Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 234

• 75 926
  • 737
  •   1
Отговори
# 390
Привет Hug

Преводът на резюмето:  Peace
Лили,  Hug

# 391
  За Злати и надин, ако нямат сериал. ТенисТВ във фейсбук страницата си излъчва наживо тренировка на Григор с Надал - https://www.facebook.com/TennisTV/

След два дни ще започнем да даваме по един гръб на Цвети и Григор. Hug

# 392

Сабинка, сериали имам в излишък за гледане Embarassed Не ми е тях проблема, а в компютъра. Направо ми идва да го кръстя "Сюхан", щото както си работи, изведнъж се фръцне и изключи Sad Не е вентилацията, защото после сам си стартира Thinking Ама и аз като един Джесур същи, не искам да се разделям с него, защото си го обичам, макар вече да е слабичък Wink

Виждам в картинките, че ще танцуваме Grinning Така като гадая по тях, ще сме на принципа - за всеки фен по нещо Crazy

# 393

Cesur ve Güzel 19. Bölüm 2. Fragman

# 394
Привет Hug

Смели и Красиви 19.Епизод 2.Трейлър - Бг Субтитри

Синан HugБлагодаря ти.

# 395
Здравейте Hug

Днес много материал. И фрагман, и резюме, и пътуване към Париж, и КЧ с предупреждение. Само дето не разбрах за какво точно е получил предупреждение, сигурно съм пропуснала Embarassed

Чудя се Туба защо се е запътила към Париж newsm78 Не че е моя работа, ама тайничко се надявам да е за среща с Хинер Салем, свързана с ТР.

И втория фрагман са пуснали, който е в пълен контраст с първия, че и с резюмето. За успокоение на духовете. Може Дж да е гневен, да използва Сю за боксова круша, а тя да се опитва да се разведе, ама явно все се търсят.

Та във връзка с тангото им се зачетах за тангото. Много ми тича описанието на аржентиското на нашите двама.
Скрит текст:
Аржентинско танго е социалeн импровизаторски танц, в който водещият (кавалерът) е отговорен да знае и визуализира всяка стъпка която подава на водения (дамата), като запазва баланса си и непрекъснато поддържа контакт и "слуша" за реакцията на дамата. Водещият трябва да направи това уверено, ясно и преди всичко музикално, докато навигира на един претъпкан дансинг, като ако се наложи да прекрати движението и да предпази дамата от нараняване. От друга страна, дамата в аржентинското танго фокусира вниманието си изключително и изцяло към кавалера и веднага трябва да реагира на това, което се иска от нея, чрез движение на краката и торса, като ръцете са гъвкави и не трябва да пречат на движението на кавалера. Дамата трябва да се довери на кавалера за ръководенето на нейните движения, за защитата си и да му предостави пространство и време да танцува елегантно.

Надин, дълго мислих за родствените връзки и нали сме телепатки си помислих същото за Тбей и Джесур. Не само по нрав си приличат двамата, ами и по сините очи. Дали Тбей не е отскочил до Швейцария, докато Хасан е бил в казармата newsm78 Wink  Много удобно би се получило за помирението им и голям  Shocked за публиката. Само майката не съм осигурила и на Сю не съм изследвала потеклото  Wink

Сабинка, все по-нагоре се целиш - освен репортер и за сценарист ставаш thumbsup

И пак за тангото на все още семейната ни двойка - доста отпуснати и по-съсредоточен е Джесур в/у танца, а не върху любимата си истина, макар че дочувам емблематичното име Корлудаг Wink Предполагах, че танцът ще бъде много по-гневен и страстен, тангото го предполага. Явно героите са уморени от битки и раздели.

Сетих се за едно гневно танго, с хвърчащи искри, ама танцуващите бяха в началото на пътя си. Не намерих оригинала, затова клип:

ПП И превод се е появил.  Синан, Вичи bouquet bouquet bouquet
За съжаление, нетът ми е слаб и не мога да изгледам:(

Последна редакция: вт, 21 мар 2017, 22:07 от Bagi

# 396
  • Русе
Здравейте момичета!  Hug

БЛАГОДАРЯ за новини, снимки и преводи!  bouquet bouquet bouquet

Е, те такава изненада тази вечер хич не очаквах  #Crazy

Какъв фрагман, какъв танц... тангоо  Crazy  smile3501

Вярно, на този етап... от видяното в сериите и фрагманите kой да предположи такова нещо, ама... не може да се отрече, че е красиво  Simple Smile

https://twitter.com/CesurveGuzelstr/status/844274745088622592

Резюмето и снимките не ми се коментират, че в повечето случаи или знаем предварително нещата, или пък ни подвеждат  Wink

А за пътуването на Туба до Париж... чудно ми е защо сега? И сама ли е била?  newsm78 Дали е свързано с някой от филмите и или пък заради часовниците? Или пък малка семейна ваканция?  newsm78

Надин  Hug старият ми комп вършеше същите подвизи, като твоя  ooooh! докато искам да го ползвам угасва, а  hahaha нощно време сам тръгваше  Joy Joy Joy - ремонтираха го, ама.. все пак го пенсионирах де.  Wink

# 397
Имам някакъв спомен, че в темата сме обсъждали турското танго и връзката му с Ататюрк. Всеизвестно е, че той е бил голям любител на този танц. Така че, може и да вдигнем рейтинга с него Joy Joy
Хубава ни е двойката, пък и историята им се развива като стъпките в танца- две напред, една назад Mr. Green

Кога беше панаира за сериалите в Кан, да не би Туба заради него да заминава newsm78

# 398
  • Русе
Надин  newsm10

Цитат
Хубава ни е двойката, пък и историята им се развива като стъпките в танца- две напред, една назад Mr. Green

Точно това си помислих и аз за двойката ни и че това е най-подходящият танц за тях.

# 399
Надин, не мина ли Мипкомът, нещо подобно ми се върти в главата newsm78

Тангото им е хубаво, ама стъпките им са една напред, две назад  Peace Иначе  много бързо ще напреднат и дизито ще свърши Wink

Нали в момента се провежда София филм фест, та доста се говори по медиите, а аз запомних само две мнения по повод един румънски филм:
"Авторът трябва да обича всичките си герои като Чехов"
"На излизане дочух един разговор:
- Хареса ми фимът, аз през цялото време се смях.
- Смя се? Аз през цялото време плаках"
Какво повече по-хубаво да се каже за филма."

Първо ги отнесах 1:1 за ЧИ, но си помислих и за ДК. Не е лошо СЦ да си припомни Чехов. А за противоречивите усещания - имаме ги.

# 400
Среднощен привет, момичета

Доста сте пописали и разсъждавали относно предстоящите събития в 19 еп yes

Вчера критикувах АЯ за липсата на фрагман и те взеха, че ни зарадваха не с един, а  даже с два.  newsm03 И то какъв 2-ри трей  newsm68 А днес сме си получили и очакваните подсказака и снимки bowuu Благодаря за преводите на  Лили  bouquet, Ринка  bouquet и Синан  bouquet
Вичи Hug мерси, че си ни донесла преводите
Злати  Hug мерси за снимките от епизода

В новия епизод изглежда, че емоциите ще са предимно негативни, но ще има и светъл лъч с този танц, който ни показаха от 2 трей. Стана ясно, че нощес са заснемали тази сцена, Линка Peace Изглежда, че графикът им за заснемане е поизостанал, щом чак снощи са  я заснели  yes

Баги Hug хареса ми асоциацията, която си направила на случващото се с ГГ в ДК и аржентинското танго  newsm10 Дали пък Еджето не е имала в предвид точно това? Wink
Чудя се каква ли ще е тази искра, която Сю ще запали, и която ще оплете стена от огън около нея и Джесур? newsm78 А и Джес ще постави условия за евентуалния развод Peace Какво ли ще поиска от Сю? newsm78

Направих няколко гифчета от фрагманите от вчера и днес Peace

Иначе сценариите на Сабинка и Линка ми се понравиха на този етап повече от този на Еджето Laughing
Надин Peace дано проблема ти с компа се разреши по-безболезнено. Ама както Цвети Peace  е казала с нов най-добре се оправя всичко

Туба днес е заминала за Париж Peace Може и да е заради заснемане на някоя реклама Rolling Eyes Направо й се възхищавам на енергията да тръгне веднага за натам  след снимките нощес  yes

Големи детективки сте  newsm08 Вчера дадох мъничка подсказка за местопребиваването ми миналата седмица и бях "разкрита" тутакси - Линка Hug, Баги Hug. Исках още снощи да напиша нещичко по въпроса, обаче тръстиката ми тези два дни така избуя, че като се прибрах не можех да си събера мисАлта, която ми беше останала /'ич не беше много в интерес на истината/  Joy
Скрит текст:
Лутраки Позар е селище, което се намира в Егейска Македония, Гърция, сред  красотата на планината Каймакчалан на около 400 км от София.
Скрит текст:
Каймакчалан (на македонска литературна норма: Кајмакчалан, на гръцки: Καϊμάκτσαλάν, Каймакцалан) е най-високият връх на планината Нидже (на гръцки Ворас), с височина 2524 m. Намира се на границата между Република Македония и Гърция. В превод от турски език неговото име означава „Връх на върховете“ или „Господар на върховете“, тъй като продължава да властва над цялата безкрайна бездна от безименните възвишения, коти и връхчета, която започва от Старков гроб, Попадия и Мала Нидже на запад и стига до Сокол, Ветерник, Кравица и Добро поле на изток. През Първата световна война през Каймакчалан преминава позицията на българската армия, отбраняваща се от противниковите британски, френски, гръцки и сръбски войски. След войната на върха е построен сръбски параклис.
От планината извира реката Топлица , която е уникална, защото освен, че е лековита и помага за различни заболявания - стомашни, кожни, ставни, чернодробни, гинекологични и др., но  в едната й част водата е с температура 37оС, а от другия - 5-10оС. "Поза" означава "под огън". Прочетох, че водата се образува от падналите дъждове, отива в дълбините на планината, където се загрява, след което извира вече затоплена. Освен това като тече надолу по склона образува водопадчета, от които комшиите ни са направили множество външни и вътрешни СПА центрове. Даже някои външни басейни завършват в пещерни образувания в самата планина /не бях в тях, но прочетох, че има и такива опции Peace/ Всичко това е източник на безкрайно спокойствие и благодатна, зареждаща енергия yes
В селото има достатъчно хотели - и по-скъпи, и по-скромни - за всекиго според възможностите Peace
За наш късмет времето беше прекрасно, така че успяхме да се насладим на природата максимално. bowuu
Хотелът, в който се настанихме се намира в другия край на селището в подножието на планината, от където извира друга река. Прозорците на стаята ни се намираха от страната на реката, така, че основното което се чуваше от там беше ромона на реката и понякога - блеенето на козите, които минаваха на паша Laughing /ако искате можете да видите и чуете ''шума" от реката Flutter/

https://www.vbox7.com/play:bd4e3fd5bc

Ето и няколко снимки от реката и планината до хотела ни Peace

това ни беше хотела

И видео от там Peace

https://www.vbox7.com/play:178751111d

Няколко снимки от Лутраки Позар. Е, имаше в няколко двора и представители на ятото ни, така че направих тази снимка Whistling

Това е реката, където са  центровете за СПА.

тук се вижда външен басейн с хора

И видео

https://www.vbox7.com/play:6b474c9d09

Последния ден си направихме малка екскурзия до град Едеса, който разбрах от д-р Уики, че е бивш български град Воден. Много красив град с много вода и един впечатляващ водопад Peace
През града минава река Вода (днес тя се нарича Водас), захранваща два големи водопада. Покрай водопадите е построен приятен градски парк. Скалите зад единия от водопадите са образували интересна пещера.Паркът, пещерата и водопадите са много приятно за посещение място. Пещерата не е голяма или по-точно това се отнася за общодостъпната част от нея. Пред пещерата има пътека, част от която е ситуирана точно зад горния от водопадите. Така човек може да застане зад шеметната водна струя и да се наслаждава на пръските и гледката.
http://drumivdumi.com/разходка-едеса-един-воден-град/

Няколко снимки от града и водопада на който бях /горния/:peace:

И видео Peace

https://www.vbox7.com/play:ba239dbeac

Така, че Сабинка добре е за почивка няколко дни

Е, вече мога да ви пожелая лека нощ!

Последна редакция: ср, 22 мар 2017, 02:42 от kanti

# 401
Добро утро!  Hug

Чудесен фрагман!  Heart Eyes
Поне на мен много ми хареса!  Heart Eyes
Знам, че такива моменти се вмъкват във филма за удължаване на времето, но беше прекрасно!  Peace
За разлика от танца на войната в Аси, това танго беше танца на синхрона! Видях двама души, които се обичат, за първи път, от както започна този сериал усетих и любовта на Джесур, точно любовта, не страстта, която, разбира се съществува и се вижда, когато се танцува танго! Тук имаше нещо друго, имаше любов! Много ми хареса!  Peace
За сравнение, който иска може да изгледа и други танга.  Laughing Аз го направих, и нашето наистина е различно, и усещанията, които предава са различни! Браво на постановчика!  smile3501
Е, и на актьорите, разбира се!  Peace
The Tango - Scent of a Woman - https://www.youtube.com/watch?v=F2zTd_YwTvo
Por una Cabeza - Carlos Gardel-https://www.youtube.com/watch?v=Gcxv7i02lXc
Aşkı Memnu 60.Bölüm | Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat - Tango-https://www.youtube.com/watch?v=C84qME6gQkQ

И потта по челото на Джесур...

Канти  Hug прекрасно ни представи пътуването си!  Heart Eyes Много ми хареса, благодаря ти!  Hug
Интересни места има близо до нас, светът е прекрасен!  Hug
Хубав ден на всички!  Hug

# 402
Здравейте Hug
Момичета HugБлагодаря ви за всичко споделено.
Добро утро ! Simple Smile
Всеки нов ден е ново начало, нов късмет, нови хоризонти,
нови срещи, нови надежди за мигове прекрасни.
Нека деня ви бъде лъчезарен и щастлив, приятели!

Сценаристката смени първоначалната идея,смени посоката на ГГ,явно с някаква цел newsm78 newsm78,която трудно се разбира от зрителя и се пита защо,/поне аз се питам защо е така/,просто някои нелогични действия и при Сю и  при Джес.Това сближаване на Джес с Ръза  може би ще му изиграе лоша шега на Джес,Ръза ще се опита да направи нещо на Сю,като чрез нея ще отмъщава на Тбей и тогаваДжес ще си спомни  думите на Сю-вземи майка си и се махни от тука,а в случая че се е предоверил на Ръза и това наистина ще му коства много.Все пак зависи какво са написали сценаристите.

Цитат
Сюшенька, не плачь, мы с тобой!✊ Скоро Рыза тебе что-нибудь плохое сделает и у твоего Бэтмэна наступит пробуждение! Он спасёт тебя, обязательно, как после аварии, помнишь? А дальше - бассейн с подогревом и романтический ужин при свечах. Держись, не отчаивайся!

Линка Hug newsm10

Хубаво танго,Туба  и Джес, получи им се,бяха в синхрон,усещаше се любовта между тях..Трудно е да играеш танц, две напред  и  една назад,но танца е такъв,но при Сю и Джес по става две назад и една напред,но все пак има предвижване  напред.
Какви ли са условията на Джес,дали ще са изпълними от Сю  и накрая каква ще бъде тази стена от огън, newsm78 newsm78ще видим.
Линка Hug

Хубав и спокоен ден ,дами bouquet

# 403
  • Русе
Добро утро!  Hug

Линка  Hug това танго от снощи ми върна настроението  Simple Smile
Знам, че сега на Сю и Джесур изобщо не им е до танци, но... този танц на страстта и техният синхрон говорят много и за чувствата им. Толкова са единни и допълващи - пози, стъпки и погледи... за мен това говори и за връзката им - те вече са неразделни. Каквото и да им се случи занапред, дори и временно да се загубят един за друг, то в мислите им ще са винаги заедно.

Канти  Hug благодаря ти  bouquet за прекрасния ''отчет'' за липсата ти тук, много ми хареса разказа в картинки и... знаеш ли кое ме впечатли освен красивата гледка - поддръжката на всички места, които видях( сетих за нашите прекрасни природни картини, на които точно това най-много липсва  Sad)

Е, ама и какъв ден  Wink за да сме на подобна тематика - днес е Световен ден на водата

https://utroruse.com/article/732321/

Хубав и много успешен да е този ден!  Peace

Вичи  Hug

# 404
Добро утро! Hug Hug Hug

Снощи както винаги си  гледах сериал и по късно видях фрагмана и превода!Благодаря! bouquet bouquetВеднага ми изникнаха спомените от изпълнението на Туба в ''Аси''(вече сте писали),а Къванч- в ЗП! Laughing

Тук много ми харесаха и двамата! LaughingЕ поне освен мъка ще имаме и малко романтика,но не съвсем тъй като Джес ще исползва танца за да си постави условията за развода! Peace

Линка Hug,вече е пуснала др. изпълнения! Peace

Много се използва тангото в турските сериали! Laughing Спомних си за сега,че гледах в ''Любов под наем'' и в ''Кара севда''!Много хубаво изпълнение е правила и Хазал Кая,но бях чела че е ходила дълго време на уроци!(нали преди време гледах и нейни сериали  Laughing)

Канти Hug,интересно ми беше да видя местото,което си посетила! Wink Hug

Вичи HugЦвети Hug

Приятен пролетен ден! bouquet

Общи условия

Активация на акаунт