Майска седмичка 01.05 - 07.05

• 12 971
  • 327
  •   1
Отговори
# 300
  • ГОре на черешата...
Мариета, направи си тест днес, ако вече е минала първата сутрешна урина, направи го утре. И не се шашкай с проверките в тоалетната Naughty
Ми  аз вече си направих,хи хи хи... Joy

# 301
  • София
 Praynig mari_eta
Дано лелката да не дойде.
Това е най-напрегнатият ден.
Колкото до ПМС - има го  и при бременност и при лелката.

# 302
Оф, не съм прочела добре постинга ти, явно спя още...извинявай Blush

Оправям си постинга, щото голяма глупост бях написала, разбрала съм че втора чертичка няма, а то имало Embarassed Ами мариетка, това си е положителен тест, с тенденции към наситеност на цвета Grinning Стискам палци всичко да е ок и скоро да има потвърждение от лекар  bouquet

Последна редакция: сб, 06 май 2006, 14:53 от .:.Stef.:.

# 303
  • ГОре на черешата...
Оф, не съм прочела добре постинга ти, явно спя още...извинявай Blush
Ами...съжалявам Confused
ОК,това че аз съм кукнала в тъмнотиите още не значи,че и другите трябва да са луднали като мен Joy

# 304
Мариета, кой ден от закъсненнието ти е днес? newsm78

Според мен щом си видяла втората чертичка, леля ни Фло я чакай, чак след 9 - 10 месеца newsm17

При първата ми бременност аз също имах болки в яйчниците, но пък нали всичко е индивидуално, не искам да изказвам меродавно мнение...
Само бъди спокойна, сигурно интуицията нещо ти подсказва newsm03

# 305
  • ГОре на черешата...
4-ти ден на закъснението.

# 306
# 307
Ами според мен си е бебе това-бледата чертичка си е бледа, аз с малката бях с отрицателен тест при такова закъснение. Mr. Green
Мариетке...още малко и да доктор-там ще се види най-добре Praynig
А аз съм все по-объркана-температурата ми не се покачва а си стои на едно с предишния ден.Болки вече нямам, а ЦС е кремообразна от вчера вечерта.Или съм някакъв странен случай или си е ановулаторен отвсякъде този цикъл и е крайно време да го приема Thinking

# 308
Пенелопа, залагм на 19 или 20 ден за ову Simple Smile Много ясно се вижда повишението. Добре че сте го оползотворили.

# 309
  • София
Marieta, и на мен си ми прилича баш на бременност Simple Smile и много се надявам да е така!

когато забременях първия път си направих тест точно 7 дена след закъснението и излезоха 2 черти на първата секунда още... на другия ден отидох при гинеколожката и тя каза - честито: 5 г.с.... така, че  направо другата седмица отивай на доктор. Има ли чертичка (макар и бледа) мисля, че няма какво да се чудиш....

# 310
И болките са нормални, знаете...а дано официално се потвърди Praynig

Стеф...ама не стига до 37.оо мен това ме притеснява.Остави дали сме бебеправили, да ти кажа аз сега се притеснявам за цъществото на цикъла и тялото ми, отколкото дали сме правили бебе Embarassed...сериозно... ooooh!

# 311
Ти не гледай 37-те градуса, това не е задължително, ама въобще Simple Smile Особено ако я мериш орално, рядко можеш да ги стигнеш, разбира се има си и изключения, но принципно оралното мерене дава по-ниски Т, анално стойностите са по-високи, но даже и в дупето да мериш, и да не достига 37. не се притеснявай, това си е нещо индивидуално.

# 312

Стеф, вагинално меря, затова очаквам поне 37.00 Confused

сега, преди да тръгнем за рождения ден с детето се сетих какво сънувах hahaha набързо да ви кажа, че тази седмица сме я подкарали със сънищата...
сънувах, че ми тече яко кърма! ooooh!за протокола-аз малката не съм я кърмила и незнам какво е да ти тече така кърма.
Сънувах обаче и нещо неприятно...че си загубвам детето в един увеселителен парк...по-точно-тя побягва и аз немога да я настигна.после ту я намирам, ту я загубвам пак.Е, събудих се с усещането,че съм я намерила, но и с неприятен вкус в устата...
хайде чао засега, ако се доредя довечера до компа-пак ще драсна.

А, имаме ли иманнички днес???Честит имен ден, честит празник на всички!  bouquet

# 313

Стеф, вагинално меря, затова очаквам поне 37.00 Confused

С какъв термометър? Дигитален или живачен?

# 314
Мариета, стискам палци да е бебче... baby_neutral Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт