Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 234

• 75 931
  • 737
  •   1
Отговори
# 375
  • Русе
Добро утро!  Hug

Линка  Hug

Нов ден, нови надежди... а и денят бил специален  Wink

Да, ама... нашият цитиращ стихове  ooooh! се загуби и се превърна в... дори не мога да го определя в какво.  Sad
Смени ни се идеята, смениха се усещанията, ама... вече гледам и по-спокойно - мисля си някои неща, но не съм толкова вътре в историята, просто чакам следващото действие.  Peace

Чакам нови разкрития, чакам и осъзнаване на някои хора, но... и съм наясно, че с една две серии няма да стане и съм настроена вече за това.  Simple Smile

Е, засега - толкова от мен.  Peace

Хубав и много успешен ден на всички!  Peace

# 376
Добро утро! Hug Hug Hug

Баги Hug,за постовете от вчера! bouquet

Линка HugЦвети Hug

Получихме си фрагмана!Благодаря! bouquet Видях го снощи,но нали съм и с други сериали та сега да го отбележа! Peace Явно СЦ не мислят като нас!И аз се учудих да видя Ръза в дома на Джес,можеха да се срещнат и на др. място!И Сю се появи за да го види! Peace

Днес обикновено пуснат новите снимки и резюмето! Peace

Има много дни за отбелязване днес-на поезията,на гората,на кукления театър,на хората болни от синдрома на Даун,с/у расовата дискриминация! Peace

Желая ви хубав пролетен ден! bouquet
-------

Забравих да пусна нов клип,който видях! Laughing

Pamela-Seni Unutmaya Ömrüm Yeter mi? #CesurveGuzel #Cesur&Sühan #CeSüh

https://youtu.be/i9b124Ocnys

Последна редакция: вт, 21 мар 2017, 09:18 от Zlatina3

# 377
Привет, привет! Hug

Мисля си, че ако ДК започваше от последните епизоди, щяхме да имаме две лица на истината. Джесур, който сляпо вярва за убийството на майка си, и другата , която зрителите видяха. Казвам го по повод убедеността на Джес, че е прав и истината е само една. Ако беше така, нямаше на този свят да съществува правосъдие, което да казва коя е вярната. Е, казвам го за принципа, не за изключенията там Mr. Green
И, да ...всеки уважаващ се сериал и то турски, задължително ще ни изненада с неочаквани кръвни връзки. Не напразно Тбей каза, че истината няма да се хареса ако я каже. Може би няма само предвид криминалните прояви. Току виж Джес се оказал негов син, а Сюхан не...шегичка разбира се Joy Joy
Канти се е върнала, вече съм спокойна Wink  Hug Безпокои ме обаче компа ми, затова ако не се покажа няколко дни, значи си сменям техниката.

Хубав ден на всички желая! Hug

# 378
  Здравейте! Hug
Докато не съм останала без интернет като вчера.
Снощи видях вълнениятя в туитър "това ли е романтиката, която ни обещахте, или ще гледаме екшън?" Това беше и моят въпрос, когато го изоставих дизито. Не знам, какво трябва да направи главният герой, за да ме "вкара във филма", че е влюбен/обича дъщерята на убиеца на близките му или пък да намеря причина една жена да обезумее, че да обича накой, който вижда в нея дъщерята на убиеца на близките си. Затова си помислих, че ще гледаме "Мистър и мисис Смит" а ла тюрк, но не би. Е, не чак като Братджелина, ама очаквах по-съвременно дизи, след американския воаяж на сценаристката. Представянето на турския мъж като силно викащ и напоително плачещ е стар трик за "майсторство" - имам чувството, че се надиграват дизи след дизи, кой как страда, а жените все виновни. Но не се оплаквам. Има нет, платформи - гледаш, каквото ти задържи внимание, стига да имаш време и желание.
   От желание се сетих за прдложението на Вичи Hug

Благодаря! Hug Онзи ден пък и шлиферът от Гучи Grinning Както казват - хубави стоки, ама нещо не ги купуват много. Party Wink

Чудя се, как го купуват още това недоразумение КРА ooooh! В туитър писаха, че се надяват на 14 април да видят ГА на церемонията, но аз не мисля, че ще отидат, и мястото не им е там.

http://www.ranini.tv/haber/23235/1/tetin-televizyon-dizileri-ihr … -kazanan-yapimlar

Чакам още снимки за
Скрит текст:

може следващата почивка с водни процедури да е там. Flutter

Пишете и разсъждавайте. Hug Като ви прочета, все едно съм гледала сериала. Peace Искам да добавя мое наблюдение и разсъждения за Алцхаймер, които имам от известно време. Аз заставам все повече зад тезата, че не е наследствено. Разбрах, че вече се води за психическо заболяване и ...никой у нас не го е грижа за болните, а те главоломно растат. Cry Но да не ви развалям хубавия слънчев ден, ще ви цитирам бразилския нобелов лауреат Дразилиу Варела, който е световен спец по раковите заболявания, казано наскоро от него: " В света сега влагаме 5 пъти повече средства за лекарства за мъжката потенция и за силикон за женските гърди, отколкото за лечение от болестта  Алцхаймер. След време ще имаме старици с големи гърди и старци с твърди членове, но никой от тях няма да си спомня, за какво им е нужно." Сериозно, но казано с ирония. Mr. Green

Преди да пусна поста, погледнах за озет, снимки. Аир. Peace
Това защо ми прилича на камината в дома на Джесур с махната картина? Не ми вервайте Hug Мисля с клавиатурата. Laughing Да не напускат тази снимачна площадка и да се повеселят? Laughing

П.П. О,надин, по повод

Цитат
Казвам го по повод убедеността на Джес, че е прав и истината е само една.

Единственото нещо от философията, което съм разбрала и запомнила е, че ИСТИНАТА Е СУБЕКТИВНО ПОНЯТИЕ. Не е обективно и трябва само малко да се замислите и ще разберете защо. Peace Образно сравнено - с далтонизма. Peace За подфорума - всеки има различно мнение за дадена ситуация, дори да е разчетено на 100%, какво мисли и върши героят. Peace

П.П.П. Пропуснах тази снимка си бях набелязала, с която да ви благодаря за подкрепата Hug

- благодарността на лебеда. Hug И все пак не забравям, че съм ГБП, но незапочваща с буквата "л'. Grinning

Последна редакция: вт, 21 мар 2017, 11:57 от sabina_m

# 379
Наминавам докато очакваме новите снимки и озета! Peace

Надин Hug Саби Hug

# 380
  Злати, ето ти един озет от мен и да ударим една следобедна дрямка Hug

Скрит текст:
Джесур разбира, че Адалет е застреляла баща му, но съмненията го разяждат като червей. Ако тя е била в нощта на убийството, то и Ръза трябва да е бил там. За целта изпраща бат' Ръфат да дебне на изхода на затвора и отвлече излизащия на свобода Ал Ка...пардън Stop Ръза.

Ръфат докарва Ръза в дома на Джесур, но се натъква на изненада. Сюхан е дошла да говори с Джесур - тъй като баща й нищо не разказа(?така ли е?  newsm43) в старата фабрика, то обетът й да се разведе с него не важи и иска молбата за развод обратно. Джесур я излъгва, че я е подписал и дал на адвоката/пощальона и да я търси там.  Naughty Сюхан се вбесява, че той веднага се е отказал от брака и нея, се Фръцва и понечва да си замине този път към сламената къща (от онези, където струват в Англия невероятни суми). На вратата изпада в истерия, когато вижда да излиза от тоалетната Ръза и без да си е измил ръцете й подава една за здрависване плюс изисквания да му казва Тейко. Naughty
  Раздялата на Сюхан и Джесур е напреодолима. Но семейството на Корхан се сплотява около новия член и нов Корлудаа, който избързва да дойде по-рано при толкова обичащите се родители и тъй желалия го единствен дядо (засега по сценарий). Rolling Eyes
 Outta Joint Outta Joint Outta Joint

И снимка - ретроспекция на младия Тхсин, пристигащ сал на една гладна кранта без пукната лира в земите на бъдещия Корлудаг: Outta Joint

Деди черпи с чай и небет шекер Outta Joint

Керем Чатай е получил последно предупреждение от СЕМ-Тюрк и следват солидни глоби при нови такива сцени Outta Joint

И така...до четвъртък. Ще се разведат ли Сю и Джес или не, за нуждите на сценария и изискванията на СЕМ-тюрк? Outta Joint

Последна редакция: вт, 21 мар 2017, 14:27 от sabina_m

# 381
Саби Hug,какъв озет си спретнала! Laughing Така е Тбей не успя да каже нищо,тъй като Адалет му се обади! Peace От стъклена към сламена къща ли се спираме! Laughing
Очаквах СЕМ по-рано да се намеси! Laughing

Снимали в Рива!Дали е вярно! Thinking Peace

https://vk.com/kivanctuba?w=wall-123508620_62559

Последна редакция: вт, 21 мар 2017, 15:21 от Zlatina3

# 382

Злати, ето ти един озет от мен и да ударим една следобедна дрямка Hug

Скрит текст:
Джесур разбира, че Адалет е застреляла баща му, но съмненията го разяждат като червей. Ако тя е била в нощта на убийството, то и Ръза трябва да е бил там. За целта изпраща бат' Ръфат да дебне на изхода на затвора и отвлече излизащия на свобода Ал Ка...пардън Stop Ръза.

Ръфат докарва Ръза в дома на Джесур, но се натъква на изненада. Сюхан е дошла да говори с Джесур - тъй като баща й нищо не разказа(?така ли е?  newsm43) в старата фабрика, то обетът й да се разведе с него не важи и иска молбата за развод обратно. Джесур я излъгва, че я е подписал и дал на адвоката/пощальона и да я търси там.  Naughty Сюхан се вбесява, че той веднага се е отказал от брака и нея, се Фръцва и понечва да си замине този път към сламената къща (от онези, където струват в Англия невероятни суми). На вратата изпада в истерия, когато вижда да излиза от тоалетната Ръза и без да си е измил ръцете й подава една за здрависване плюс изисквания да му казва Тейко. Naughty
  Раздялата на Сюхан и Джесур е напреодолима. Но семейството на Корхан се сплотява около новия член и нов Корлудаа, който избързва да дойде по-рано при толкова обичащите се родители и тъй желалия го единствен дядо (засега по сценарий). Rolling Eyes
 Outta Joint Outta Joint Outta Joint

И снимка - ретроспекция на младия Тхсин, пристигащ сал на една гладна кранта без пукната лира в земите на бъдещия Корлудаг: Outta Joint

Деди черпи с чай и небет шекер Outta Joint

Керем Чатай е получил последно предупреждение от СЕМ-Тюрк и следват солидни глоби при нови такива сцени Outta Joint

И така...до четвъртък. Ще се разведат ли Сю и Джес или не, за нуждите на сценария и изискванията на СЕМ-тюрк? Outta Joint

Сабинка  Hug ама как ми хареса твоя озет!  Joy Joy Joy
Направи ми деня!  hahaha hahaha hahaha
Аз пък ще пусна подсказка от Небирсена  Mr. Green
Скрит текст:
След дълги и упорити бягания за здраве и тренировки с частни учители по пилатес, Сюшка с недоволство констатира, че си остава слаба жена... ooooh! ooooh! ooooh!
В недоумение какво да направи за да стане силна, тя търси помощ от колега и партньор на баща й, Тайяр амджа...(Той е от друго дизи, ама за нуждите на СЦ ще поиграе и тука. Peace)
Задавайки му въпроса, как да стане силна, той отговаря:
"Слабости човек има, когато обича! Не обичаш никого - нямаш слабости и си силен!
Джахиде и Хюлия са силни жени - манипулират, убиват, решават живота си... Не обичат.
Адалет, Мехрибан, Сюхан, може да имат дух, да се борят със трудностите с упоритост и воля, да се борят за любимите си хора, като се подчиняват, успокояват, съчувстват, толерират и т.н., но са слаби и уязвими. Именно любовта ги прави такива!  Peace
Ако искаш да станеш силна спри да обичаш баща си и Джесур, обичай само себе си, като Ръза, дори като Джесур в някои моменти, и тогава ще си силна!"
Както винаги, старият бонвиван беше прав...

Може и да не дават озет и снимки, ние ще си подготвим!  Joy Joy Joy

Туба заминава днес за Париж?! newsm78

Последна редакция: вт, 21 мар 2017, 16:09 от Lina_4

# 383
Линка Hug

Днес се забавляваме с озети и подсказки! Joy

Хайде снимката и без надписи! Peace

# 384
Здравейте Hug
Момичета  HugБлагодаря на всички за за всичко споделено
 през днешния ден. bouquet bouquet
Малко снимки  от 19 епизод има и озет.

# 385
Здравейте Hug
Момичета  HugБлагодаря на всички за за всичко споделено
 през днешния ден. bouquet bouquet
Малко снимки  от 19 епизод има и озет.

отивам да си направя кафе, че едвам гледам, а камо ли да мисля Hug
тенкю за снимките Hug - от Париж и сериала Hug
с кафето ще ви чета Hug

# 386
Привет Hug

# 387
Вичи Hug,за новите снимки! Hug

Още снимки!

Последна редакция: вт, 21 мар 2017, 17:32 от Zlatina3

# 388
 Привет Hug

Цитат
Краткое содержание 19 серии

Если то, что найдет убийца отца, остужает немного пожар в сердце Джесура, то гнев внутри не утихает. Тахсин Корлудаг снова ушел от ответа, Джесур полон решимости наказать его.

В такой ситуации, несмотря на любовь, Сюхан настаивает на разводе, однако у Джесура есть для нее неожиданный для нас сюрприз.

Когда Адалет попадает в тюрьму, это означает получение свободы для Рызы. Под удивленные взгляды всех вокруг Джесур протягивает Рызе руку помощи. Это сотрудничество станет причиной того, что Тахсин Корлудаг будет опоясан в самые жесткие доспехи.

Сюхан, не доверяющая Рызе, для того чтобы доказать невиновность отца, подвергнет себя опасности. Зажженная Сюхан искра, когда достигнет Корлудага, между ними станет стена из огня. После этого уже ничего не будет прежним для них двоих.

# 389
Като прочетох озета - мерси, Вичи  Hug и на теб Злати  Hug за снимките, ми идва на ума, че една от рускините сутринта направи озет на сериала така
Цитат
Сюшенька, не плачь, мы с тобой!✊ Скоро Рыза тебе что-нибудь плохое сделает и у твоего Бэтмэна наступит пробуждение! Он спасёт тебя, обязательно, как после аварии, помнишь? А дальше - бассейн с подогревом и романтический ужин при свечах. Держись, не отчаивайся!

Просто няма какво да се добави към това резюме. Резюме на цялото дизи!  Joy Joy Joy
Малко преса.

Общи условия

Активация на акаунт