:
https://vk.cc/67zRNI
⌛ Скидка на часы до 70%
⌚ Доставка по СНГ от 3 дней с момента заказа
⌛ Оплата часов после получения на руки
⌚ Прямые поставки с заводов производителя
⌛ ПОВЫСЬТЕ СВОЙ СТАТУС В ГЛАЗАХ ОКРУЖАЮЩИХ!
⌚ Выбрать часы из каталога со скидкой:
👉https://vk.cc/67zRNI

# 366
 Привет в деня на пролетното равноденствие! Simple Smile Честита Пролет, Запленени! Hug bouquet

И още нещо много приятно, Международен ден на щастието. Grinning

На скъпите ни преводачки БЛАГОДАРЯ и им желая много щастие! Hug

Добре завърнала се на Канти! wavey Grinning Hug

За всичко споделено, благодаря! bouquet Hug

Аз следя сериала с по-голямо закъснение и така да се каже научавам в аванс, какво ще се случи. Wink Версията на Лина в много голяма степен отговаря и на моя поглед върху сюжета.  newsm10
Малко в повече ми идват тези сцени с много плач и бягане за здраве и разтоварване на Сю. И в двете е добра и особено с тези разплакани очи, но... Peace

Приятен следобед и до скоро! Grinning Hug

# 367
Канти, добре си се завърнала Hug Ако си била там, където предполагам, си релаксирала сред вода и планини и си се насладила на пролетта преди нас  Naughty Wink
Скрит текст:
Това ли е мястото? Имах голямото удоволствие да изпратя една стара година и да се пречистя за новата в тези води. Човек да не предположи, че в това малко и отдалечено село може да прекара толкова интересно.

Линка, добре си развила сценария thumbsup А роднинските връзки  фенките имат основание да ги дъвчат. В сериалите все някой от основните герои не е нечий кръвен наследник. Неслучайно според мене разбрахме кръвните групи на Джесур и Сю. Може би и двамата нямат кръвна връзка с бащите си. Така проблемите и тревогата за поколението, ще отпадне. Mr. Green Кой ти гледа средата, в която някои е израснал и емоционалните му връзки при положение, че кръвта е чиста и ГГи могат да продължат без вреден роднински багаж newsm08

И колажистката Лили е затворила пролетно:

# 368
Привет Hug

Ринка Hugблагодаря.

Последна редакция: пн, 20 мар 2017, 19:01 от vdleri Вичона

# 369
Сериалът изключително много се коментира по всички форуми!  Joy
Спори се сериозно. Хората виждат нещата различно, прави сте!
Ето едно мнение, подкрепено със специално направен клип, браво на авторката!   bouquet
Не че е нужно на някой от нашата тема, но като минат тези, които упрекват Сюхан за обещанието й да се разведе, да го видят.  Peace
Цитат
Пересмотрев концовку 18 серии, решил вырезать "нужные" куски и склеить сцену "облома" в единый ролик.
Обратил внимание на то как самоуверенно до равнодушия взирал главгер на "вопрошающую" и "ожидающую" Сюхан, после обращенного к ней вопроса папаши о том - "сдержит ли она свое слово и бросит этого человека насовсем", как она по сути переадресовала вопрос отца - Джесуру, повернувшись к нему в ожидании хоть какой то реакции и выдерживая паузу, но дождалась лишь того, что главгер отвернулся от нее, уверенно переведя взгляд на папашу ... и как "торкнуло" главгера после ее утвердительного ответа ... мд-а не ожидал видимо, впрочем как и последовавшего следом признания Адалет, хотя был в курсе, что та вместе со своим братцем находилась вместе с главгадом на месте преступления в момент убийства отца.
https://vk.com/feed?z=video419121873_456239031%2Fcdaae5fdb79dba1 … _-123508620_61166
Баги  Hug, мисля, че Сюхан ще се издъни, поне пред мен, ако не се разведе на този етап!  Crossing Arms

И нещо за избора на 100 най-красиви лица
Цитат
Туба 17-я в списке самых красивых женщин мира 2016 года!
Более 431 номинаций "Самая красивая женщина за 2016 год" в рамках опроса красоты. Выбор красивого лица был сделан на основе понятия красоты со всего мира или мирового масштаба. Проголосовало более 60.000.000 человек по хэштегу #tbworld2016 в твиттере, фейсбуке, инстаграм и разных соц. сайтах. "Самое идеальное класификационное лицо" по версии трёх экспертов в мире косметической хирургии, были выбраны 100 самых красивых лиц с учетом голосов о мифах красоты в нашем мире..
Итоги:
20% - привлекательность и понятия красоты в мире
30% - голосвание по хэштегу #tbworld2016
40% - идеальность лица с точки зрения пропорций/золотое сечение/
10% - знаменитые красавицы мира
10% - стандартный выбор красивых лиц со всего мира
Видео https://www.youtube.com/watch?v=cPARiBQAkDc

