Майска седмичка 01.05 - 07.05

• 12 965
  • 327
  •   1
Отговори
# 315
  • Willebroek, Belgium
добро утро спящи красавици.днеска е ден за по4ивка ама на аз пак съм на работа.следмалко тръгвам.
мариетке ми и аз мисля 4е ще си имаш беб4е.стискам палци и марш на лекар.ще 4акаме потвърждение Praynig
а на мен в4ера трябваше да ми дойде но няма нищо още.не м свърта на едно място.и аз имам болки ниско долу.не са постоянни а временни.ту болят ту отпускат.температурата ми днеска пак е 37.25.ох незнам да се надявам ли.също така след всяко ядене ми се гади леко.изкарвам някаква те4ност ама немога да повърна.аз и никога не съм повръщала.даже и като ме боли гастрита пак немога.трябва да си бръкна в устата 4е да повърна пък сега ли ще мога.какво мислите.да се надявам ли и аз.лек ден на вси4ки и успех на не4акащите  bouquet

# 316

Стеф, вагинално меря, затова очаквам поне 37.00 Confused

С какъв термометър? Дигитален или живачен?

Дигитален.......

Добро ви утро и от мен.Ние вкъщи май нещо се разболяваме-всички кашляме, а таткото е хремав даже.
Добито-като нищо си се надявай...ти кога смяташ тест да правиш, пиле?Хайде-дано-бебета-водолейчета GrinningА и не съм спец по температурите явно, но като ти гледам графиката-чудесна е просто Praynig

Хи-хи , а тази нощ сънувах,че съм в Япония, снимам много едно интересно нещо а една лелка се появява и ми се кара, че е много скучнотова дето снимам, какво се пречкам... та търсех къде да се оплача от тази лелка...шантав сън Crazy

# 317
  • ГОре на черешата...
Добро утро на всички!Доби,ми ти душице си същата като мене!Нищо,че ми е бледа чертичката на тестчето,но ето-вече 5 ден нямам лелка.И темп.сутринта пак си е 37,25.Аз отдавна май ти казах,че всичко ни е е днакво с тебе-и гаденето,и болките...Айде,престраши се утре-вдругиден за едно тестче! Peace
Пенелопа,ако с Добито сме се обебили-ще са Козирози,а не Водолеи.Някъде януари трябва да е/по мои сметки точно на рожденния де на синчето-14 януари/
Хайде,ставайте,че се очертава един прекрасен ден!Марш на разходка! Heart Eyes

# 318
  • Някъде там...
Добрутру Simple Smile

Мариета ами аз си мисля че ти си се обебила Wink
Доби наистина ти е хубава температурката, направи си тестче, стискам палци да е с две чертички.
Пенелопа козирогчета ще са, баш моята зодия Wink А за температурата - не е задължително да е над 37,00 градуса. Важното е да има двуфазност. При мен също рядко се вдига над 37,00, този месец обаче веднага след ову-то скочи там, че и се задържа и само ме навежда на грешни мисли  Embarassed . Я някой от по-знаещите да ми каже има ли връзка между по-високата БТ през ЛФ и по-високи нива на прогестерон? А на съня ти много съм се смяла...като ги знам как снимат наред тези с дръпнатите очички. Била съм свидетел как вървят с фотоапарата от експонат на експонат в музея и снимат ли снимат все едно каталог ще си правят Laughing

Последна редакция: нд, 07 май 2006, 10:04 от Жабче

# 319
Добриутро!

Мариетка, Доби май ще си се беременеете заедно newsm62 Аз продължавам да стискам палци за Мариета, а сега и за Доби...
Пролетния сезон се оказва много "бебешки", а от това по-хубаво няма newsm44

Наспинкахте ли се добре момичета? Пенелопа, май има някакво грипче... Sick

Седнах да си изпия кафето с вас и започвам къщната работа, че така съм се отпуснала... Tired

Хубава неделя от мен smile3502

# 320
Здравейте мацки.
Мариета, Доби, тихичко се радвам за вас. Ха дано...дано.... Laughing
Жабче, не ги гледай тези зависимости на Т. Понякога се качва веднага и пак идва М.,  понякога не...изобщо не го мисли, за да не се стресираш и...да ни зарадваш скоро. Wink

Аз този месец въобще не съм правила секс преди деня и в деня на ову, бяхме уморени. Сега ме е яд, защото от мързел ще пропусна месеца.
Иначе лакирам полиците на библиотеката и шия едни перденца за трапезарията.

Спокоен и усмихнат ден на всички. Hug

# 321
Мариета, Доби хайде дано другата седмица имате повод за официални честитки   Laughing!
На мен ми е едно такова тъжно. Този цикъл ходих на фоликуметрия, овулацията е била на 14-тия ден /болеше ме силно в дясно някъде към един час/, сексихме по препоръката на лекаря. Продължи да ме боли обаче още в дясно някъде около седмица  ooooh!.
Наложи се да правим ремонт на един апартамент, там висях по цял ден права и много се изтощих. Мазахме, боядисвахме и реших, че няма шанс да се е получило този месец. 
За капак вчера бяхме решили да се разходим извън града и да отидем на среща на клуба на БМВ и по пътя катастрофирахме. Слава Богу не е беше сериозно, обаче още ме държи. Много се уплаших. Confused
В петък си спрях оргаметрила и към вторник ще си чакам чинно лелята. Дано да не ме подлъже и тоя месец с фалшиво закъснение,  че много ще ми дойде вече.
 Sad

# 322
Здравейте момичета!

Много бях натоварена от работа.
Благодаря за отговорите за зъболекаря!
Така и не можах да отида, отложих за другата седмица
Да Ви кажа за Бургаската срещичка. Беше много хубаво и ще има продължение smile3521
Аз съм на снимки в морската ни и снимах това

За ВАС е морето Ви чака.
И ще има морски бебчета !
Цунки

# 323
Добър ден! Здравейте и от мен! Завърнахме се от селото, агнето Гого седна в тавата и стана един Гергьовден.... Дано да има много още празници и много хубави ползотворни дни! През тая седмичка, която предстои и ние имаме запланувана програма Гошко, но ние работим за Мария. Пък то каквото дойде.  newsm17 newsm17 newsm17 Аз започвам да се ориентирвам в тъмната Индия - мерене на БТ, но нека не е прекалено самоуверено това твърдение. Зодия Водолей е много творческа зодия, а след нея са Рибите - моята слабост. А дано! Praynig

# 324
Здравейте момичета.
Мелодия, мацки, благодаря ви за страхотните пожелания! Ние тези дни г иизкарахме от ресторант н аресторант със семейтво, приятели и т.н. Нека св.Георги Победоносец донесе на всяка то вас по една важна победа. Черпя ви с агнешко от трапезата ни

Мариета,аз ти казвам направо ЧЕСТИТО!!! И ти пожелавам безоблачна и лека бременност. За седмиците, в които аз си нося човечето се убедих, че болежките под най-различна форма са си част от бременността. Така че радвай им се и си бременей спокойно.  bouquet

# 325
Здравейте и мен, момичета!
Най-сетне си изпратих последните гости от Гергьовден, направо ми се разказа играта от търчане и шетана, но и купон стана!
От петък сутринта като съм започнала, че чак сега сядам!
За протокола още не ми е дошла лелката, ама вчера правих тест и е отрицателен, както си и мислех, затова утре смятам да си посетя докторката пък да видим какво ще каже.
За Мариетка и Добито, стискам палци и скоро да се похвалят официално!

# 326
  • ГОре на черешата...
Добро утро,момичета!
Имам си втора чертичка!!!Е,не е така ярка като контролната,но пък е по-ярка от предишния тест!И темп.ми е 37,5-така,че вече мога тържествено да ви кажа-бременна съм!
Искам да ви благодаря,че през последните дни бяхте със мен-толкова много ми помогнахте newsm51!Желая ви съвсем скоро и вие да видите EFP-така де,какво ще правя без вас?А като гледам,че май ще съм първата за януари-хайде,искааааааам компания preggo preggo preggo!!!
Обичам ви!Приемете моите   love001и Hug

# 327
  • Някъде там...
Мариета честито, лека бременност ти желая! И след 9 месеца да гушкаш едно сладко малко човече   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт