Майска седмичка 01.05 - 07.05

• 13 000
  • 327
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Здравейте и от мен, момичета Grinning Прекарах страхотно почивните дни Sunglasses Ходихме до Мелник, посетихме Роженския манастир, Рупите, в Рупите даже се къпахме в минералния басейн Flutter Разгледахме и Петрич, Самуиловата крепост, ходихме до Сандански...заредих се с хубави емоции и се нагледах на природни красоти. Във всяка църква и манастир палих свещички с молба за бебче Praynig Видях и много щъркели, дано е добър предвестник Praynig
Голдънче, на мен Клостилбегита не помня да ми е влияел на цикъла Rolling Eyes Може да е просто от времето.
А относно деня, от който започва пиенето, това го преценяват лекарите. Като се пие от 5 ден се образуват повече фоликули, но пък е възможно някои от тях да не се спукат. Докато пиенето от 3 ден дава повече гаранции, че ще се спукат. Във всички случаи обаче, когато се образуват фоликули с Клостилбегит, пукането им е по-трудно и е болезнено. Така че този път, Голдънче, ще усетиш овуто Wink
На всички чакащи желая успех Peace
Днес е Св. Цар Борис Михаил - покръстителя на българите. И моят Боби, тъй като е Борис, има имен ден Simple Smile Сега ще потърся нещо, за да ви почерпя виртуално.

# 31
  • Бургас
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА БОБИ И НА МАМА ЛЕА
Да ви  е много много здраво момчето и много радост да ви носи,и скоро да стане батко на пухкаво красиво бебе.
 smile3525 smile3525 newsm51 newsm51 smile3525 newsm51

# 32
  • Варна
Честит ти именник, Леа!

Някой да знае какво стана с Хера? Не е влизала във форума все още. Дали е излязла от болницата?

# 33
  • На един клон
Ехооооооо...
Добриутро,дами!  bouquet
В този прекрасен слънчев ден,идвам да ви кажа,че Херата я изписват днес.Точно като и звъннах я сгащих на УЗ-то,хихи.
Но не разчитайте много да пише по форума,щото трябва да пази поведение в кревата.
Поздрави от нея!  bouquet

# 34
здравейте моми4ета,
на вси4ки от сърце пожелавам успе6на седми4ка без лелки и тем подобни.
Аз уж съм по_добре.ПОвръ6там доста,ама то си е екстра на бременността.
На 4ака6тите само да кажа да не си търсят предварително симптоми,като им дойде времето сами напомнят за себе си  Sick
Ве4е съм с 3 кг по_слаба от драйфане  #Crazy
Да знаете 4е се моля за вси4ки и дано до края на лятото форума да е опустял напълно.

П.С.4естит именник на мама Леа.Да ти е жив и здрав и скоро да стане батко  Laughing Wink
[/color
]

# 35
Здравейте и от мен,момичета!Весела и спокойна седмичка желая!
Честит имен ден на Боби и нека мама го зарадва с най-сладкия подарък,щъркелите са добър знак,Леа!
А на мен ми стискайте палци утре съм на цветна снимка,дано всичко е ок!И дано ме боли по-малко,че каквото съм гевезе... newsm53 newsm62

# 36
  • София
Стискам ти палци, Хоупи, за цветната снимка! И не забравяй да пиеш нещо обезболяващо преди това или си сложи свещичка Тилкотил!
Бимба, наистина е много неприятен момента с повръщането, но поне като знаеш, че е заради бебчето, е по-успокоително. А за килограмите - ще ги наваксаш като спре повръщането. Това ще ти е най-малкият проблем Wink

# 37
Леа, да ти е жив и здрав мъжа!!!!!!!!Много весел празник ви желая!  bouquet

# 38
Леа, преди малко се чух с доктора и той ми продиктува какво да си взема ,а именно 1 ампула алергозан,1 ампула но-шпа, и 1 ампула от 20 куб. урографин,мислиш ли че е достатъчно?Ще се запася и с аулин,който ще изпия след процедурата!А тилкотил обезболяващо ли е?От типа на но-шпа може би? newsm78

# 39
Привет майски целувчици :mrgre
Леа,честит ти именник-да ти е жив и здрав и скоро да се радва и да помага на хубава си сестричка  bouquet
Хера, радвам се че вече СТЕ добре.Прегръщам те! :hug
Мира, стискам палци сладващия тест да е с ДВЕ ЧЕРТИЧКИ Peace
Елпх, стискам палци и за тебе, дано те подмине и да се радваш и ти скоро на пол.тестче и бебче. baby_neutral
Мимич, успех с зъболекарката и не забравяй да я предупредиш, че работите за бебче Hug
Късмет на всички, които чакат да видят двете чертички и на тези, които осилено бебеправят baby_neutral baby_neutral baby_neutral
При мен няма нищо ново, моят ден "на истината" е на  10 newsm78
Прегърдки и целувчици от мен и морето Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 40
Леа, преди малко се чух с доктора и той ми продиктува какво да си взема ,а именно 1 ампула алергозан,1 ампула но-шпа, и 1 ампула от 20 куб. урографин,мислиш ли че е достатъчно?Ще се запася и с аулин,който ще изпия след процедурата!А тилкотил обезболяващо ли е?От типа на но-шпа може би? newsm78

А защо трябва да взимаш и алергозан? Алергична ли си?

# 41
  Честит иман ден на Бобчо на Леичка ! Да ти е жив и здрави много да те слуша и радва !   bouquet
След перипетиите и повръщането ми в петък, днес съм добре. Работа имаме бол и се чудя от къде да захвана... Ние започнахме с бебеправенето и като цало кексенето  Blush от снощи и съм  Mr. Green Вече два пъти ползвахме миялната и сме много щастливи с мъжа от придобивката  Mr. Green Междувременно мъжо ми прави снимки с възглавница и много ми се радваше на корема  Hug  та накрая и той си сложи възглавницата  Wink  Joy Но за съжаление не мога да ви дам линк за снимките понеже гадното бгфото не се отваря  #Cussing out
На всички чакащи - а дано не дочакате гадната лелка  #2gunfire . На всички като мен действащи - нека този месец е нашия  Praynig !
Момичета, искам да попитам нещо относно овуто... Принципно цикълът ми е 28 дни и идва на 15 или 16-ти, при това положение кога се пада овуто  Blush А миналия месец ми беше 34 дни - тогава ? Малко са ми тъпи въпросите...  Blush ама нали не съм веща по тез въпроси....  #Crazy

# 42
Здравейте скъпи момичета Hug

Леа, да ви е жив и здрав Боби, с гордост да носи това хубаво име и скоро, скоро да се радва на сестричка Laughing
Бимбе, много се радвам, че си по-добре Laughing. Знам, че повръщането е гадно, но дано скоро да ти премине Hug
Светли, благодаря Laughing Wink
Димето, моят ден е 12 Laughing

Ние се прибрахме преди малко от Пловдив. Обикаляхме както бяхме и запланували. До Бачковския манастир и едни по-далечни селца Laughing. Беше малко студено, но важното е, че бяхме на въздух.
А сега на работа Laughing
Хубава седмица пи пожелавам  bouquet, които са в очакване стискам им палци Praynig

Страчиателке, как така цикъла ти е на 28 дни, пък ти идва на 15 или 16???

# 43
Привет и честит имен ден на всички, които имат празник, а най-вече на нашия любим БОБЧО на Леа!!!
Искам да кажа и добре дошла на Хера. Радвам се, че всички перипетии са зад гърба ти и те чакам с нетърпение да драснеш някой ред в твоя си стил!!! Heart Eyes
Мимич, няма проблеми с упойката за зъба. Аз месеца преди да забременея си ремонтирах предвидливо всички зъби и изрично се бях разбрала с доктора, че без упойка не сядам, но да има предвид и...  baby_neutral . Той каза, че няма никакъв проблем!

# 44
  • София
Благодаря на всички, които честитиха имения ден на Боби  Hug Радвам се повече, отколкото ако беше мой празник. Дано всички чакащи скоро да се сдобият с бебенца, за да усетите радостта от детския празник Grinning
Хоупи, щом е преценил твоят доктор, че трябва да вземеш тези лекарства, изпий ги! А свещичките Тилкотил са обезболяващи, слагат се анално - една вечерта преди снимката и една - един час преди снимката. Препоръчват се и при следоперативна болка.
Херичка, дано можеш скоро да се включиш и всички неприятности вече да са зад гърба ти Hug
Страчиатела, и аз нещо не разбрах newsm78 Как така ти идва на 15 ден - след овуто ли?

Общи условия

Активация на акаунт