Фрагмана сигурно е сложен докато пиша, а може и превод да има, ама нищо , де!  Laughing

Цитат
Дж- Теперь ты мне должен четыре жизни, Корлудаг
Рыза- Вы Сюхан Корлудаг не так ли? Я Рыза, мы с вами родственники как никак, вашей мачехи брат.
Сю- Что этот человек здесь делает?
ДЖ- Рыза что тебе сделал?
Сю- возможно этот человек твоей маме..
Ада- но когда увидела, я запаниковала, не смогла дать уйти
Дж- А разве тобой не Тахсин руководил, не он сказал сделать
Ада- этот человек не перестанет преследовать
Тах- не о Джесе думай.. не оставлю тебя здесь, вытащу
Дж- этот человек всех покупает, у него на все есть деньги, деньги, деньги
https://vk.com/kivanctuba

# 370
# 371
  • Русе
Здравейте, момичета!  Hug

Днес сме щастливи да посрещнем позачезнали дружки  bouquet
Коя отпочинала, коя потрудила се повече или пък с грижи на главата...  ooooh!, но... дано всичко и при всички да е наред  Peace

А сега...  и за ДК - имаме си фрагман... малко объркващ, но поне разнообразен, да видим и друго какво ще подскажат, ама сега вече аз заставам по-твърдо зад Надин  Hug

Привет, привет! Hug

Днес например ме провокира Вичи, която написа, че Тбей е подстрекателя за убийството на Хасан. Ами от къде знаем това? В ретроспекцията виждам Адалет да стреля и толкова. Нито някой и държи ръката, нито някой и казва да го направи. Само това ни е показано, не знаем за историята около директора и Ръза. Не, че одобрявам убийството, но е възможно да има нещо и да не заслужават съжалението ми като жертви. Затова и засега не им го давам  Grinning И ако ми се иска по някакъв начин да поизбелят Тбей, го правя заради Сю и Джес. Само тогава могат да имат бъдеще. Grinning

С този сериал тръгнах с една нагласа за романтика и интриги, но... оказа се, че романтиката загуби в битката с интригите и убийствата, та... след смъртта на Фюген малко изпаднах в дупка и почти се бях отказала да продължа напред, ама... последните две серии малко по малко ме връщат обратно.
Е, сега гледам с други очи ДК - за мен той вече е един трилър с неясен край, заради многото скрити неща в миналото, които полека лека излизат на бял свят.

Не ми харесва и на мен развитието на образа на Джесур, оставам с усещането, че поради нечий стремеж да ни покажат големият актьорски талант на Киво ( на СЦ-та), при мен това води до обратен ефект - не издържан тези дълги сцени на страдание, рев и крясъци, понякога и не съвсем на място. Знам, че героят страда, но ако ми го покажат и за по-кратко време ще го усетя, нямам нужда от разтягане.
Ако толкова държат на разтеглени сцени защо не го правят и с романтичните, а точно тях претупват или прехвърлят рязко в друга посока.

Линка  Hug разбирам, че не харесваш Джесур, но... трябва да бъдем и по-обективни в ситуацията около развода им със Сю.
Да, тя обеща на баща си, но... ако той разкаже ВСИЧКО и... нима го е направил Тбей, засега не е, а не виждам надежда да го направи.
А пък милата Сю хич и не иска да се развежда, тя си обича Джесур, въпреки злобата му и иска да му помогне да се пребори с нея.

На този етап тези двамата няма как да са заедно в пълният смисъл на думата, като семейство, но... целта оправдава средствата и... те трябва да продължат да търсят истинският враг.
Ето, дори и в новият фрагман виждаме, че Джесур се доверява на Ръза, без дори и да помисли, че той може да е убил майка му. Нима Сю ще го остави в това положение?  newsm78 Не вярвам - тя е и умна, и много силна, та... тя ще се бори с всички средства и ще успее все някога.  Peace

Не мога да се сдържа да не сложа и този колаж на турските красавици сред 100 най-красиви - класацията, която аз следях и информирах за нея тук от първите и дни, но поради липса на всякакво инфо след обявената за крайна дата на гласуване и загубих дирите, но... този резултат ми харесва.  Simple Smile
Като виждам, че непосредствено преди Туба е Ашвария Рай - обявена за най-красивата Мис Свят за всички времена  Wink, не забелязвам и колко млади и не толкова красиви дами са в класацията, защото ми е ясно, че за тях явно вота е бил огромен ( нет-а е в ръцете на младите и те знаят как да го ползват  Wink)

Харесва ми и позицията на нашата Нина Добрев, друго си е да видиш и родното знаме де  Wink
А пък не мога да не се похваля и с индийската ми любимка, която е на 58 позиция,  Wink доста преди някои турски красавици.  Wink

# 372

Цвети  Hug, що да не харесвам Джесур, харесвах го, когато беше адекватен, а сега изперка!  Mr. Green
Но наистина не виждам възвръщане на хладнокръвието и разума в него, а все повече се поддава на гнева си.
Няма да се овладее до следващия труп, не дай си Боже! Shocked Naughty Close
Дано не е на Сюхан, защото тези срещи с Ръза няма да са току тъй!  Stop
Ако този маниак се влюби и я поиска за себе си, като оня от "Под липите", ще се ядосам!  Crossing Arms
Но при всички положения животът на Сю ще бъде в опасност - Ръза хем ще си отмъсти на Тбей, хем ще вбеси неконтролируемия вече Джесур. Тя е най-уязвимото място и на двамата в този момент, и умният Ръза ще го разбере.  ooooh!

Между другото, в туитър почти не се коментира този трей. Не е странно, като се има предвид аудиторията.  Mr. Green Тези, които искат да гледат престрелки и убийства имат на разположение два сериала в четвъртък.
Страхувам се, че с такива епизоди ще има сериозен отлив на публиката. Не говоря за феновете на Туба и Киво, те ще си гледат, ама за другите не е сигурно.

А разводът е направо необходим на Джесур в настоящия момент! Налага се да се стресне малко!  Close
Ама и тия СЦ!  Rolling Eyes Да приюти убиеца на майка си, маниак и ненормалник! Гадост... Cry

# 373
 Hug за трея.

Честно казано не се учудвам, че няма промяна при гл. герой - крясъци, гневене, обвиняване, предубеденост. Жалко за умния и интелигентен мъж. Превърнаха го в една развалена латерна Crossing Arms

Линка, имах друго предвид, но и за мене също ще е проява на безволевост и липса на достойнство Сю да не продължи процедурата за развод. То бива, бива любов, ама себезабравяне и обезличаване Stop
В крайна сметка, разводът, както и бракът са формален акт, а в нашия случай бракът е и фиктивен, така че и разводът е съвсем логичен, психичеки оздравителен за Джесур (вече го писах Peace), а за романтиката, на която Цвети толкова много държи Peace, би подействал възраждащо и животворно.
Пък и какво дължи Сю в този брак на Джесур newsm78 За него той е застраховка Mr. Green  По-добре да почнат на чисто.

Но хората ги искат семейство, независимо от всичко. Не мога да разбера, как може да се оправдава и симпатизира на мъж, който губи способността си да мисли трезво, който не вижда чуждата болка и гл.точка, който преминава всякакви граници в омразата си и то не за ден два. При това съвсем съзнателно. Само, защото е красивият гл.герой в една любовна история newsm78 На мене ми става все по-отблъскващ и много ми се отдалечава от представата за силния и смел принц на бял кон, който ни представиха в началото Peace

Дори почвам да си мисля, дали неслучайно не стана дума за евентуалната наследственост на заболяването на Фюген Thinking Джесур все повече се вманиачава и зацикля, а това нв е добър признак.... Е, подобно развитие е малко вероятно  Wink

Не знам Ръза дали ще е влюби в Сю, но определено нещо й е намислил - все пак тя е най-ценното на Тбей. Линка, thumbsup А това, че Джесур му се доверява, повече, отколкото на Сю (поне това усетих от трея) заслепен от омразата си, ще го накара горчиво да съжалява.  

Последна редакция: пн, 20 мар 2017, 23:59 от Bagi

# 374
Добро утро!  Hug

Появата на манак в сериала напомни на феновете "Под липите" и в туитър се появиха много снимки и спомени!  Joy

Чакаме да видим различното проявление на психично неуравновесените!  ooooh! ooooh! ooooh!

Малко новини. Това е от снощи. Казват, че са снимали цяла нощ, но кои..., не казват!  Laughing

Цитат
https://twitter.com/BilgeTBFC/status/843946883735281673
КПА третий раз попадает в компанию самых продаваемых сериалов Турции:
#KaraParaAşk 2016'da en çok satılan 4.dizi olmuş ödül töreni 14 Nisan'daymış #TubaBüyüküstün ve Kerem Çatay ödül törenine katılır gibi
Сериал "Грязные деньги и любовь" стал четвертым среди самых продаваемых сериалов, церемония награждения должна состояться 14 апреля, собираются присутствовать Туба Бюйюкюстюн и Керем Чатай
https://vk.com/eatb_haber
А да видим вярно ли е.  Joy

Желая ви усмихнат ден!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт